AP+ nový vizuál Shop roku

Fenix HM71R

Termékkatalógus
Fenix HM71R
4,9 12 értékelés
Fejlámpa - 2700 lm fényerősség, 230 m világítótávolság, 2 × LED dióda, üzemidő 400 óra, védettségi fokozat IP68, tápellátás 1 × 21700, tömege 207 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTfen49 Termékszám:  6942870309538

Akciós szettek

68 920 Ft
Szett megvásárlása

Fenix HM71R

Nagy teljesítményű újratölthető fejlámpa nagy hatótávolsággal

Minden kalandor, szakember és túrázó számára nagyszerű partner lesz a Fenix HM71R multifunkciós fejlámpa, amely 2700 ANSI lumen maximális fénykibocsátást kínál, akár 230 méteres hatótávolsággal. A fejlámpa két fényforrással rendelkezik - a Luminus SFT-70 LED vezető reflektorral, míg a Luminus SST-20 LED széles reflektorral rendelkezik, amely semleges fehér fényt biztosít CRI 90 (500 lumen) színvisszaadási minőségi indexszel és széles, egyenletes fényútvonallal. A Fenix HM71R fejlámpa belsejében egy 5000 mAh-s újratölthető akkumulátor található, amely közvetlenül a fejlámpábantöltődik USB-C-n keresztül. A vezérlő gomb beépített jelző LED-el rendelkezik, amely időben figyelmeztet, hogy a Fenix multifunkciós fejlámpa akkumulátorát fel kell tölteni.

A Fenix HM71R fejlámpa főbb jellemzői

  • A lámpa két fényforrást kínál
  • Luminus SFT-70 nagy teljesítményű LED reflektor 230 méteres hatótávolsággal (kb. 6000 K)
  • Luminus SST-20 széles LED-es reflektor CRI 90-el
  • A Fenix HM71R fejlámpa levehető a szíjról és kézi zseblámpaként használható
  • Mágneses végződés vashoz történő rögzítéshez
  • 5,000 mAh újratölthető akkumulátor
  • Az akkumulátor kapacitásának jelzése a vezérlőgombban lévő LED segítségével
  • Intuitív egygombos működés
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Lehetőség a véletlen leállítás elleni védelemre
  • Karcálló felület
  • IP68 szabvány szerinti vízállóság (2 méter mélységig képes túlélni a vízbe merülést)
  • A csomag  HM71R fejlámpát, klipszet, ARB-L21-5000 V2.0 akkumulátort, tartalék o-gyűrűt, USB-C töltőkábelt tartalmaz

Tartós kialakítás biztosítja az alkalmazások széles körét

A többfunkciós Fenix fejlámpa széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál, amelyet a barlangászok, hegyi vezetők, síelők, hegymászók, kerékpárosok, mentők, hegyi őrök, de az ipari ágazatokban dolgozók és a hétköznapi túrázók vagy horgászok is értékelni fognak. Teljesen fémből készült szerkezettel rendelkezik a nagy ütésállóság és a jobb hűtés érdekében. A Fenix HM71R fejlámpa precíz kivitelezése IP68-as vízálló, így akár 2 méter mélyre is alámerítheted. A Fenix HM71R könnyen kivehető a tartóból, és zseb- vagy munkahelyi zseblámpaként használható. Ezenkívül a lámpa teljes fémbőlkészült levehető csattal rendelkezik, amely övre, zsebbe vagy szíjra rögzíthető. A többfunkciós fejlámpát lezárhatod a véletlen bekapcsolás ellen, hogy megakadályozd az akkumulátor felesleges lemerülését.

A fejlámpa többféle üzemmóddal rendelkezik

A két LED-es reflektorral az üzemmódok széles skálája áll rendelkezésedre egyedi igényeidnek megfelelően. A Fenix HM71R fejlámpa távoli és széles reflektora könnyen átkapcsolható a gomb 1,2 másodpercig történő nyomva tartásával. A bekapcsolt fejlámpa rövid megnyomásával az 50, 200, 800 és 2700 lumenes (távoli reflektor) teljesítménymódok között lehet váltogatni. A széles reflektor 5, 50, 200 és 500 lumen fényerőt kínál. A Fenix HM71R fejlámpa memóriával rendelkezik a távoli reflektorhoz, és mindig az utoljára beállított üzemmódban kapcsol be (kivéve a legmagasabb üzemmódban történőkikapcsolást). A széles reflektor mindig a legalacsonyabb értéken van bekapcsolva üzemmódban.

A Fenix HM71R nagy akkumulátor-kapacitással rendelkezik

A Fenix HM71R fejlámpa 5000 mAh kapacitású újratölthető Li-ion akkumulátort használ, amely közvetlenül a fejlámpán található USB-C csatlakozón keresztül tölthető. Az akkumulátor töltöttségi állapotának ellenőrzéséhez egyszerűen nyomd meg röviden a gombot a LED jelző bekapcsolásához (a fejlámpának kikapcsolva kell lennie). Ha az akkumulátor zöld színű, az akkumulátor több, mint 80%-os töltöttségi fokon van; a zöld villogás 50-80%-os akkumulátor-kapacitást jelez. A piros háttérvilágítás jelzi, hogy a Fenix fejlámpa 20-50% közötti töltöttségi szinten van. Ha pirosan villog, a kapacitáskevesebb, mint 20%, amely azt jelzi, hogy érdemes lenne feltölteni a Fenix HM71R fejlámpát. Az alacsony akkumulátor-töltöttségre való figyelmeztetésnek köszönhetően a fejlámpa akkumulátorának élettartama meghosszabbodik, mivel automatikusan alacsonyabb teljesítményű üzemmódra vált, ha az akkumulátor feszültsége egy bizonyos szint alá csökken. A Fenix HM71R túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik. Ha a fényszóró hőmérséklete meghaladja a 65 °C-ot, a teljesítmény fokozatosan csökken, amíg a hőmérséklet stabilizálódik. Ezután ismét a legnagyobb teljesítményű üzemmódokhasználhatók.


Paraméterek

Típus
Fejlámpa Kész!
Teljesítmény
2 700 lm Kész!
Maximális világítótávolság
230 m Kész!
Élettartam
50 000 óra Kész!
LED-ek száma
2 × Kész!

Típus

Típus
Fejlámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
2 700 lm Kész!
Maximális világítótávolság
230 m Kész!
Élettartam
50 000 óra Kész!
LED-ek száma
2 × Kész!
Világítási módok száma
8 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Újratölthető elem Kész!
Kapacitás
5 000 mAh Kész!
Max. akkumulátor élettartam
400 óra Kész!
Világítási idő maximális teljesítményen
3 óra Kész!
Akkumulátorok száma
1 × Kész!
Forrás helye
Vázon Kész!
Elem típusa
21700 Kész!

Vízállóság

Védettségi fokozat
IP68 Kész!
Vízállóság
IP68 Kész!
Anyag
Alumínium Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Szélsőséges hőmérsékletre, Dönthető fénysugár, Ütésállóság, Fény intenzitásának beállítása, Középső heveder, Széles fénysugár, USB töltés, Vízálló Kész!

Méret

Mélység
45 mm Kész!
Szélesség
46 mm Kész!
Magasság
106 mm Kész!
Tömeg
207 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fenix HM71R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix HM71R. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fenix HM71R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fenix HM71R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fenix HM71R.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ