A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Felfüggeszthető edzőheveder

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Teherbírás
150 kg
450 kg
-
Ajtóra rögzítés
Igen
(12)
Nem
(5)
Nincs megadva
(2)
Szín
Fekete
(13)
Piros
(3)
Barna
(3)
Kék
(1)
Narancssárga
(1)
Rózsaszín
(3)
Zöld
(6)
Sárga
(2)

A felfüggeszthető fitnesz rendszerek, mint a felfüggeszthető edzőheveder, ma már minden fitneszközpontban megtalálható. Sokoldalúságának köszönhetően az edzőheveder alkalmas mind professzionális edzésre, mind otthoni fitneszgyakorlatokra és rehabilitációra is. Könnyedén megmozgathatod velük az egész testedet súlyok használata nélkül. Szeretnél fitt lenni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Olvass tovább!

Tovább

Mi az edző heveder célja és hogyan használják?

Az edzőheveder, vagy más néven funkcionális heveder, egy többfunkciós erősítő segédeszköz, amelyet az egész test átfogó edzésére használnak. Sokoldalúságának köszönhetően az edző heveder nemcsak profi sportolóknak alkalmas, hanem otthoni fitnesz gyakorlatokhoz és rehabilitációhoz is. Kiváló kardióhoz és zsírégetéshez, de szintén alkalmas kevésbé dinamikus testépítő gyakorlatokhoz. Az edzőheveder gyakorlatok lényege, hogy ellenállásként a saját testsúlyodat használod. A gyakorlat intenzitását a test talajjal bezárt szöge adja, így alkalmas bármilyen edzettségi szintű embernek.

  • Az edzőheveder két, fogantyúkkal és/vagy kengyellel ellátott pántból áll, amelyeket egy hurok és egy karabiner köt össze a felfüggesztéshez.
  • Az edzőheveder rögzítése után máris kezdheted az edzést.
  • Az otthoni edzésre szolgáló nejlon, ajtóra illeszkedő akasztók általában mellékelve vannak.
  • A plafonba rögzíthető edzőheveder tartók külön is megvásárolhatók.
  • Az edzőheveder rögzítése a szabadban is megoldható, például faágakhoz, korláthoz vagy kerítéshez. De mindig ügyelj a biztonságra az edző heveder használatakor, és mindig tartsd be a használati és biztonsági utasításokat.
  • Valamennyi felfüggeszthető edzőheveder teherbírása legalább 150 kg.
Edzőheveder TRX eredeti

TRX edzőheveder

i

Tudtad, hogy a felfüggeszthető edzőrendszerek rövidítése "TRX"? A TRX egy mozaik szó, jelentése teljes testtel végzett ellenállásos edzés (Totalbody Resistance Exercise). A TRX levédett márkanév. A cég a saját tervezésű sporteszközök értékesítése mellett edzésprogramok készítésével, valamint az eszközökhöz tartozó oktatással, edzőképzéssel is foglalkozik.

Az edzőheveder előnyei a súlyzókkal szemben

Szerencsére a "No pain, no gain" szlogen egyre inkább eltűnik az edzőtermekből. A testmozgást ma már átfogóbban közelítjük meg, s már nem csak a nagy izmokról szól. A modern edzésnek sokféle módszere lehet, és súlyokat vagy számtalan más fitness eszközt alkalmazhat, de egyre gyakrabban a saját testsúlyod is elegendő, ami a legegészségesebb és legtermészetesebb edzésforma. Rengeteg okot találunk arra, hogy miért érdemes az edzőheveder használatát fontolóra venni.

  • Legelőször az edzőheveder alacsony tömege és könnyű tárolása fog lenyűgözni. A felfüggeszthető edzőheveder tömege minimális, és összetekerve szinte bárhol tárolható.
  • Telepítése egyszerű és gyors. Akár az irodában is az ajtóra akaszthatod, vagy a parkban egy faágra.
  • Az edzőheveder gyakorlatok összetettek és jobban imitálják a normális, egészséges testmozgást, mint sok más edzésforma. Az edzőheveder valóban az egész test edzésére szolgál.
  • Az edzőheveder gyakorlatok végzésekor csak a saját testsúlyodat használod, így kerül egészséges terhelés az ízületekre és az izmokra.
  • A hatékony, teljes testet terhelő edzőheveder gyakorlatok egyszerre több izomcsoportot is igénybe vesznek.
  • Az edzőheveder gyakorlatok javítják a test egyensúlyát és általános koordinációját is.
  • Az edzőheveder gyakorlatok aktiválják a belső izmokat, amelyek a gerincet stabilizálják és segítenek a jó testtartás megőrzésében.
  • Az edzőheveder gyakorlatok végzése szórakoztató. A felfüggeszthető edzőrendszerek a végezhető gyakorlatok korlátlan kombinációját kínálják.
  • i

    Az egyetlen súly, amely valóban biztosítja a legegészségesebb testmozgást, az a saját tested.

    Edző heveder kiválasztása - Mire figyeljünk?

    Ha a számodra legmegfelelőbb felfüggeszthető erősítő rendszert szeretnéd kiválasztani, a következő paraméterekre és felszerelésre összpontosíts:

    • A TRX edzőheveder, vagy más néven TRX kötél terhelhetősége általában 150 kg körül van. Mindig győződj meg arról, hogy a választott edzőheveder teherbírása legalább 10 kg-mal nagyobb, mint a testsúlyod.
    • Az állítható hevederhossz jól jöhet, ha a rendszert többen használják, vagy ha az edzőheveder hosszát úgy akarod beállítani, hogy jobban megfeleljen neked. Az edző heveder szára általában 150-200 cm között állítható.
    • A fogantyúk anyaga nagyban hozzájárul az edzőheveder használatának kényelméhez. A leglágyabb és legkellemesebb a habszivacsból készült fogantyú. A gumi szintén puha és csúszásmentes. A textil fogantyút akár a csuklód köré is tekerheted, de edzés közben vághatja a tenyeredet.
    • Az ajtóakasztó praktikus az otthoni edzéshez. Ha nem akarod a TRX-et a radiátorcsövekhez vagy egyéb kevésbé megfelelő helyekhez rögzíteni, mindenképpen ellenőrizd, hogy a kiválasztott edzőheveder modell rendelkezik-e ajtóhorgonnyal.

    Edzőheveder TRX - csak egy eredeti létezik

    A TRX (Total-body Resistance Exercise) rendszert eredetileg az amerikai tengerészgyalogság (Navy Seals) számára fejlesztettek ki. Valójában ez a világ első felfüggesztési rendszere, az összes későbbi típus őse, amely a leginkább népszerűsítette az edzőhevederekkel végzett komplex gyakorlatokat. Ezért a TRX kifejezés gyakran használatos általános értelemben minden felfüggesztéses edzőrendszerre.

    NAVY SEALS edzőheveder TRX

    Edzőheveder TRX - eredeti vs. másolat

    A TRX másolatok alapvető funkciói és a velük végezhető edzőheveder gyakorlatok szinte teljesen megegyeznek az eredetivel, de hiányzik belőlük néhány hasznos extra funkció és részlet, amelyek az eredeti TRX-et legendává teszik.

    Összehasonlítás - TRX edzőheveder vagy olcsóbb márkák? Mi a különbség?

    Az olcsóbb felfüggeszthető erősító rendszerek kevésbé jó kivitelezésűek, kevésbé funkcionálisak és kevésbé kényelmesek, de aggódni nincs ok, mivel így is megfelelnek a biztonságos és hatékony edzés minden követelményének. A TRX edzőheveder esetében az ár a minőséget jezi. De vajon tényleg megéri ennyivel többet fizetni? Ha komolyan gondolod az edzést, akkor megéri eredeti TRX edzőhevederbe befektetni. Nézzük, milyen előnyei vannak.

    • Jobb anyagok és kivitelezés
    • Kényelmesebb markolatok
    • Csúszásmentes hurok
    • Lyukak az edzőheveder könnyebb beállításához
    • Rengeteg tartozék
    • Hozzáférés egy TRX gyakorlatokat tartalmazó online alkalmazáshoz
    • Magas ár

    Ha a drágább TRX edzőheveder mellett teszed le a voksod, akkor edzőheveder gyakorlatok sokasága lesz mindig kéznél a mobiltelefonodban. A TRX alkalmazások segítenek az edzésben!

    Edzőheveder gyakorlatok - Hogyan kezdjük? Próbáld ki ezt a 7 egyszerű gyakorlatot!

    A TRX márka a jó fitnesz szinonimája. Kezdetben ez a 7 alapgyakorlat elég ahhoz, hogy 100%-os edzést kapj, amellyel minimális idő alatt maximális eredményeket érhetsz el. A TRX segítségével a fogyás magától megy, és az erőnléted azonnal javulni fog. Ha hátfájással szenvedsz, próbáld ki a törzset megcélzó TRX edzőheveder gyakorlatokat.

    Edzőheveder TRX

    FEKVŐTÁMASZ / HÚZÓDZKODÁS / GUGGOLÁS / PLANK / ELFORGÁS / ELŐREHAJLÁS / KITÖRÉS (LUNGE)

    A gumis edzőheveder puha, csúszásgátló markolatokkal rendelkezik, egyszerűen és gyorsan felszerelhető, s teherbírása akár 250 kg is lehet.

    Edzőheveder ár

    A legolcsóbb edzőheveder modellek ára 10 és 20 ezer forint között mozog, míg a sokoldalúbb és több tartozékot kínáló felfüggeszthető edzőrendszerek ára akár 30-40 ezer forint is lehet. Ha komolyan gondolod az edzést, és az edzőhevedert változatos és nagy igénybevételt jelentő gyakorlatoknak tervezed kitenni nap mint nap, akkor legjobb egy eredeti TRX edzőhevederbe befektetni, amelyek ára magasabb kategóriát képvisel, viszont kivételes minőséget és a csomagban tartozékok sokaságát kínálja, például edzővideó CD-t, egy hordtáskát, amelyben az egész készlet elfér, és több különböző fogantyút, amelyekkel az izmokat eltérő szögekből erősítheted.

    i

    A legtöbb edző heveder modell nem tartozik a filléres fitness tartozékok közé, így talán nem bánnád, ha kedvezményes vagy akciós áron tudnál hozzájutni a neked tetsző darabhoz. Látogasd meg olcsó felfüggeszthető erősítő rendszerek oldalunkat, ahol ár szerint rangsoroltuk a termékeket, így a legjobb ár-érték arányt kínáló modellek jobban szemet szúrnak. Edzőheveder vélemények oldalunkon pedig vásárlóink visszajelzéseinek figyelembevételével rangsoroltuk a termékeket, különféle paraméterek szerint, mint például népszerűség, vásárlói értékelés vagy panaszok, illetve akciós ár.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GymBeam Crossfit Tornagyűrű Szállításra kész 2 db
Tornagyűrű - fa, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 200 kg, karikák átmérője 24 cm, markolat átmérője 3,2 cm, a hevederek hossza 457 cm, szélességük 3,8 cm, állítható, otthoni használatra és kültéri használatra alkalmas, karikák színe: barna, a hevederek színe fekete
18 390 Ft

2.
GymBeam Felfüggeszthető edzőheveder Szállításra kész 2 db
Felfüggeszthető edzőheveder - 450 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 110 és 140 cm között állítható, fekete és narancssárga kivitel
10 690 Ft

3.
Sharp Shape AB Strap Szállításra kész 2 db
Felfüggeszthető edzőheveder - 150 kg teherbírással, markolat anyaga textil, fekete kivitel
7 790 Ft

23 termék
4,8 109×
Sharp Shape funkcionális heveder FEKETE
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, fekete kivitel
9 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mich04
4,8 109×
Sharp Shape felfüggesztő edzőheveder CAMO
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, zöld kivitel
10 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0069
4,8 109×
Sharp Shape funkcionális heveder PIROS
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, piros kivitel
7 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mich01
4,8 109×
Sharp Shape funkcionális heveder SÁRGA
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, sárga kivitel
8 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mich02
4,7 28×
Felfüggeszthető edzőheveder fekete-piros
Felfüggeszthető edzőheveder - 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 175 és 215 cm között állítható, fekete és piros kivitel
9 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT2001cc
4,8 109×
Sharp Shape funkcionális heveder GREEN
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, zöld kivitel
8 090 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mich05
5,0
Sharp Shape AB Strap
Felfüggeszthető edzőheveder - 150 kg teherbírással, markolat anyaga textil, fekete kivitel
7 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTab486
4,8 109×
Sharp Shape funkcionális heveder KÉK
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, kék kivitel
7 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mich06
4,9 12×
GymBeam Crossfit Tornagyűrű
Tornagyűrű - fa, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 200 kg, karikák átmérője 24 cm, markolat átmérője 3,2 cm, a hevederek hossza 457 cm, szélességük 3,8 cm, állítható, otthoni használatra és kültéri használatra alkalmas, karikák színe: barna, a hevederek színe fekete
18 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym183
5,0
GymBeam Felfüggeszthető edzőheveder
Felfüggeszthető edzőheveder - 450 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 110 és 140 cm között állítható, fekete és narancssárga kivitel
10 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym192
4,8 109×
Sharp Shape funkcionális heveder - rózsaszín
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, rózsaszín kivitel
12 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Mich03
Sharp Shape gimnasztikai gyűrű, Fekete - Tornagyűrű Típusok
5,0
Sharp Shape gimnasztikai gyűrű, Fekete
Tornagyűrű - műanyag, tartalmazza a hevedereket is, teljes terhelhetősége 150 kg, karikák átmérője 23 cm, markolat átmérője 2,8 cm, a hevederek anyaga: nejlon, hossza 440 cm, állítható, könnyen szétszedhető, otthoni használatra és kültéri használatra alkalmas, karikák színe: fekete, a hevederek színe fekete
12 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss889
4,8
Stormred Suspension Training Strap Red
Felfüggeszthető edzőheveder - 300 kg teherbírással, markolat anyaga PVC, fekete és piros kivitel
6 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTiron14
Sharp Shape fa tornagyűrűk - Felfüggeszthető edzőheveder Típusok
5,0
Sharp Shape fa tornagyűrűk
Felfüggeszthető edzőheveder - 150 kg teherbírással, markolat anyaga fa, heveder hossza 440 cm, fekete és barna kivitel
13 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 04. 05.
Termékkód: SPTss890
5,0
Lifefit Bodytrainer HOME III, sárga
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga gumi, heveder hossza 94 és 140 cm között állítható, fekete és sárga kivitel
16 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlif032
4,7 33×
Lifefit MultiTrainer edzőheveder
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga gumi, heveder hossza 75 és 150 cm között állítható, fekete és zöld kivitel
10 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPT2001
4,9 10×
Lifefit funkcionális heveder, fekete - rózsaszín
Felfüggeszthető edzőheveder - 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 130 és 185 cm között állítható, fekete és rózsaszín kivitel
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTrul061
5,0
Lifefit Trainer, állítható, army
Felfüggeszthető edzőheveder - 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 175 és 215 cm között állítható, fekete és zöld kivitel
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlif034
Lifefit Bodytrainer HOME III, világoszöld
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga gumi, heveder hossza 94 és 140 cm között állítható, fekete és zöld kivitel
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTlif031
5,0
Lifefit Multitrainer Home II rögzíthető erősítő készlet
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga gumi, fekete és zöld kivitel
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTsc0008
Tunturi Gimnasztikai karika
Tornagyűrű - műanyag, tartalmazza a hevedereket is, karikák átmérője 28 cm, markolat átmérője 2,8 cm, a hevederek anyaga: nejlon, hossza 233 cm, szélességük 3,8 cm, állítható, otthoni használatra és csomagolással, karikák színe: fekete, a hevederek színe fekete
15 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTfss069
Tunturi Gimnasztikai karika, fa
Felfüggeszthető edzőheveder - markolat anyaga fa, heveder hossza 233 cm, barna kivitel
24 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTfss070
4,8 109×
Sharp Shape funkcionális heveder - rózsaszín
Felfüggeszthető edzőheveder - ajtó felfogatással, 150 kg teherbírással, markolat anyaga habszivacs, heveder hossza 145 és 248 cm között állítható, rózsaszín kivitel
11 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Mich03

Felfüggeszthető edzőheveder

sportóraPulzusmérés a hatékony edzéshez Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.
Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Felfüggeszthető edzőheveder

A Felfüggeszthető edzőheveder kategóriában összesen 23 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó felfüggeszthető edzőheveder Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább felfüggeszthető edzőheveder A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb felfüggeszthető edzőheveder A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: felfüggeszthető edzőheveder vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ