A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU ApF HU

Férfi sportórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Férfi
(41)
Uniszex
(163)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(168)
IOS
(201)
Android GMS-el
(24)
Számlap alakja
Kerek
(140)
Szögletes
(65)
Ovális
(5)
Óratok mérete
9,99 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(105)
Ezüst
(39)
Szürke
(25)
Arany
(6)
Fehér
(10)
Rózsaarany
(2)
Bézs
(5)
Rózsaszín
(1)
Kék
(9)
Zöld
(13)
Lila
(1)
Barna
(1)
Piros
(1)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(50)
Bluetooth
(210)
LTE
(24)
WiFi
(72)
ANT+
(56)
GPS
(159)
NFC fizetési típus
Garmin Pay
(43)
Apple Pay
(18)
Mi Pay
(1)
Sporttevékenységek
Séta
(204)
Futás
(201)
Kerékpározás
(201)
Fitnesz
(184)
Jóga
(182)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(201)
Pulzusfrekvencia
(200)
Kalóriaszámítás
(180)
Távolság
(178)
Sebesség
(163)
Szíj színe
Fekete
(97)
Fehér
(12)
Arany
(1)
Bézs
(15)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(10)
Szürke
(20)
Kék
(17)
Narancssárga
(5)
Zöld
(17)
Sárga
(2)
Barna
(5)
Lila
(1)
Piros
(2)
Khaki
(2)
Bordó
(1)
Szíj anyaga
Orvosi acél
(3)
Rozsdamentes acél
(3)
Bőr
(4)
Gumi
(5)
Titánium
(3)

A férfi sportóra egy modern eszköz, ami minden sportoló számára óriási segítséget nyújthat. A férfi sportórák nyomon követik a fizikai aktivitást, figyelik a pulzusszámot és értékes adatokat szolgáltatnak a teljesítmény javításához. Ideálisak futók, kerékpárosok, úszók és fitneszrajongók számára. Nem tudod, hogy melyik férfi sportóra a számodra legmegfelelőbb? Olvass tovább, és mi tanácsot adunk Neked, és segítünk a megfelelő férfi sportóra kiválasztásában.

Tovább

A férfi sportórák intelligens funkciók széles skáláját kínálják

A férfi sportórák számos intelligens funkcióval vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a fizikai aktivitás részletes nyomon követését és elemzését. Az alapfelszereltséghez tartozik a szívritmus-monitorozás és GPS-követés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan mérjék teljesítményüket és útvonalukat számos sportágban. Emellett a férfi sportórák alváselemzést is kínálnak, ami segít a megfelelő pihenési rend fenntartásában. Egyes modellek egyéb funkciókat is kínálnak, mint például az úszás követése, beleértve a vízellenállás és az úszáshosszok mérését. A mobilalkalmazásokkal való szinkronizálás lehetővé teszi a részletes edzésértékelést, a célok kitűzését és a fejlődés időbeli nyomon követését.

A férfi sportórák funkcionalitásának növelése érdekében további kiegészítők is a rendelkezésedre állnak. A legnépszerűbbek közé tartoznak a különféle pántok és karkötők, amelyek nemcsak a viselés kényelmét növelik, hanem számos színben és anyagban is kaphatók, lehetővé téve a készülék személyre szabását.

Az okostelefon és a férfi sportóra kiegészítik egymást

A férfi sportóra széleskörű csatlakozási lehetőségeket biztosít az okos eszközökhöz, emellett számos kulcsfontosságú előnyt nyújtva a felhasználóknak. Nézzük meg ezeket a legáltalánosabb előnyöket. Talán ez a lista teljesen megváltoztatja a férfi sportórák megítélését.

  • A részletes adatelemzés lehetővé teszi, hogy hozzáférhess az edzéseid részletes elemzéséhez, beleértve a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat és sok más paramétert. A férfi sportóra az okostelefonnal vagy számítógéppel tökéletesen szinkronizálható.
  • Személyre szabott edzéstervek készíthetők, és nyomon követhetők az alkalmazásokon keresztül, támogatva a konkrét sportcélok elérését.
  • A siker megosztása opció magába foglalja az eredmények és az edzés előrehaladásának megosztását a közösségi médiában, esetleg megoszthatod sikereidet a barátokkal és edzőkkel, ami meglehetősen motiváló lehet.
  • Az edzés közben érkező értesítések biztosítják, hogy minden edzés során képben legyél a teljesítményeddel kapcsolatban.
Vízálló férfi sportórák

A férfi sportórák hívás- vagy SMS-értesítésekkel segítik a kapcsolattartást.

Multisport férfi sportórák

multisport férfi sportórákat úgy tervezték, hogy a sporttevékenységek széles skáláját támogassák, így ideális társ azok számára, akik többféle sportot űznek. A multisport férfi sportóra speciális üzemmódokat kínál a különböző sportágakhoz, mint pl. futás, úszás, biciklizés vagy akár a triatlon. Az egyes üzemmódok a sportág releváns paramétereinek és teljesítményének ellenőrzésére optimalizáltak.

i

Férfi sportórák - vélemények

Még mindig nem tudod, hogy melyik férfi sportóra a számodra legmegfelelőbb választás? A vélemények szerinti szűrés garantáltan segít a választásban. Szóval mire vársz még? Olvasd el a vásárlói értékeléseket, és válassz a számodra legmegfelelőbb férfi sportórák közül..

Mire használhatóak még a férfi sportórák?

A férfi sportórák olyan sokoldalú eszközök, amelyek számos különböző sportban és szabadtéri tevékenységben használatosak. Alkalmazkodóképességük és fejlett funkcióik lehetővé teszik, hogy sokféle kontextusban használhatók legyenek.

  • búvárkodás a víz- és nyomásálló férfi sportórák használata lehetővé teszi a mélység, a merülési idő és más fontos paraméterek nyomon követését.
  • golf egy másik sportág, ahol a férfi sportórák elemzést nyújtanak a játékról, a megtett távolságokról a pályán, és segítenek a technika javításában.
  • fitnesz tevékenységeket az izomaktivitás, az elégetett kalóriák és az általános fizikai teljesítmény mérésére szolgáló funkciók támogatják.
  • Az olyan szabadtéri tevékenységek esetében, mint a túrázás vagy a hegymászás kihasználható a GPS-követés, a magasság és a barometrikus nyomás megfigyelése a biztonságosabb és hatékonyabb szabadtéri felfedezés érdekében.
Férfi sportórák

A férfi sportórák szörfözés közben is használhatók. Feltéve, hogy vízálló és ellenáll a sós víznek.

A férfi sportórák alkalmasak a gyermekek számára is?

A férfi sportórák alkalmasak lehetnek az idősebb gyermekek számára is, akik magas szintű sportágat űznek, vagy akik figyelemmel szeretnék kísérni aktivitásukat. Fontos figyelembe venni a készülék méretét és súlyát a kényelmes viselés érdekében, továbbá érdemes egyszerű kezelhetőségű modellt választani. A játékfunkciók és megosztási lehetőségek szórakozást nyújthatnak a gyermekek számára. A szülői adatfelügyelet és biztonság szintén kulcsfontosságú. Ebből adódóan a férfi sportórák hasznosak lehetnek a fiatalabb sportolók számára is.

Ha nem szeretnél sok pénzt költeni, de egy minőségi férfi sportóra a vágyad, akkor az outlet kategóriában keresgélj. Itt garantáltan teljesen működőképes darabokat találhatsz kedvezményes áron. Szóval ne habozz, és nézz be :)

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
210 termék
4,5 44×
Xiaomi Redmi Smart Band 2 GL Ivory
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, TFT kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, vezeték nélküli töltés, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, műanyag tok
10 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIRedS2b1
3,3 117×
Niceboy X-fit Plus
Okoskarkötő - uniszex, OLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, mobil keresése, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, vízállóság IP67, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, alumínium tok
Leárazás -10 %
7 390 Ft 8 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ncbxfplus
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér - Okoskarkötő
Típusok
4,0 60×
Xiaomi Smart Band 7 Pro fehér
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 288 óra, műanyag tok
23 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XI7000b2
3,9
HUAWEI WATCH 4 Sport
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 96 óra, magyar nyelvű vezérlés
167 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HU80585b1
4,8 49×
Garmin Instinct 2X Solar Tactical coyote
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 960 óra, magyar nyelvű vezérlés
188 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPinst2X9b5
Samsung Galaxy Fit3, ezüst
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGF03a2
Suunto Vertical Titanium Solar Black - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Suunto Vertical Titanium Solar Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" matrix kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra,
+Ajándék Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Suunto melynek értéke 57 790 Ft
337 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SUuunT0004b1
Suunto Vertical Titanium Solar Canyon - Okosóra
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Suunto Vertical Titanium Solar Canyon
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" matrix kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 8760 óra,
+Ajándék Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Suunto melynek értéke 57 790 Ft
337 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SUuunT0004b4
Xiaomi Smart Band 8 Pro, fekete - Okoskarkötő
Típusok
Xiaomi Smart Band 8 Pro, fekete
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, időjárás előrejelzés és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 504 óra
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000g2
Xiaomi Smart Band 8 Pro, világosszürke - Okoskarkötő
Típusok
Xiaomi Smart Band 8 Pro, világosszürke
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, érintőkijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, időjárás előrejelzés és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 504 óra
29 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUXI7000g1
Garmin Enduro 2 fekete - Okosóra Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Garmin Enduro 2 fekete 36 hónapos garancia
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 816 óra, magyar nyelvű vezérlés
370 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PPendb2
4,0
Samsung Galaxy Fit3, szürke
Okoskarkötő - uniszex, AMOLED kijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, barométer, vízállóság 50 m (5 ATM), alumínium tok
24 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUSaGF03a1
Garmin Descent G1 Slate Gray - Okosóra Típusok
4,5
Garmin Descent G1 Slate Gray
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 0,9" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 504 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
207 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PPDescG101
Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray/Black Band - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 127×
Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray/Black Band 36 hónapos garancia
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 888 óra, magyar nyelvű vezérlés
299 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPfenix7s13
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, olíva alpesi szíj, M - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, olíva alpesi szíj, M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JA049ult2d2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, narancssárga óceán szíj - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, narancssárga óceán szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2a2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, olíva alpesi szíj, L - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, olíva alpesi szíj, L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2d3
4,5 13×
HUAWEI WATCH 4 Pro Elite
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
245 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80585b3
4,0
Suunto 9 Peak Pro Titanium Slate
Okosóra GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), tok anyaga: titan
139 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SUuunT0002b2
4,5
Suunto 9 Peak Pro Forest Green
Okosóra , GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), rozsdamentes acél tok
136 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: SUuunT0001b1
Garmin Epix Pro (Gen 2) 42 mm - ezüst, fehérkő szilikon szíjjal - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 20×
Garmin Epix Pro (Gen 2) 42 mm - ezüst, fehérkő szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,2" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
316 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPPepixpro2gb1
Garmin Instinct 2S Graphite - Okosóra Típusok
4,3 15×
Garmin Instinct 2S Graphite
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 0,79" transzflektív MIP kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 504 óra, magyar nyelvű vezérlés
90 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPinst2s1
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M) - Okoskarkötő Típusok
4,2 14×
Garmin vivosmart5 Black (méret: S/M)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s1
3,0
Suunto 9 Peak Pro Pearl Gold
Okosóra GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), tok anyaga: rozsdamentes acél
136 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SUuunT0001b4

Férfi sportórák

Férfi sportórák

A Férfi sportórák kategóriában összesen 210 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi sportórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb férfi sportórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: férfi sportórák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ