Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Élvezze Spokey

Termékkatalógus
Élvezze Spokey
Masszírozó gép 4 tekercs infračerv.ohřevem
Kód:  SPT426 Termékszám:  5901180341325 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Élvezze Spokey

Ha van egy ülő munka, és valamilyen oknál fogva töltesz végtelen órát ül a számítógép, természetesen néha úgy érzi, hogy segítene masszázs a hát és a nyak. Pontosan erre a célra van egy luxus masszázs párna ENJOY 4 infravörös fűtés, melegített sima hengerek.

Az erőteljes személyes masszírozó

Úgy működik alapuló japán shiatsu masszázs, amely működik a nyomás a tenyér és az ujjak, ezáltal teljesen felszabadító fájó hát és egyéb testrészét, beleértve a nyaki gerinc, váll, ágyéki, kezek, borjú, alkarját és láb. Gyengéd masszázs párna hatékonyan lazítja a feszes izmokat, serkenti az egész testet, és végül úgy fogja érezni, teljesen jó. A párna épül forgó masszázs fejek, hogy utánozzák a mozgását egy igazi masszőr irányítása közben 1 perc után viszont maga is változik. Ezután a hatalom masszázs is vezérelhető akár a saját teste - egyszerűen megtalálja a helyét és a lejtőn a nyomást a készülék, hogy tetszik. Az általános jólét a masszázs során, és utána biztosan hozzájárul a funkció infravörös fűtés, amelyet ki lehet kapcsolni, ha szükséges, vagy be van kapcsolva.

Az állítható hátsó pánt is, nem probléma, hogy rögzítse a készülék, például a szék karfájára, vagy feküdt a kocsiban, és egy masszázsfotel közvetlenül az autóban.

Ne törd a fejed karbantartás

Csak enyhén nedves kendővel, és a pad ismét készen áll masszírozni a fájó részek, vagy testének melegítésére. Függetlenül attól, hogy a párna az irodában, otthon vagy az autóban, például mindig a tökéletes társ, és a fáradhatatlan japán masszőr.

legfontosabb jellemzői

  • Széles körben alkalmazható - például a munkahelyen, otthon, az autóban, a ház
  • 4 fűtött hengerek támogató sima masszázs
  • Javítja a vérkeringést
  • stimulálja az anyagcserét
  • Harmonizálja test funkcióit
  • Segít, hogy megszüntesse a fáradtság
  • Működési óra 15 perc
  • Biztonsági zár időszak után a készülék működtetése kikapcsol
  • Masszírozófejre változtatni mozgásának iránya 1 perc után

Műszaki adatok:

áramellátás:
Adapter 220 V-os vagy 12 V-os

Fogyasztás:
30 W

Nyitvatartás:
15 perc alatt

Felhasználás:
vissza
nyaki gerinc
vállak
ágyék
tenyér
borjú
alsókar
láb

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Élvezze Spokey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spokey Enjoy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Spokey Enjoy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GENIESSEN Massagekissen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GENIESSEN Massagekissen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ