A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

FitBit Alta Aktivitásmérő - kékeszöld, "S"-méret

Termékkatalógus
FitBit Alta Aktivitásmérő - kékeszöld, "S"-méret
5 3 értékelés
Okoskarkötő - vezeték nélküli aktivitásmérés (lépésszámláló, távolságmérő, elégetett kalóriák mérése, alvásmonitorozás, idő, hívóazonosító, SMS-értesítő, naptár, ébresztő), OLED kijelző, méret: 14-17 cm, Bluetooth 4.0 (20 m hatótávolság), USB, 5 napos készenléti idő
Kód:  FTB002e6d3g Termékszám:  FB406TES-EU

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FitBit Alta Aktivitásmérő - kékeszöld, "S"-méret Megszűnt

FitBit Alta Aktivitásmérő - kékeszöld, "S"-méret


Vigyázz motiváció

FitBit Alta figyeli a nappali vagy éjszakai aktivitást. Megszámolja, hogy hány lépés, a távolság, az elégetett kalóriák számát és aktív percig. SmartTrack funkció automatikusan felismeri a típusát a fizikai aktivitás. Ha nem mozog sokáig, barátságos értesítést küld, és kéri, hogy mozogni. Ezzel szemben, tudja értékelni a minden tevékenység.

le
Fitbit Alta Small Teal


le
Fitbit Alta Small Teal

Statisztikák FitBit

Nézze meg a haladást szolgáló tevékenységeinek az OLED kijelző, mely felébreszti finoman. A következő erről értesítést hívás, szöveges vagy naptári riasztások FitBit Alta kap egy párosított iPhone vagy telefon Android vagy Windows Phone a FitBit alkalmazást. Annak értékelése, hogy tettél, és minden haladás fordítja átlátható grafikonokat és statisztikákat.



Stílus és elegancia

Alta nem csak egy közönséges sport fitness karkötőt. Rengeteg csiszolt stílus, amely tökéletesen hangsúlyozzák a személyiségét. Ezekhez nem csak a sportban, hanem a normális, és még elegáns viselet. Röviden, ez a karkötő nem kell kompromisszumot kötni, és minden alkalommal, amikor a felszállás, ez lesz a elválaszthatatlan társa minden lehetőséget.

le
Fitbit Alta Small Teal


le
Fitbit Alta Small Teal

Sleep monitoring tevékenység

Éjjel, automatikusan figyeli, hogy mennyi ideig és milyen jól alszik, akkor az eredmény jól látható a diagramon. Állítsa be a csendes riasztás, és karkötő kellemesen ébred rezgés.


legfontosabb jellemzői

  • Alta figyeli a nap vagy éjszaka tevékenység
  • Emlékeztetni fogja, hogy ez az idő a
  • Érintőképernyős OLED kijelzőn az aktuális idő
  • Felismeri a szöveg és a naptár értesítéseket telefonján
  • SmartTrack funkció automatikusan felismeri a típusát a fizikai aktivitás (gyaloglás, futás, kerékpározás, fitness)
  • Is alkalmas elegáns ruhákat
  • Méret S - belső kerülete 14-17 cm
  • Az akkumulátor élettartama 5 nap
  • Kompatibilis az Android, iOS és a Windows
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FitBit Alta Aktivitásmérő - kékeszöld, "S"-méret Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Alta Small Teal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fitbit Alta Small Teal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fitness Fitbit Alta, klein, Teal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fitness Fitbit Alta, klein, Teal.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ