Shop roku AP+ plus nový vizuál

EVOLVEO StrongVision LTE Vadkamera 4G-vel, MMS/EMAIL/FTP

Termékkatalógus
EVOLVEO StrongVision LTE Vadkamera 4G-vel, MMS/EMAIL/FTP
2,2 8 értékelés
Vadkamera - LTE, 4G, érzékelő hatótávolsága 20 m, maximális fényképminőség 24 Mpx, érzékelő felbontása 8 Mpx, 120° látószög, zársebesség 1 s, max. videófelbontás Full HD (1920 × 1080), IR lámpa 940 nm, kijelző, kamerához, használati utasítás a csomag része, SD memóriakártya kompatibilis 256 GB méretig, fénykép küldése alkalmazás, 8 AA elem, mérete 13,8 × 9 × 8,6 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTevo011 Termékszám:  8595683202787 Gyártó honlapja:
EVOLVEO StrongVision LTE Vadkamera 4G-vel, MMS/EMAIL/FTP 59 690 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

EVOLVEO StrongVision LTE Vadkamera 4G-vel, MMS/EMAIL/FTP

Nagy teljesítményű asszisztenst keresel a vagyonvédelemhez vagy a vadak nyomon követéséhez? Az EVOLVEO StrongVision LTE fotócsapda 4G-vel álcázott kivitelben nem fog csalódást okozni. Fel van szerelve egy éjszakai láthatatlan 940 nm-es, 6×3 W-os IR LED-del és 120°-os PIR-érzékelővel. A kioldó sebessége 0,8 másodperc. A hat darab 3 W-os LED mindegyike 60°-os fényvisszaverő lencsével van ellátva. Előnye számodra, hogy az IR az éjszakai videó és fotó üzemmódhoz automatikusan beindul. Az EVOLVEO GSM fotócsapda kamerája 8 Mpix-es CMOS érzékelővel van felszerelve, amely FULL HD videót ésakár 24 Mpix-es fényképek készítésére is képes. Öt üzemmód közül választhatsz: Fotó, Videó, Fotó és videó, Time-lapse, Multishot. Minden beállításhoz használhatod az EVOLVEO Config programot. Az EVOLVEO vadkamera képes fájlokat küldeni MMS-en, e-mailen és FTP-kiszolgálón keresztül. A mozgásinformációk küldésére szolgáló funkciónak és az 57°-os látószögnek köszönhetően a fotócsapda egyszerű riasztóként vagy biztonsági kameraként is használható tárgyak megfigyelésére.

Az EVOLVEO StrongVision LTE vadkamera 4G-vel főbb jellemzői

  • Kiváló segítőtárs álcázott kivitelben, IP65 védettségi besorolással
  • Használható a tulajdon védelmére és a vadak követésére
  • 120°-os PIR érzékelővel és 0,8 másodperces kioldási sebességgel rendelkezik
  • A sötétben készített kiváló minőségű képekhez éjszakai láthatatlan 940 nm-es IR-világítóval van felszerelve, 6×3 W-os IR LED
  • Öt üzemmód közül választhatsz: Fotó, Videó, Fotó&Videó, Time-lapse, Multishot
  • A Time-lapse fényképezéshez a 4G vadkamera három intervallumot kínál: 3, 5 vagy 60 percet
  • Az EVOLVEO vadkamera kamerája 8Mpix CMOS érzékelővel van felszerelve, amellyel FULL HD videók és akár 24 Mpix-es fényképek rögzítésére is képes
  • A fényképek és videók gyors átvitelét a 4G LTE biztosítja
  • Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel képes fájlokat küldeni MMS-en, e-mailen és FTP szerveren keresztül
  • A rögzített felvételek kényelmes e-mail küldését az előre konfigurált EVOLVEO e-mail szerver teszi lehetővé

Nagy felbontású videók és fényképek gyors továbbítására képes

Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel vadkamera nagy sebességű LTE technológiával van felszerelve. Képes a nagy felbontású videók és fényképek gyors elküldésére is e-mailben vagy FTP-szerverre. Az EVOLVEO Config program rendelkezésedre áll minden beállításhoz. Ezenkívül mindent könnyen beállíthatsz manuálisan a telefonos üzemeltető utasításai szerint.

Az EVOLVEO e-mail szerver lehetővé teszi a fájlok egyszerű küldését

Hagyd, hogy az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel könnyedén küldjön fájlokat a vadkamerától az e-mail címedre. Az EVOLVEO e-mail szerver szolgáltatása segít ebben. Az e-mail címedet közvetlenül az EVOLVEO Config alkalmazásban adhatod meg. A vadkamera és a cseh e-mail szerver közötti kommunikáció biztonságos. Nagy előnye, hogy nem kell többé jelszavakat vagy szervercímeket megadnod.

A kamera részletes felvételeket készít

Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G fotócsapda kamerája 8 Mpix-es CMOS érzékelővel büszkélkedhet. Mindent, ami a látómezejében megmozdul, részletesen meg tud örökíteni. Az éjszakai videók és fényképek fekete-fehérben jelennek meg. Nappali fényben akár 24 megapixeles maximális felbontású színes fényképeket, valamint Full HD videót és hangot képes készíteni. Az 57°-os látószögnek köszönhetően a vadkamera ideális a vadak megfigyelésére. A mozgásról szóló információk küldésére szolgáló funkciónak köszönhetően az EVOLVEO GSM vadkamera biztonsági kameraként vagy egyszerű riasztóként ishasználható a tárgyak megfigyelésére.

Öt üzemmód közül lehet választani, beleértve az time lapse üzemmódot is

Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel vadkamera öt üzemmódot kínál: Photo, Video, Photo&Video, Time-lapse és Multishot. Mindegyikről külön-külön vagy egyszerre több képet is készíthetsz. Néhány másodperctől a 1,5 perces szekvenciákig terjedő, kiválasztott hosszúságú videók rögzítésére képes. Egyszerre képes fényképeket és videókat is készíteni. Ha time-lapse képeket szeretnél készíteni, az EVOLVEO GSM fotócsapdával három intervallum közül választhatsz: 3, 5 vagy 60 perc. A rögzített képeket egy kártyára menti.

Láthatatlan éjszakai fény a minőségi fényképek és videók sötétben történő rögzítéséhez

Az EVOLVEO StrongVision LTE fotócsapda 4G-vel könnyedén leküzdi a sötétséget. Láthatatlan, 940 nm-es technológiájú IR LED-es világítótesttel rendelkezik. Ez akár 30%-kal jobb megvilágítást biztosít az éjszakai felvételeknél. A hat darab 3 W-os, összesen 18 W teljesítményű LED mindegyike 60°-os fényvisszaverő lencsével van ellátva. Valójában az IR automatikusan beindul amint az éjszakai videó vagy fotó üzemmód elindul.

Tartozékok az EVOLVEO vadkamerához

Szereld fel az EVOLVEO StrongVision LTE 4G vadkamerát a 4G tartozékokkal együtt. Válaszd a StrongVision MB1 fémdobozt vagy a StrongVision Lock állítható kötélzárat a védelem érdekében. Szeretnéd, hogy az EVOLVEO GSM vadkamera hosszabb ideig működjön? Akkor szerezd be az extra StrongVision SP1 napelemet.

Az EVOLVEO StrongVision LTE 4G-vel vadkamera csomagolásának tartalma

  • StrongVision LTE 4G-vel (SGV CAM-LTE)
  • SD kártyaolvasó
  • Állítható GSM antenna
  • Felhasználói kézikönyv
  • CD az EVOLVEO Config szoftverrel és felhasználói kézikönyvvel

Paraméterek

Fotó maximális minősége
24 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!
Érzékelő hatósugara
20 m Kész!
Hullámhossz
940 nm Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
24 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!

Videó felbontása

Max. videófelbontás
Full HD (1920 × 1080) Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
20 m Kész!

IR lámpa

Hullámhossz
940 nm Kész!
Hatótáv
20 m Kész!

Tulajdonságok

Látószög
120 ° Kész!
Zársebesség
1 s Kész!
Tulajdonságok
Kamerával, Kijelző Kész!
Funkciók
IR lámpa Kész!
Konnektivitás
4G, LTE Kész!
Memóriakártya típusa
SD Kész!
Memóriakártya max. mérete
256 GB Kész!

Fénykép küldése

Fénykép küldése
Alkalmazás Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
8 db Kész!

Csomagolás

Csomag része
Használati utasítás Kész!

Méretek

Magasság
13,8 cm Kész!
Szélesség
9 cm Kész!
Mélység
8,6 cm Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVOLVEO StrongVision LTE Vadkamera 4G-vel, MMS/EMAIL/FTP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO StrongVision LTE, Fotopast s 4G, MMS/EMAIL/FTP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVOLVEO StrongVision LTE, Fotopasca so 4G, MMS/EMAIL/FTP.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ