AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Evolveo StrongVision Mini 4G

Termékkatalógus
Evolveo StrongVision Mini 4G
Vadkamera - 4G, érzékelő hatótávolsága 20 m, maximális fényképminőség 30 Mpx, érzékelő felbontása 8 Mpx, 90° látószög, GPS modul, micro SDHC memóriakártya kompatibilis 256 GB méretig, fénykép küldése alkalmazás, 8 AA elem, maximális üzemidő 90 nap, IP védelem IP65, tömege 320 g, mérete 18,7 × 11,8 × 8,7 cm (Ma×Sz×Mé)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTevo018 Termékszám:  8595683203784 Gyártó honlapja:
Evolveo StrongVision Mini 4G 59 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Evolveo StrongVision Mini 4G

Az EVOLVEO StrongVison MINI 4G egy jól megtervezett vadkamera, amelyet nemcsak vadmegfigyelésre terveztek, hanem a tulajdon, például faház vagy építkezés védelmére is. Az ingyenes SIM kártyafoglalatnak köszönhetően támogatja az érzékelt terület élő előnézetét egy mobilalkalmazás segítségével. Ezután az összes fájlt akár 256 GB-os SD kártyán tárolhatod vagy elküldheted azokat a felhőbe. A vadkamera teljesen zajtalan, harmóniában van a természettel, és a láthatatlan éjszakai fénynek köszönhetően még éjszaka is nagyszerű képeket készíthet. Az O2-től ingyenes SIM kártyát kapsz a vadkamera mellé.

Az EVOLVEO StrongVision MINI 4G vadkamera legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű videó akár 2K felbontásig
  • Android és iOS alkalmazások, ingyenes felhőalapú tárhely
  • 8×AA 1,5V-os elemek
  • Ingyenes Mini SIM kártya foglalat
  • Élő előnézet mobilalkalmazáson keresztül, aktív adatkapcsolattal
  • Kameralencse: F=3.1; FOV=90°
  • Kompakt méret a sziklák és fák repedéseiben való könnyű elhelyezéshez
  • Szerezz ingyenes SIM kártyát az O2-től a vadkamerával

Az EVOLVEO StrongVision MINI 4G vadkamerával nem maradsz le semmiről sem

Az EVOLVEO StrongVision MINI 4G teljesen testre szabható az Android vagy iOS rendszerre telepíthető EVOLVEO CAM alkalmazás segítségével, ahol egyszerűen beállíthatod, amire szükséged van, anélkül, hogy a beállítások megváltoztatásakor vagy a képek letöltésekor el kellene távolítanod a kamerát a helyéről. A gyors 4G LTE adatátvitelnek köszönhetően kihasználhatod a LiveView, az élő előnézet funkció előnyeit, amellyel valós időben láthatod, hogy mi történik a kamera előtt. Alternatív megoldásként letöltheted és kezelheted azokat a fájlokat, amelyeket a fényképezőgép az SD kártyájára mentett. A kamera 8×AA 1,5 V-os elemmel üzemeltethető a hosszú működés garantálása érdekében. Az üzemidőt az eredeti EVOLVEO tartozékoknak, például az SP1 napelemnek vagy a külső 12V-os akkumulátor csatlakoztatására szolgáló kábelnek köszönhetően meghosszabbíthatod.

Integrált kijelző a megfigyelt terület egyszerű előkészítéséhez

A LiveView funkció lehetővé teszi a könnyű felszerelést és beállítást az érzékelt terület valós idejű megfigyelésének köszönhetően. Az alkalmazásban könnyen láthatod, hogy mit rögzít a vadkamera, amikor egy fára, garázsra vagy kerítésre van felszerelve - beállíthatod a szöget, a hatótávolságot és a távolságot anélkül, hogy folyamatosan le kellene venned és pozíciót kellene változtatnod. Az EVOLVEO StrongVision MINI 4G ezért magasan fekvő vagy nehezen megközelíthető helyeken is elhelyezhető. A Liveview kapcsolat létrehozását követően távolról is hozzáférhetsz közvetlenül a készüléken lévő fájlokhoz, amelyeket másolhatsz, áthelyezhetsz vagy törölhetsz.

EVOLVEO StrongVision MINI 4G vadkamera ingyenesen tárol a felhő tárhelyen

Az alkalmazás ingyenes, és mindig is az lesz, akárcsak a felhőalapú tárhely, amely minden eszközön egyedi.A szerverek Európában, az Amazon platformján találhatók.Egy alkalmazáson belül több vadkamerát is hozzáadhatsz. Minden egyes EVOLVEO StrongVision MINI 4G vadkamerát elnevezhetsz, hogy megkülönböztesd a helyüket, és közvetlenül az értesítésben láthasd, hogy mi történik. Most már bármilyen beállítást módosíthatod, például a fényképek, videók felbontását, vagy megváltoztathatod azt az időt, ameddig a vadkamera aktív legyen.  

Sokoldalúan használható vidéken, a helyszínen vagy a nyaralóban

Az EVOLVEO StrongVision MINI 4G vadkamerának nem a vadak követése az egyetlen lehetséges felhasználási területe. Az emberi szem számára láthatatlan, 850 nm-es éjszakai fénytechnológiának köszönhetően ingatlanbiztonsági szempontból is kiváló, nyaraló, ipari övezet vagy építkezés megfigyelésére is használható. Természetesen time-lapse funkció is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb időn keresztül nyomon követhesd egy épület vagy projekt előrehaladását.

Kiegészítő tartozékok a kényelmes használat érdekében

Az EVOLVEO StrongVision MINI 4G vadkamera átfogó használatához további tartozékok vásárolhatók. Ilyen például a StrongVision LOCK állítható kötélzár. Ha van lehetőséged a kamerát a hálózatra csatlakoztatni, akkor beszerezhetsz egy 12V-os EVOLVEO StrongVision ADAP hálózati adaptert. A vadkamerát pedig egy beépített Li-ON akkumulátorral ellátott EVOLVEO StrongVision SP1 napelem is működtetheti.

Az EVOLVEO StrongVision MINI 4G vadkamera csomag tartalma

  • EVOLVEO StrongVision MINI 4G
  • Állítható GSM antenna
  • Szíj a rögzítéshez
  • Használati útmutató
  • SD kártyaolvasó

Paraméterek

Fotó maximális minősége
30 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Érzékelő hatósugara
20 m Kész!
Látószög
90 ° Kész!
Tulajdonságok
GPS modul Kész!

Fényképezőgép felbontása

Fotó maximális minősége
30 Mpx Kész!
Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!

Érzékelő hatósugara

Érzékelő hatósugara
20 m Kész!

Tulajdonságok

Fénykép küldése

Fénykép küldése
Alkalmazás Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor típusa
AA Kész!
Akkumulátorok száma
8 db Kész!
Max. akkumulátor élettartam
90 nap Kész!

Méretek

Magasság
18,7 cm Kész!
Szélesség
11,8 cm Kész!
Mélység
8,7 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
320 g Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Evolveo StrongVision Mini 4G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Evolveo StrongVision Mini 4G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Evolveo StrongVision Mini 4G.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ