A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Férfi sportórák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Rendeltetés
Férfi
(41)
Uniszex
(160)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(164)
IOS
(198)
Android GMS-el
(25)
Számlap alakja
Kerek
(136)
Szögletes
(66)
Ovális
(5)
Óratok mérete
9,99 mm
51 mm
-
Tok színe
Fekete
(105)
Ezüst
(38)
Szürke
(24)
Arany
(6)
Fehér
(10)
Rózsaarany
(2)
Bézs
(5)
Rózsaszín
(1)
Kék
(9)
Zöld
(12)
Lila
(1)
Barna
(1)
Piros
(1)
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(49)
Bluetooth
(207)
LTE
(24)
WiFi
(71)
ANT+
(55)
GPS
(156)
NFC fizetési típus
Garmin Pay
(42)
Apple Pay
(18)
Mi Pay
(1)
Sporttevékenységek
Séta
(201)
Futás
(198)
Kerékpározás
(198)
Fitnesz
(181)
Jóga
(179)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(198)
Pulzusfrekvencia
(197)
Kalóriaszámítás
(177)
Távolság
(175)
Sebesség
(160)
Szíj színe
Fekete
(98)
Fehér
(12)
Arany
(1)
Bézs
(14)
Rózsaszín
(1)
Ezüst
(10)
Szürke
(19)
Kék
(17)
Narancssárga
(5)
Zöld
(15)
Sárga
(2)
Barna
(5)
Lila
(1)
Piros
(2)
Khaki
(2)
Bordó
(1)
Szíj anyaga
Orvosi acél
(3)
Rozsdamentes acél
(3)
Bőr
(4)
Gumi
(5)
Titánium
(3)

A férfi sportóra egy modern eszköz, ami minden sportoló számára óriási segítséget nyújthat. A férfi sportórák nyomon követik a fizikai aktivitást, figyelik a pulzusszámot és értékes adatokat szolgáltatnak a teljesítmény javításához. Ideálisak futók, kerékpárosok, úszók és fitneszrajongók számára. Nem tudod, hogy melyik férfi sportóra a számodra legmegfelelőbb? Olvass tovább, és mi tanácsot adunk Neked, és segítünk a megfelelő férfi sportóra kiválasztásában.

Tovább

A férfi sportórák intelligens funkciók széles skáláját kínálják

A férfi sportórák számos intelligens funkcióval vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a fizikai aktivitás részletes nyomon követését és elemzését. Az alapfelszereltséghez tartozik a szívritmus-monitorozás és GPS-követés, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pontosan mérjék teljesítményüket és útvonalukat számos sportágban. Emellett a férfi sportórák alváselemzést is kínálnak, ami segít a megfelelő pihenési rend fenntartásában. Egyes modellek egyéb funkciókat is kínálnak, mint például az úszás követése, beleértve a vízellenállás és az úszáshosszok mérését. A mobilalkalmazásokkal való szinkronizálás lehetővé teszi a részletes edzésértékelést, a célok kitűzését és a fejlődés időbeli nyomon követését.

A férfi sportórák funkcionalitásának növelése érdekében további kiegészítők is a rendelkezésedre állnak. A legnépszerűbbek közé tartoznak a különféle pántok és karkötők, amelyek nemcsak a viselés kényelmét növelik, hanem számos színben és anyagban is kaphatók, lehetővé téve a készülék személyre szabását.

Az okostelefon és a férfi sportóra kiegészítik egymást

A férfi sportóra széleskörű csatlakozási lehetőségeket biztosít az okos eszközökhöz, emellett számos kulcsfontosságú előnyt nyújtva a felhasználóknak. Nézzük meg ezeket a legáltalánosabb előnyöket. Talán ez a lista teljesen megváltoztatja a férfi sportórák megítélését.

  • A részletes adatelemzés lehetővé teszi, hogy hozzáférhess az edzéseid részletes elemzéséhez, beleértve a tempót, a távolságot, az elégetett kalóriákat és sok más paramétert. A férfi sportóra az okostelefonnal vagy számítógéppel tökéletesen szinkronizálható.
  • Személyre szabott edzéstervek készíthetők, és nyomon követhetők az alkalmazásokon keresztül, támogatva a konkrét sportcélok elérését.
  • A siker megosztása opció magába foglalja az eredmények és az edzés előrehaladásának megosztását a közösségi médiában, esetleg megoszthatod sikereidet a barátokkal és edzőkkel, ami meglehetősen motiváló lehet.
  • Az edzés közben érkező értesítések biztosítják, hogy minden edzés során képben legyél a teljesítményeddel kapcsolatban.
Vízálló férfi sportórák

A férfi sportórák hívás- vagy SMS-értesítésekkel segítik a kapcsolattartást.

Multisport férfi sportórák

multisport férfi sportórákat úgy tervezték, hogy a sporttevékenységek széles skáláját támogassák, így ideális társ azok számára, akik többféle sportot űznek. A multisport férfi sportóra speciális üzemmódokat kínál a különböző sportágakhoz, mint pl. futás, úszás, biciklizés vagy akár a triatlon. Az egyes üzemmódok a sportág releváns paramétereinek és teljesítményének ellenőrzésére optimalizáltak.

i

Férfi sportórák - vélemények

Még mindig nem tudod, hogy melyik férfi sportóra a számodra legmegfelelőbb választás? A vélemények szerinti szűrés garantáltan segít a választásban. Szóval mire vársz még? Olvasd el a vásárlói értékeléseket, és válassz a számodra legmegfelelőbb férfi sportórák közül..

Mire használhatóak még a férfi sportórák?

A férfi sportórák olyan sokoldalú eszközök, amelyek számos különböző sportban és szabadtéri tevékenységben használatosak. Alkalmazkodóképességük és fejlett funkcióik lehetővé teszik, hogy sokféle kontextusban használhatók legyenek.

  • búvárkodás a víz- és nyomásálló férfi sportórák használata lehetővé teszi a mélység, a merülési idő és más fontos paraméterek nyomon követését.
  • golf egy másik sportág, ahol a férfi sportórák elemzést nyújtanak a játékról, a megtett távolságokról a pályán, és segítenek a technika javításában.
  • fitnesz tevékenységeket az izomaktivitás, az elégetett kalóriák és az általános fizikai teljesítmény mérésére szolgáló funkciók támogatják.
  • Az olyan szabadtéri tevékenységek esetében, mint a túrázás vagy a hegymászás kihasználható a GPS-követés, a magasság és a barometrikus nyomás megfigyelése a biztonságosabb és hatékonyabb szabadtéri felfedezés érdekében.
Férfi sportórák

A férfi sportórák szörfözés közben is használhatók. Feltéve, hogy vízálló és ellenáll a sós víznek.

A férfi sportórák alkalmasak a gyermekek számára is?

A férfi sportórák alkalmasak lehetnek az idősebb gyermekek számára is, akik magas szintű sportágat űznek, vagy akik figyelemmel szeretnék kísérni aktivitásukat. Fontos figyelembe venni a készülék méretét és súlyát a kényelmes viselés érdekében, továbbá érdemes egyszerű kezelhetőségű modellt választani. A játékfunkciók és megosztási lehetőségek szórakozást nyújthatnak a gyermekek számára. A szülői adatfelügyelet és biztonság szintén kulcsfontosságú. Ebből adódóan a férfi sportórák hasznosak lehetnek a fiatalabb sportolók számára is.

Ha nem szeretnél sok pénzt költeni, de egy minőségi férfi sportóra a vágyad, akkor az outlet kategóriában keresgélj. Itt garantáltan teljesen működőképes darabokat találhatsz kedvezményes áron. Szóval ne habozz, és nézz be :)

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
207 termék
3,0
Suunto 9 Peak Pro Pearl Gold
Okosóra GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer funkcióval, alkalmas: futáshoz, kerékpározáshoz, jógázáshoz, golfozáshoz, úszáshoz, vízállóság: 100 m (10 ATM), tok anyaga: rozsdamentes acél
136 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SUuunT0001b4
Garmin Fenix 7 ezüst/grafitszürke szíj - Okosóra Típusok
4,6 98×
Garmin Fenix 7 ezüst/grafitszürke szíj 36 hónapos garancia
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1368 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
239 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPfenix7s8
Garmin Fenix 7X Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 36×
Garmin Fenix 7X Pro Solar - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,4" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 888 óra, magyar nyelvű vezérlés
349 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPfenix7Xprob1
Garmin Epix Sapphire Titan / White Band - Okosóra Típusok
4,8 38×
Garmin Epix Sapphire Titan / White Band 36 hónapos garancia
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth 5, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 384 óra, magyar nyelvű vezérlés
Szuper ár
268 390 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: PPepix2g3
4,0 17×
Alligator Watch Pro X (Y32) ezüst
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,32" IPS kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, vérnyomás és véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, IP67 vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 168 óra, magyar nyelvű vezérlés
24 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: AlWPY5
Garmin vivosmart5 White (méret: S/M) - Okoskarkötő Típusok
4,2 14×
Garmin vivosmart5 White (méret: S/M)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
54 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s2
3,3
Garmin vivosmart 5 Black (L-es méret)
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, OLED kijelző, érintőkijelző, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum, naptár és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 168 óra, műanyag tok
51 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PPviv5s5
5,0
HUAWEI WATCH 4 Pro Classic
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
230 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80585b2
4,5 13×
HUAWEI WATCH 4 Pro Elite
Okosóra - férfi, iOS és Android GMS-el kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 144 óra, magyar nyelvű vezérlés
245 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80585b3
4,8 49×
Garmin Instinct 2X Solar piros
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 960 óra, magyar nyelvű vezérlés
151 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPinst2X9b2
4,8 49×
Garmin Instinct 2X Solar fehérkő
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 960 óra, magyar nyelvű vezérlés
150 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPinst2X9b3
Garmin Epix Pro (Gen 2) 47 mm - szürke, fekete szilikon szíjjal - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,8 20×
Garmin Epix Pro (Gen 2) 47 mm - szürke, fekete szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,3" AMOLED kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 384 óra, magyar nyelvű vezérlés
359 690 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPPepixpro2gb2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, indigó alpesi szíj, L - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, indigó alpesi szíj, L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2c3
HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,6 10×
HUAWEI WATCH Ultimate VOYAGE BLUE
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
369 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUWw002b2
4,9
Amazfit Falcon
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,28" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 200 m (20 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 720 óra, magyar nyelvű vezérlés
202 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XIfit405b1
Withings Scanwatch Horizon 43mm - Green - Okosóra Típusok
4,6
Withings Scanwatch Horizon 43mm - Green
Okosóra - férfi, Android és iOS kompatibilis, 1,4" OLED kijelző, Bluetooth, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 1200 óra
199 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: WitSC06
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, zöld-szürke terep szíj, M/L - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, zöld-szürke terep szíj, M/L
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2f2
4,8 49×
Garmin Instinct 2X Solar mohazöld
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,1" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 960 óra, magyar nyelvű vezérlés
181 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUPPinst2X9b4
HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK - Okosóra Típusok
4,6 10×
HUAWEI WATCH Ultimate EXPEDITION BLACK
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,5" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
279 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HUWw002b1
Garmin Fenix 7S Pro Solar - ezüst, grafitszürke szilikon szíjjal - Okosóra Típusok
4,7 36×
Garmin Fenix 7S Pro Solar - ezüst, grafitszürke szilikon szíjjal
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,2" transzflektív MIP kijelző, NFC fizetés Garmin Pay alkalmazással, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
277 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HPfenix7sprob1
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, indigó alpesi szíj, M - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, indigó alpesi szíj, M
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2c2
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék alpesi szíj, S - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, kék alpesi szíj, S
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2b1
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, fehér óceán szíj - Okosóra Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 122×
Apple Watch Ultra 2 49 mm - titántok, fehér óceán szíj
Okosóra - uniszex, iOS kompatibilis, 2" OLED kijelző, NFC fizetés Apple Pay alkalmazással, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 36 óra
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JA049ult2a3
Suunto Race All Black - Okosóra Típusok
4,9
Suunto Race All Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, WiFi, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 100 m (10 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 624 óra,
171 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SUuunT0004a1

Férfi sportórák

Férfi sportórák

A Férfi sportórák kategóriában összesen 207 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó férfi sportórák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb férfi sportórák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: férfi sportórák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ