Shop roku Shop roku

Lifefit MultiTrainer edzőheveder

Termékkatalógus
Lifefit MultiTrainer edzőheveder
4,7 33 értékelés
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga gumi, heveder hossza 75 és 150 cm között állítható, fekete és zöld kivitel
10 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPT2001 Termékszám:  4891223101034
Lifefit MultiTrainer edzőheveder 10 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Lifefit MultiTrainer edzőheveder

A Lifefit MultiTrainer egy sokoldalú, felfüggeszthető edzőheveder-rendszer, mely a saját testúlyt használva ellenállásként mozgatja meg és fejleszti a teljes testet, annak minden izmát. A heveder-rendszer a rögzítőhevederből, szalagokból és karabínerekből áll, egyszerűen rögzíthető szinte bárhova (ajtóra, fára, egyéb fix ponthoz) és biztonságosan edzhetünk vele. Az egész testet átmozgatja, hatékonyan erősíti az izmokat. Minden gyakorlat során saját testúlyt használunk ellenállásként. Az edzések intenzitását saját magad számára, a Neked legmegfelelőbb módon állíthatod be, hiszen a rendszer mérete állítható, az intenzitást pedig a testúly és a dőlészög határozzák meg. A MultiTrénerrel való edzés során olyan izmokat is megmozgatsz és fejlesztesz, melyek létezéséről eddig nem is tudtál! A rendszeres testmozgás elősegíti a test koordinációját, erősíti az izmokat és fejleszti az egyensúlyt. A kiváló tervezésnek köszönhetően egyszerű a használata és rögzítése, mely biztonságossá teszi az edzést.

A felfüggeszthető edzőheveder-rendszert amerikai katonai egységek kiképzéséhez fejlesztették ki, az intenzív edzésekhez. A világ minden táján használják élsportolók, katonai és rendőrségi egységek is saját testsúlyos edzőgyakorlatok végzéséhez. Csatlakozz Te is ehhez a negyszerű edzésformához, és javítsd vagy tartsd fenn tested fizikai állapotát és fittségedet!

Legfontosabb előnyök:

  • Minden izomcsoportot hatékonyan erősít
  • Egyszerű és gyors rögzítés
  • Univerzális rögzítő rendszerének köszönhetően bárhol használhatod: otthon, edzőteremben, a szabadban és még nyaralás közben is
  • Szivacsos markolat
  • 150 kg teherbírás
 

Paraméterek

Teherbírás
150 kg Kész!
Ajtóra rögzítés
Igen Kész!
Markolat anyaga
Gumi Kész!
Heveder minimális hossza
75 cm Kész!
Heveder maximális hossza
150 cm Kész!

Terhelhetőség

Teherbírás
150 kg Kész!

Kilincs

Ajtóra rögzítés
Igen Kész!

Markolat anyaga

Markolat anyaga
Gumi Kész!

Méretek

Heveder minimális hossza
75 cm Kész!
Heveder maximális hossza
150 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete, Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lifefit MultiTrainer edzőheveder Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lifefit Body trainer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lifefit Body trainer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ