A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Evolveo StrongVision 4GA

Termékkatalógus
Evolveo StrongVision 4GA
5 1 értékelés
Vadkamera - érzékelő hatótávolsága: 25 m, 20 Mpx maximális fényképminőség, érzékelő felbontása: 8 Mpx, IR lámpa, 175 nap max. üzemidő, tápellátás: Tölthető akkumulátor, 1 db elem, vízállóság: IP65, 4G, tömege: 290 g
Kód:  EVO110 Termékszám:  8595683200837 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Evolveo StrongVision 4GA

Az Evolveo StrongVision 4G egy olyan vadkamera, amely bármilyen helyzetben tökéletes felvételeket készít. Az új generációs vadkamerát innovatív módon, mobilalkalmazás segítségével irányíthatod, amelynek beállítása egyszerre kényelmes és könnyű is. A fotókat és videofelvételeket közvetlenül az Android vagy iOS mobiltelefon kijelzőjén tekintheted meg. A csúcs-modern 4G/LTE technológia gondoskodik az adatátvitelről. Az alkalmazást letöltheted a Google Play és az App Store webáruházból. Ezzel az alkalmazással teljes mértékben átveheted az irányítást a kamera felett, ésmegtekintheted az elkészült fotókat és videókat, bárhol is tartózkodsz éppen. Amennyiben a készülék mozgást érzékel, úgy értesítést küld arról a mobiltelefonod kijelzőjére.

Az Evolveo StrongVision 4GA vadkamera fő jellemzői

  • Telepítés és működés a Google Android vagy az Apple iOS alkalmazással
  • A videó felbontása hanggal: Full HD, HD vagy VGA
  • Az Evolveo StrongVision 4GA vadkamera támogatja a 4G LTE hálózatot
  • Fényképek és videók tárolása a 32 GB-os mikro-SD kártyán
  • Evolveo StrongVision 4GA vadkamera 3 mozgásérzékelővel
  • Az Evolveo StrongVision 4GA vadkamera infravörös éjszakai felvételeket készít
  • A fénykép felbontása: 20 Mpx, 16 Mpx vagy 12 Mpx
  • Színes fotók nappali fényképezéshez, fekete-fehér fényképek éjszakai fényképezéshez
  • Támogatja a fotók és videók megtekintését a fényképezőgép kijelzőjén
  • A vadkamera time-lapse felvételeket is készíthet
  • Vízálló IP65 kivitel
  • Az Evolveo StrongVision 4GA vadkamera látószöge 120°

Az 5000 mAh-os akkumulátorral a vadkamera üzemideje hosszú

Az olyan helyszíneken, ahol nincs lehetőséged a készülék tápellátására adapterről, igénybe veheted a beépített, napelemes 1500 mAh-s akkumulátort. Ez meg duplázhatja az Evolveo StrongVision 4GA üzemidejét. Ezt a modellt lehetőséged van megvásárolni egy 5000 mAh kapacitású elemmel, amelyet kényelmesen feltölthetsz az otthonod kényelmében, majd ezután visszahelyezheted és újra használhatod a vadkamerában. Az Evolveo StrongVision 4GA vadkamera egy fém védő házzal büszkélkedhet, amelyet azért terveztek, hogy védelmet nyújtson a készüléknek a sérüléssel vagy lopássalszemben. Ennek hála az Evolveo StrongVision 4GA vadkamera tökéletes védelmet élvez és mindig készen áll arra, hogy szemmel tartsa a birtokodat, vagy hogy lenyűgöző felvételeket készítsen a természetben.

Az Evolveo StrongVision 4GA minden helyzetben a legjobb felvételt biztosítja

Egyszerűen készíthetsz videofelvételeket és fotókat még éjjel is az Evolveo StrongVision 4GA vadkamerával, erről a 36 darab 940 nm-es hatósugarú, infravörös dióda gondoskodik. Ennek fénye jól látható az emberi és állati szem számára is. A mozgásérzékelést a készülék 3 darab, 120°-os látószögű PIR érzékelővel végzi.            

SIM kártya 500 MB adattal

Az Evolveo StrongVision 4GA készülék mellé jár még egy Kaktus mobil SIM kártya 500 MB adatforgalommal. A kártya PIN kód nélküli, közvetlenül a fotócsapdához alkalmas. Használat előtt egyszerűen aktiválhatod a kártyát például telefonhívással, ezt követően pedig már csak annyi a dolgod, hogy behelyezed a kártyát a vadkamerába.

Nagy felbontású videók és fotók

Az Evolveo StrongVision 4GA fotócsapdával a fotókat akár 20 Mpx-es minőségben, míg a videofelvételeket 30 képkockasebességgel 1080p minőségben készítheted el. A kamerának nem számít, hogy nappali vagy éjszakai üzemmódot alkalmazol. Ugyanis ha mozgást érzékel, 0,5 másodperces sebességgel rögzíti a felvételt, minderről pedig értesítést is küld a mobiltelefonodra.


Paraméterek

Tömeg
290 g Kész!
A kijelző felbontása
320 × 240 Kész!
Fotó maximális minősége
20 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Érzékelő hatósugara
25 m Kész!

Tömeg

Tömeg
290 g Kész!

Felvétel minősége

A kijelző felbontása
320 × 240 Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
20 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
25 m Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
IR lámpa Kész!
Vízhatlan
IP65 Kész!
Konnektivitás
4G Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátorok száma
1 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
175 nap Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Evolveo StrongVision 4GA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Evolveo StrongVision 4GA + CZ SIM 500 MB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Evolveo StrongVision 4GA + CZ SIM 500 MB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ