Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

FistBike Street Red

Termékkatalógus
FistBike Street Red
4,8 6 értékelés
Futókerékpár - fékkel és állítható üléssel, váz anyaga műanyag, minimális ülésmagasság 44,5 cm, tömege 3,9 kg, terhelhetősége 35 kg, piros kivitel
Kód:  HRA711f Termékszám:  8718309410278 Gyártó honlapja:

FistBike Street Red

Könnyű irányítás

A FirstBike futóbiciklin akár egy kétéves gyermek is képes önállóan elsajátítani az egyensúly megtartását. Amikor a gyermekek már nagyobbak és kellőképpen megerősödtek, zökkenőmentesen átválthatnak a hagyományos pedálos kerékpárra, az oldalsó pótkerekek szükségessége nélkül

A FirstBike futóbiciklin gyermeke önállóan tanul

  • Elsajátítja az egyensúly megtartását, a lábbal való fékezést és a finom kézifék használatát - mindezt meglepően gyorsan
  • Megtanul tájékozódni a térben, elsajátítja a távolság felmérését és a sebesség érzékelését
  • Intuitív és stresszmentes felkészülés az önálló, pótkerék nélküli kerékpározásra
  • Az egyetlen pedál nélküli bicikli, amely nem mindennapi "Biztonságos játékok"-tanúsítvánnyal és tekintélyes "Cseh minőség"-díjjal büszkélkedhet
  • Kiváló minőségét igazolja a vázra és a villákra vonatkozó élettartam garancia, és az 5 éves garancia a többi alkatrészre

Ultrakönnyű váz

A FirstBike futóbicikli legnagyobb előnye forradalmi üvegszállal erősített poliamid (GFR - glass fibre reinforced) váza. A műanyag injektáláshoz a legújabb technológiákat alkalmazták, melynek eredménye egy rendkívül strapabíró, kis tömegű, rugalmas és egyben rendkívül szilárd termék hosszú élettartammal.

Méretre szabott kézifék

A komfortos kéziféket kifejezetten kis gyermek testméreteihez alakították ki, akik a futóbiciklin olyan szokásokat építhetnek ki, melyek biztosítják a pedálos kerékpárra történő zökkenőmentes átmenetet. A fékkar kormánytól való távolsága kényelmesen beállítható.

Kormánybefordulás gátló

A kormány nem teszi lehetővé a kerék teljes elforgását tengelye körül, ennek köszönhetően gyermeke könnyebben meg tudja tartani a menetirányt. A kormánybefordulás gátló így elősegíti a sima kerékpározást, megelőzve az eséseket.

Dobfék

A kétéves gyermekek lábbal fékeznek, az idősebbek (és egyben jóval gyorsabb) gyermekek azonban már nem boldogulnak minőségi hátsó fék nélkül. A FirstBike hátsó kerekét dobfékkel látták el, nem kiálló fékpofákkal, amely erős és biztonságos fékezést biztosít bármilyen időjárás esetén.

Lovagló nyereg

A speciális lovagló nyereg formájú ülés maximális komfortot és stabilitást biztosít. A nyereg csúszásmentes felületével gondoskodik róla, hogy a gyermekek ne csússzanak le a kerékpárról ( a klasszikus kerékpár nyergektől eltérően).

Nyeregmagasság-csökkentő készlet

Az opcionális kiegészítő segítségével megváltoztatható a nyereg magasságának tartománya. A nyereg magasságának alaptartománya 34,5 - 44,5 cm, amely kétéves gyermekek esetében további 4 cm-rel csökkenthető. Így már akár 87 cm magas gyermekek is használhatják a futóbiciklit.

A kiválasztott gumi

A FirstBike Street változatát a Schwalbe gyártócég finom mintájú, csúcskategóriás felfújható gumikerekeivel látták el, amelyek ideálisak aszfaltra vagy könnyű terepre.

Fényvisszaverő matricák - Biztonsági markolat - Sárvédők - Csapágyvédők

Vypnuto

bike

 

Műszaki adatok:

  • Tömege mindössze 3,9 kg a dobfékkel együtt! Az egyik legkönnyebb futóbicikli a piacon
  • Legalacsony nyeregpozíció: 30,5 cm (adapterrel)
  • Legmagasabb nyeregpozíció: 44,5 cm
  • KORLÁTLAN IDEJŰ GARANCIA a vázra és a villákra, ötéves garancia a többi alkatrészre

Paraméterek

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!
Szín
Piros Kész!
Kapacitás
35 kg Kész!
Min. ülésmagasság
44,5 cm Kész!
Tömeg
3,9 kg Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Kapacitás

Kapacitás
35 kg Kész!

Ülés magassága

Min. ülésmagasság
44,5 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
3,9 kg Kész!

Jellemzők és felszereltség

Váz anyaga
Műanyag Kész!
Beállítási lehetőség
Sedla Kész!
Felszerelés
Fék Kész!

Ajánlott ettől a kortól

Ajánlott ettől a kortól
22 hónapos kortól Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FistBike Street Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FirstBike Street Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FirstBike Street Red.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ