Fischer Apollo

Termékkatalógus
Fischer Apollo
Sífutóléc -klasszikus, szórakoztató, jól működő, rövid konstrukciójának köszönhetően, Tour Step-in (NNN) készlettel és tartós Air Channel dizájnnal, alkalmas sportveresenyen való és szabadidős használatra
Kód:  SPTfis0063nad

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fischer Apollo

A Fischer Apollo futó síléc kiváló minőségű és könnyű síléc a kellemes sífutáshoz és versenyekre való gyakorlásra. Az Air Channel dizájn a síléceknek hasznos tulajdonságokat és alacsony súlyt biztosít a nagyon könnyű fából készült lemezek rétegek és a kiváéó tervezésű levegő csatornák által. A sprint sílécek jól irányíthatók és stabil és élvezetes sporotlást biztosítanak. A SINTEC univerzális alapzat minden körülmények között kiváló biztonságot nyújt. A készlet tartalmazza a Tour Step-in Jr kötéseket is, amelyeket a Fischer lecekkel és a Turnamic vagy NNN csizmákkal használhat. A nagyon erős végek speciális védősapkákkal vannak ellátva, amelyek védik a lecet a kopástól, ezért alkalmasak bérlésre adás céljából való megvásárlásra is.

 

A Fischer Apollo jellemzői:


Női Fischer síléc a klasszikus technikához
Könnyen használható, könnyű és stabil síléc az első sífutásokhoz
Az Air Channel egyesíti a könnyű faszerkezetet és légcsatornákat
Tour Step-in Jr készlet
Az Univerzális SINTEC alap mindenféle időjárási körülményekhez igazodik
A Vario Crown csúszásgátló tulajdonságokat, nagyfokú védelmet a kopástól és kiváló csúszóképességet kínál
A szélesebb középső része segít könnyebben felcsatolni és jó stabilitást biztosít
Alkalmas a bérlésbe adásra a kopás elleni speciális védelemnek köszönhetően

 

Egyedi Vario Crown technológia a tökéletes csúszóképességhez


A Fischer új technológiáját nemcsak a kezdők, hanem a fejlett sielők is el fogják ismerni. A Vario Crown bonyolult stabil tartást biztosít a síléc közepén, mert kiváló csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, és nagyfokú védelmet nyújt a kopás ellen, és jól csúszik még akkor is, ha nem a legjobbak a tapadási és időjárási körülmények.


A Fischer Apollo kiváló manőverezési tulajdonságokkal rendelkezik


Az Apollo sílecek jól irányíthatók, és stabil és élvezetes sporotlást kínálnak. A léc szélesebb középsíkja jó stabilitást és segítséget is nyújt a felcsatolásban. A SINTEC univerzális alapja minden körülmények között kiváló műküdést biztosít.


Síléc súlya:


1330 g (174 cm hosszú)


Kötés tömege:


236 g


Méretek:


45/50/45 mm

síléc hossza 174 cm - M
síléc hossza 184 cm - L
síléc hossza 189 cm - XL

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fischer Apollo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fischer Apollo + vázání NNN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fischer Apollo.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ