A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU AP+ plus nový vizuál

Fenix UC52

Termékkatalógus
Fenix UC52
5 3 értékelés
Zseblámpa - 3100 lumenes fényerősség, 253 m-es világítótávolság, 1 LED dióda, üzemidő: 50000 óra, IP védettség: IP68, tömege: 276 g
Kód:  SPTzah0113 Termékszám:  6942870305622 Gyártó honlapja:

Fenix UC52


Erőteles Fenix UC52 újratölthető zseblámpa

Ha szeretsz olyan hosszú kirándulásokat tenni a természetben, amelyek gyakran akár sötétségig is eltartanak, akkor biztosan nem hiányozhat a felszerelésedből egy jó minőségű zseblámpa. A Fenix UC52 nélkülözhetetlen segítség kempingezés és különféle szabadtéri tevékenységek esetén. Hatalmas, akár 3100 lumenes fényerősséget kínál, amely akár 253 méterre is elvilágít. Ez a zseblámpa modell a modern Cree XHP70 LED-et használja nappali fényviszonyok mellett (5500-6500 K), 50000 órás élettartammal. Tápellátásáról egy beépített 25,2 Wh-s Li-Ion akkumulátor gondoskodik. Két 18650 cellából áll, amelyek 3500 mAh kapacitással rendelkeznek, és a zseblámpába épített mikro-USB csatlakozón keresztül tölthető. Az akkumulátor természetesen a csomag részét képezi, tehát amint megvásárolod, már használhatod is. A lámpa akár 82 órányi élettartamot kínál a kiválasztott üzemmódtól függően. Az adott helyzettől függően hét energiafogyasztási mód közül választhatsz, többek között a stroboszkópos villogó és az SOS üzemmód is rendelkezésre áll vészhelyzetek esetén.


Rendkívül tartós és precíz kialakítás

A Fenix UC52 elemlámpa edzett alumíniumból készült, felülete nagyon tartós, így nem is karcolódik meg olyan könnyen. Konstrukciójának köszönhetően a zseblámpa akár 1 méter magasságból leesve is ütésálló, teljesen por- és vízálló, megfelel az IP68 szabvány előírásainak. Nem lesz olyan nagy baj, ha utolér egy nagy eső, legalábbis a zseblámpa számára biztosan nem. Akár két méter mélyen víz alá is meríthető.


Optimalizáld a lámpa teljesítményét és élettartamát a világítási módok segítségével

Összesen hét világítási mód közül választhatsz, különböző fényrősség-értékekkel. Ezenkívül a zseblámpa emlékszik arra, hogy melyik módot állítottad be utoljára, és ebben az üzemmódban kapcsolódik be újra (nem vonatkozik a villogó üzemmódokra).

25,2 Wh-s Li-ion akkumulátor:

3100 lumen (42 perc)
1000 lumen (2,75 óra)
350 lumen (8,25 óra)
100 lumen (27,5 óra)
15 lumen (82,5 óra)
Stroboszkóp 1000 lumen
SOS mód 100 lumen


Egyszerű és hatékony

A Fenix UC52 zseblámpa vezérlése intuitív és nagyon kényelmes a két gomb segítségével. be- és kikapcsoláshoz használd az alsó gombot. Ezután a gomb rövid megnyomásával egyszerűen bekapcsolhatod az állandó fénnyel világító üzemmódokat. Nyomd meg a felső gombot a stroboszkóp és az SOS mód aktiválásához. Az alsó gomb megnyomása visszaállítja az utolsó folyamatos fényű üzemmódot. Ha a felső gombot kb. fél másodpercig lenyomva tartod, amikor a lámpa ki van kapcsolva, a zseblámpa közvetlenül a stroboszkóp üzemmódba kapcsol. Ha ellenőrizni szeretnéd az akkumulátor töltöttségi állapotát, nyomd meg röviden a felső gombot, amikor a lámpa ki van kapcsolva. Ez néhány másodpercre aktiválja az OLED kijelzőt, és megmutatja az akkumulátor töltésének százalékos arányát.


Praktikus funkciókkal rendelkezik

A Főnix UC52 zseblámpa újratöltéséhez csak egy szabványos mikro-USB-kábelre van szükség, amely közvetlenül a zseblámpához csatlakoztatható. A teljesen lemerült Li-Ion akkumulátor körülbelül 5 óra alatt tölt fel. Az akkumulátort bármikor töltheted, mivel a Li-Ion akkumulátoroknál nem jelentkezik a memória hatás. A Fenix a biztonságra is gondolt, ezért az UC52 zseblámpa intelligens védelmet biztosít a túlmelegedés ellen. Ha a lámpa több mint 65 °C-ra melegszik, akkor automatikusan csökkenti a teljesítményt a Turbó üzemmód felére. Miután lehűlt, ismét növeli a teljesítményt. Ezenkívül lehetőség van a vezérlőgombok zárolására is, így a lámpa nem kapcsolódik be, például amikor táskában szállítod. A zároláshoz tartsd lenyomva mindkét gombot 3 másodpercig. A feloldás ugyanúgy történik.


Készítői a legapróbb részletekre is odafigyeltek

Biztosan nagyra fogod értékelni a világos OLED kijelzőt, amely az akkumulátor töltöttségi szintjéről, az aktuális világítási módról és az erre a módra vonatkozó, fennmaradó időtartamról tájékoztat. A töltési folyamatot a kijelzőn is figyelemmel kísérheted. A Fenix UC52 zseblámpa kompakt méretű, 15,3 × 4,2 × 2,6 cm. Nagy előnye, hogy az akkumulátorral együtt mindössze 276 g tömegű.


    Minden alkalomra

    A Fenix UC52 kiválóan alkalmas nagyobb kihívást jelentő terepen vagy kereséshez. Otthon, nyaralóban vagy az autóban is bármikor jól jöhet váratlan helyzetekben, például, ha este szeretnéd kicserélni a gumiabroncsokat. Az UC52 konstrukciója rendkívül tartós, így ez a praktikus zseblámpa nagyszerű segítség lehet például a hegyimentőknek, biztonsági őröknek vagy ipari munkásoknak.


    A csomag tartalma

    Fenix UC52 zseblámpa beépített akkumulátorral
    Textil övtáska
    Csuklópánt
    USB töltőkábel


    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Fenix UC52
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fenix UC52. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fenix UC52.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ