Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Eljet Ultra Light Elektromos roller - piros

Termékkatalógus
Eljet Ultra Light Elektromos roller - piros
Elektromos roller - könnyű, hordozható, alumínium szerkezet, kiváló teljesítmény, modern design, csúszásmentes fellépő felület, LED kijelző, lengéscsillapító felfüggesztés
Kód:  SPTbd0354 Termékszám:  8594176633688 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Eljet Ultra Light Elektromos roller - piros Megszűnt

Eljet Ultra Light Elektromos roller - piros

Te is mindig az utolsó percben indulsz el az iskolába, vagy a munkába? Minden reggel buszoznod kell? Akkor szerezz be egy olyan járművet, amellyel gyorsabbá válhatsz és időt spórolhatsz! Az Eljet Ultra Light elektromos roller akár 20 km / óra sebességre is képes felgyorsulni, így lehetővé teszi, hogy harmadannyi idő alatt járd le a szokásos napi útvonalaidat. Akár 25 km-ig is terjedő hatótávolságával, és a mindössze 2 órányi töltési idejével ez a roller ideális utazási eszköz a városi közlekedésben, minden egyes nap. Ne vacillálj: szerezd be az Eljet Ultra Light elektromos rollert, és élvezd a gyorsaságot!

Eljet Ultra Light elektromos roller - új partner a városi közlekedésben

  • Minden nap időt takarít meg a iskolába vagy a munkába menet
  • Nagy teljesítményű elektromos roller, amellyel bárhová villámgyorsan eljuthatsz
  • A rendkívül könnyű alumínium szerkezetnek köszönhetően egyszerűen összecsukhatod, és magaddal viheted a rollert
  • Modern kivitelezés, piros színben
  • Felfüggesztés lengéscsillapításhoz
  • Körülbelül 2 óra töltési idő, amellyel maximum 25 km-t tehetsz meg

Gyorsan és biztonságosan

Az Eljet Ultra Light elektromos roller egyedülálló felépítésének köszönhetően gyorsan, egyszerűen és biztonságosan juthatsz el oda, ahova csak szeretnél. A kerekek kis átmérője és a megfelelő motor-teljesítmény lehetővé teszi, hogy a roller akár a 20 km / órás sebességet is elérje. A szabadalmaztatott, párnázott technológia segítségével egyetlen követ vagy bukkanót sem fogsz érezni, így nyugodtan átadhatod magad az utazás nyújtotta élvezetnek. A roller továbbá csúszásmentes fellépő felülettel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy útközben lecsússzon a lábad.

LED kijelző

A roller kormánya beépített LED kijelzővel lett ellátva, amely egyszerű vezérlést biztosít. A kijelző megmutatja a jelenlegi sebességet, valamint a megtett távolságot. Emellett az akkumulátor állapotát is nyomon követheted, így mindig előre tervezhetsz, és nem kell aggódnod amiatt, hogy útközben lemerül a járműved.

Az akkumulátor kapacitása:
4400 mAh / 36 V

Akkutöltő:
110-240 V

Motor:
36 V, 350 W

Tömeg:
8,9 kg

Maximális emelkedő szöge:
35°

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Eljet Ultra Light Elektromos roller - piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Eljet Ultra Light červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eljet Ultra Light červená. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eljet Ultra Light - rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ