A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

SXT Light white

Termékkatalógus
SXT Light white
4,0 1 értékelés
Elektromos roller - tömeg 10,8 kg, hatótávolság 30-35 km, töltési idő 1,5 h, sebesség 30 km/h, tempomat, LED világítás
Kód:  SPTif0487 Termékszám:  4260293113856 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SXT Light white

Ultrakönnyű elektromos roller az SXT cégtől. A megkérdőjelezhetetlen német minőségnek köszönhetően elképesztő paraméterekkel rendelkezik. Kiváló hatótávolság, remek végsebesség, tökéletes világítás, és mindez kevesebb, mint 11 kilogramm. A rollert egyszerűen összecsukhatod és magaddal viheted bárhová.

Legfontosabb tulajdonságok

  • KERS technológia, amely akár 60 százalékkal is megnöveli a hatótávolságot
  • LED-es lámpák a biztonságos vezetésért sötétben is
  • Tempomat biztosítja az állandó sebességet
  • Összecsukható, így bárhová elviheted
  • Minőségi, könnyített anyagokból készült, így megbirkózik a nehezebb feladatokkal is

Kiváló energiafelhasználás

Az SXT Light az első modell a kategóriájában, amely KERS technológiát használ. Ezt a technológiát, amely a rekuperációra épül, a Forma 1-ben is használják. A fékezésből adódó plusz energiát felhasználja, így akár 60 százalékkal is megnőhet a hatótávolság. A hab a tortán a kitűnő elektromos motor, amely lehetővé teszi 1000 km megtételét mindössze 40 Kč-ért.

Minden elektronikusan vezérelt

Az UBHI elektronikus vezérlőegység segítségével minden egy helyről van irányítva, mint például a gyorsítás, fékezés, lámpák, tempomat vagy pedig a sebesség korlátozása. A beépített LED-es lámpa 6 darab erős diódát tartalmaz, amely megvilágítja az LCD kijelzőt is. A fényerő automatikus beállításáról a fényérzékelő gondoskodik. A kijelzőn rendelkezésre állnak adatok, mint például az akkumulátor töltöttsége, az aktuális sebesség, az átlagsebesség, a megtett kilométerek száma és sok egyéb. Mindemellett a kürt is rendelkezésre áll.

Komfort mindenek felett

Vezetés közben beállíthatod az állandó sebességet a sebességszabályzó berendezés ( tempomat ) segítségével, vagy pedig beállíthatod a legnagyobb megengedett sebességet is a sebesség-korlátozó segítségével, amely biztosítja, hogy az adott sebességet nem léped túl. Ez, a lengéscsillapítók, a majdhogynem kilyukaszthatatlan, nyomás mentes kerekek, valamint a néhány másodperces összerakási idő, garancia az abszolút vezetési kényelemre!

Műszaki adatok:

Maximális sebesség30 km/h

Szín: Fehér

Maximális hatótávolság: 35 km

Töltési idő: 1,5 óra

Maximális teljesítmény: 500 W

1000 km út ára: 40 korona

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SXT Light white Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SXT Light white. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SXT Light white. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SXT Light White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ