A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

Ferrino Ready Steady 5

Termékkatalógus
Ferrino Ready Steady 5
Sátor - 5 fő részére, felfújható családi sátor, öntartó szerkezettel, pumpa a csomagban, mindez egy utazótáskában elfér, tömege 27,3 kg
Kód:  SPT18206 Termékszám:  8014044903601 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ferrino Ready Steady 5

Tengerparti kirándulásokra vagy vad kalandtúrákra kitűnően alkalmas ez a minőségi, vízálló sátor, hogy kényelmesen lehessen pihenni egy mozgalmas nap után. Öt ember számára készült családi sátor valóban királyi teret kínál az alváshoz a 420 × 360 × 205 cm méreteinek köszönhetően. Az egész sátor két darab, 81 × 42 × 32 cm-es és 63 × 21 × 27 cm-es csomagolásba lehet tárolni, amelyek tömege 25,5 kg.

Legfontosabb jellemzők

  • Praktikus, beépített napellenző
  • Erős és strapabíró konstrukció
  • Felfújható családi sátor
  • Az összezárt méretei: 81 x 42 x 32 cm
  • Becsomagolt méretei: 63 × 21 × 27 cm
  • Felállított sátor méretei: 420 x 360 x 205 cm
  • 2500/3000 mm vízállóság
  • Tömeg: 25,5 kg
  • Személyek száma: 5

Hely az egész család számára

A sátor szerkezetéről összesen három légcső gondoskodik, amelyeket a csomagban lévő nyomásszivattyú segítségével fújhatsz fel. Ennek köszönhetően stabil boltívek jönnek létre, amelyek az egész sátrat biztosan tartják. Az egész konstrukció acél leszúrókkal rögzíthető a talajhoz, hogy helyben tartsa. Kedvezőtlen időjárási viszonyok esetén a sátor tetejére 2500 mm vízoszlopig, a padlóra pedig 3000 mm vízoszlopig vízálló.

A sátor két oldalán, egy első és hátsó bejárattal, praktikus napellenzővel és szúnyoghálóval rendelkezik. A tágas előcsarnok megvédi önt a naptól vagy esőtől. Az "Air camera" szellőztető rendszer biztosítja a belső szellőzést, friss levegőt. A hálószobában zsebeket találhatsz a személyes tárgyak tárolásához és egy kampót a lámpa felakasztásához. A csomag tartalmaz egy hordozó táskát és javítókészletet is.

 

Paraméterek

Vízoszlop nyomás
2 500 mm Kész!
Szín
Szürke Kész!
Tömeg
25,5 kg Kész!

Tulajdonságok

Vízoszlop nyomás
2 500 mm Kész!
Szín
Szürke Kész!
Tömeg
25,5 kg Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ferrino Ready Steady 5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ferrino Ready Stady 5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ferrino Ready Stady 5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ferrino Ready Stady 5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ferrino Ready Stady 5.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ