30 dnů na vrácení Shop roku

Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium

Termékkatalógus
Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium
3,6 7 értékelés
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, lépcsőzés számláló, intervallum edzés, kapcsolódás: WiFi, Bluetooth és USB, gyorsulásmérés, magasságmérő, vízállóság: 50 m (5 atm) , operációs rendszer kompatibilitás: Android, iOS és Windows Phone
Kód:  SPTftbch303

Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium

A(z) Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium okos karkötő csodásan fog mutatni az összes női sportoló csuklóján. Első pillantásra elvarázsol a(z) rózsaarany textil szíjával. A(z) Fitbit okoskarkötő zavartalanul kommunikál a(z) Android, iOS és Windows Phone rendszerrel, mégpedig WiFi, Bluetooth és USB segítségével. A mindennapi viseleten kívül bizonyára értékelni fogod az NFC kapcsolatot, amely lehetővé teszi a kártyamentes fizetést. A közvetlen pulzusmérő egy lényeges segédeszköz az aerob és anaerob zóna helyes meghatározásához és a céljaid effektívebb eléréséhez. Átlagos használat mellett az okoskarkötő akkumulátorának működési ideje 168 óra. Így nem kell tartanod attól, hogy futás közben váratlanul kikapcsol. A(z) Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium fitnesz karkötőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a vízzel való érintkezésnek zuhanyozás során vagy kézmosáskor, viszont úszás vagy búvárkodás esetében le kell venni. Az akkumulátor aktuális állapotának megjelenítése természetesen teljesen magától értetődő.

A(z) Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium fitness karkötő legfontosabb előnyei

  • Közvetlen pulzusmérés szenzor segítségével
  • Vízállóság: 50 m (5 ATM)
  • A hét napja, chronograf, kettős idő, stopper és ébresztőóra funkció
  • A(z) Fitbit által készített fitnesz karkötő felszereltségéből a(z) gyorsulásmérő és magasságmérő érzékelő sem hiányzik
  • A(z) Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium karkötőt a következő funkciókkal is felszerelték: értesítés mobilról, akkumulátor állapota és menstruációs ciklus nyomon követése
  • A(z) okoskarkötő olyan egyéb funkciókkal is rendelkezik, mint a(z) pulzusmérés, alvásfigyelés , lépésszámláló, kalóriaszámítás, intervallum edzés, távolságmérés és emelet számlálás
  • Kompatibilis a(z) Android, iOS és Windows Phone rendszerrel

A(z) Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium meglep a felszereltségével

A(z) Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium okoskarkötő lenyűgöz a számos intelligens funkciójával. A praktikus értesítéseknek hála sohasem maradsz le semmiről. A nem hagyományos funkciói közé tartozik a menstruációs ciklus nyomon követése, amellyel csak a fejlett modelleket szerelik fel.

A(z) Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium okoskarkötő nem hagy ellustulni

A(z) Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium a következő aktivitások mérésére szolgál: futás, kerékpározás, úszás, fitnesz, séta és túrázás. Például az alvásciklus-figyelő méri az alvás hosszát. Emellett tanácsot ad, hogyan javíts az alvási ciklusodon és ennélfogva ne legyél fáradt a nap folyamán. A kalóriaszámítás segít figyelemmel kísérni az optimális táplálékbevitelt. A lépésszámláló szüntelenül méri az aktivitásod és statisztikai adatokkal buzdít a mozgásra. Ha szeretnél gyorsabb lenni és hatékonyan zsírt égetni, akkor ebben segítségedre lesz az Intervallum edzés. Az emeletszámlálás funkció pedig érdekes és esetleg meglepő információkat nyújt a napi tevékenységeidről.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS, Windows Phone Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
200 óra (8,33 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9 Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS, Windows Phone Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9 Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Szögletes Kész!
Üveg
Gorilla Glass Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Rózsaarany Kész!
Tömeg
40 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás, Túrázás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Emelt padló, Intervallum edzés Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés , Menstruációs ciklus nyomon követése Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol Kész!
Felület nyelve
Angol Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
200 óra (8,33 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fitbit Charge 3, Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fitbit Charge 3 Lavender Woven / Rose-Gold Aluminium. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fitbit Charge 3 Lavender Woven/Rose-Gold Aluminium.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ