Nakupujte rychlostí budoucnosti

Edző eszközök

A fitness felszerelések minden sportszerető ember elengedhetetlen kellékei, legyen szó futópadról, szobabickliről, súlyzókról, súlyzópadról, vagy akár pilates és jóga kellékekről. Az edzőfelszerelések kiválasztásánál azt kell végiggondolnod, milyen sporttevékenységet fogsz végezni és mi a célod – az izomerősítés, a kondíció megtartása vagy az állóképesség javítása.

Tovább

Fitneszgépek

 • Futópadok – lehetővé teszik a beltéri futást.
 • Szobabiciklik – a kerékpározás szimulálására.
 • , spinning kerékpárok és Elliptikus trénerek - átfogóan egyesítik a futó, a kerékpáros és a lépcsőző mozgást. Az elliptikus tréner a lábak és a karok együttes mozgatásával az egész test edzésére lehetőséget ad.
 • Evezőpadok – az evezési, aerób és erősítő edzést kombinálják.
 • Edzőpadok - a súlyzókkal végzett gyakorlatokhoz ideálisak.
 • Kondigépek – különböző erősítőgépek funkcióit egyesítik magukban. Lehetővé teszik az egyes izomcsoportok külön-külön történő átmozgatását, amivel intenzívebbé tehető az adott izmok erősítése. Izomépítésre kifejezetten alkalmasak.
 • Vibrációs trénerek - hozzájárulnak az izmok nagyobb erősödéséhez az edzés során.
 • Multifunkciós haspadok - segítenek a hasi izomterületek minél hatékonyabb megerősítésében.

i

Az otthoni mozgás nem lehetséges fitness szőnyeg nélkül

A fitness szőnyegek puha, könnyű és gyakran csúszásmentes anyagokból készülnek. Céljuk, hogy kényelmes és biztonságos testedzést biztosítsanak akár otthon is. A fitnesz matrac nemcsak tornagyakorlatokhoz, hanem jógához is használható.

Súlyzók és súlyok - vasgyúró fitness eszközök

A súlyzók és súlyok olyan edző eszközök, amelyek segítenek a felsőtest (például a karok, a vállak, a hát és a mellkas) formálásában, köszönhetően a súlyzókkal végezhető számtalan gyakorlattípusnak. A nagyobb súlyok vagy súlyzsákok a lábedzéshes kínálnak megfelelő edzőfelszerelést.

 • Súlyzók – könnyű, egy darabból állók erőnléti edzéshez, valamint nehezebb, több darabos (rúd + tárcsa) súlyzók erősítő edzéshez, amelyeknél a súlyt tetszésünk szerint változtathatjuk.
 • Súlyok – csuklósúlyok, bokasúlyok, illetve súlymellények és edzőzsákok, amelyek nagyobb terhelést biztosítanak saját testsúlyos edzésnél, vagy a futóedzéseket is új szintre emelheted.
 • Súlyzórudak – különálló rudak, amelyekhez tetszőlegesen lehet súlytárcsákat venni.
 • Súlyzótárcsák – a súlyterhelés növelésére.
 • Kettlebell és Ybell – speciális, fogantyús súlyok. Ötvözik az aerób és az erősítő edzést, javítják a test hajlékonyságát és rugalmasságát, valamint az egyensúlyérzéket.
 • Erősító kötelek - ideálisak a dinamikus testmozgáshoz és erosítéshez, crossfit berkekben gyakran használ edző eszközök.
 • Clubbell - különleges formájú edző eszközök bizonyos gyakorlatok végrehajtására, a kettlebell rokona.

i

Az otthoni edzőterem praktikus és kényelmes

Az otthoni edzőterem remek lehetőség azoknak a fitneszrajongóknak, akik nemcsak a fitneszközpontokban vagy edzőtermekben szeretnének edzeni. Egy ilyen helyiség felszereléséhez elegendő egy edzőpad és egy súlyzókészlet, de természetesen a sportfelszerelések választéka tovább bővíthető a nekünk szükséges edzőfelszerelés beszerzésével.

Az otthoni saját testsúlyos edzés ideális kezdőknek

A saját testsúlyos otthoni fitnesz edzés ideális start, ha frissen szeretnél edzésprogramba kezdeni, vagy csak könnyen és egyszerűen szeretnél edzeni otthonod kényelmében. A jobb eredmények elérésében különféle sportfelszerelések segíthetnek: gumiszalagok, húzódzkodók, felfüggeszthető edzőhevederek, és sok minden más.

 • Felfüggeszthető erősítő rendszerek – TRX néven is ismertek. Alkalmasak az egész test megerősítésére
 • Húzódzkodók – könnyen felszerelhetők akár az ajtókeretre is. Megerősíthetők vele a váll- és hátizmok, a bicepsz és az alkar
 • Haskerekek – a has-, mell- és hátizmokat erősíthetik meg
 • Expanderek és gumiszalagok – az egész test erősíthető és nyújtható velük. A vastagságtól függően 0–50 kg-os ellenállást biztosítanak
 • Egyensúlyozó félgömbök és labdák – hasonló gyakorlatok végezhetők rajta, mint a földön, de fejlesztik az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt
 • Fitness labdák – a stabilitás és az egyensúlyérzék erősítésére. Pihenni is lehet rajtuk (a széknél egészségesebb ülőalkalmatosságot jelenthetnek)
 • Fitness matracok és edző szőnyegek – a testmozgás során elnyelik a nyomást és az ütéseket. Védik a térdet és az alkart a horzsolásoktól

Állóképességjavító fitness felszerelés

 • Ugrókötelek – különböző hosszúságúak és anyagúak lehetnek. Válassz a testmagasságodnál 80-100 cm-el hosszabbat
 • Edzőmaszkok – a magaslati, ritkább levegőn végzett edzést szimulálják. Segítenek növelni a tüdőkapacitást és az anaerób küszöböt

Jóga és Pilates fitness termékek

A jóga és pilates olyan mozgásformák, amelyeket otthon is könnyedén gyakorolhatsz minimális edzőfelszerelés segítségével. A jóga és a pilates segít rugalmasságod fejlesztésében, erősíti az izmokat, növeli az állóképességet és megfelelő légzési technikát tanít.

i

Pilates - Milyen gyakran gyakoroljunk?

Pilates edzésprogramunkat akár napi rendszerességgel végezhetjük. Ideális a hét egészére ütemezni, és minden nap más izomrészt edzeni. Természetesen minden edzés után fontos nyújtani.

Flowin - csúszókorongos edző eszközök

A Flowin egy új, otthon végezhető fitnesz koncepció, amelyet Svédországban fejlesztettek ki a tízpróbás élsportolók környezetében. Alapelve a sima felületen történő mozgás egy csúszókorong segítségével. A gyakorlat a test közepső részére összpontosít, s erősíti a has, a hát és a törzs izmait. Végzéséhez kevés edzőfelszerelés szükséges.

Aerobic fitness kellékek

Az Aerobic lényegében zenére végzett fitnesz gyakorlatok összessége, amelynek középpontjában a keringési rendszer fejlesztése áll, valamint az állóképesség és a teljesítmény növelése. Az aerób testmozgás pozitív hatással van az idegrendszerre is. A hozzá kapcsolódó sportfelszerelések választéka rendkívül széles, de csak a te igényeidtől függ, hogy mire van szükséged.

Gimnasztika és torna edzőfelszerelés

A gimnasztika olyan fitnesz gyakorlatok összessége, amelyek elsősorban a test fejlődését és az erőnlét fenntartását segítik. Hangsúlyozza az erő- és kondicionáló gyakorlatok tiszta végrehajtását. A legismertebb gimnasztikai formák közé tartozik a ritmikus gimnasztika, a talajgyakorlatok, gerenda- vagy korlátgyakorlatok. A gimnasztikához választható edzőfelszerelés választéka gazdag, s tartalmaz fitness labdát, ugrálókötelet, vagy akár trambulint.

i

Ne becsüld alá a fitneszruházat fontosságát

A fitneszruházat megkönnyíti az edzést, mert funkcionális és kényelmes anyagokból készül, amelyek maximális kényelmet biztosítanak még a legkeményebb edzések során is.

Crossfit edző eszközök a testmozgáshoz

A Crossfit edzőfelszerelés olyan edző eszközök összessége, amelyek a test sokoldalú terhelését és funkcionális edzését teszik lehetővé. A Crossfit egyesíti a torna, az erőedzés, a súlyemelés és az atlétika elemeit. Manapság nagyon elterjedt edzésmód, amely fejleszti a sebességet, az állóképességet, az erőt, a robbanékonyságot és a mentális kitartást.

 • Medicinlabdák - homokkal töltött nehéz labdák, amelyek segítségével az egész testet erősítheted különféle gyakorlatsorozatokkal. A slam ball és wall ball típusok is tovább színesíthetik a crossfit órákat.
 • Súlymellények - edző eszközök, amelyek extra súlyt adnak a nagyobb terheléshez.
 • Homokzsákok - olyan edző eszközök, amelyek markolattal ellátott sandbag formájában segítenek az erőnlét javításában.

Fitness termékek

A fitness termékek megkönnyítik az edzést, a testmozgást, és az aktív pihenést. Nem csak kimondottan sporthoz hasznos fitness felszerelések találhatók ebben a kategóriában, hanem az aktív életmódot támogató fitness kellékek is, mint például a sport palackok és shakerek/a>, amelyekkel könnyedén beviheted a szükséges fehérjéket és vitaminokat.

 • Ugrókötelek - edző eszközök, amelyek segítenek az edzettség és az állóképesség javításában.
 • Edzőmaszkok - csökkentik az oxigénbevitelt, és ezáltal javítják a test terhelés közbeni oxigénfelhasználását.
 • Izomstimulátorok - olyan fitness termékek, amelyek ellazítják, erősítik és formálják az izmokat.
 • Shakerek - segítségükkel gyerekjáték fehérjékkel és vitaminokkal teli kedvenc italod elkészítése.

Kemény edzés után kell a pihenés és a regeneráció

A rehabilitációs segédeszközök ideálisak izomlazításhoz. Minden erőnléti gyakorlat vagy edzés után fontos jól megnyújtani és lazítani az izmokat, különben izomsérülés veszélye állhat fenn. Különféle fitness kellékek, például masszázs-segédeszközök, SMR hengerek, kineziológiai szalagok és hűsítő gélek segíthetnek ebben, amelyek enyhítik a megterhelt izmok fájdalmát.

 • Masszázs hengerek és masszázs labdák – lehetővé teszik az akupresszúrás pontok masszírozását
 • Kineziológiai tapaszok – rugalmas tapaszok, amelyek csökkentik az izomfájdalmakat és segítik a gyors gyógyulást. Az izomsérülések megelőzésére is használhatók
 • Rögzítők és szorítók – összehúzzák és melegen tartják a területet, amelyre felhelyezik. Sérülések esetén, de azok megelőzésére is használhatók
 • Merevítők – rögzítik és erősítik az egyes testrészeket, így csökkentve a fájdalmat és segítve a gyógyulást
 • Hűsítő és melegítő párnák – nyugtatnak és enyhítik a fájdalmat gyulladások és sérülések esetén
 • Powerballok – kézi giroszkópos erősítők, amelyekkel az egész kar izomzata úgy erősíthető, mint egy súlyzókészlettel, de könnyen zsebre vághatók. Akár 20 kg-os terhelést is lehetővé tesznek. Kiválóak carpalis alagút-szindróma gyógyításakor

i

További fitness termékeket keresel?

Ha további fitnesz kellékek és sportfelszerelések érdekelnek, tekintsd meg például sport kulacsok kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Biofreeze gél 118 ml Szállításra kész > 10 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Testápoló gél - hűsítő gél, hatékonyan enyhíti a hátfájást, az izom- és ízületi fájdalmat
2 790 Ft

2.
GymBeam Masszázskészülék VI Black Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Masszázskészülék - 6 fej, sebességfokozat, amplitúdó: 10 mm, elem üzemideje: 6 óra, tömege: 1200 g
31 590 Ft

3.
Zipro boost Beszállítás alatt > 5 db Várható 2099. 12. 31.
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 7 kg, 8 nehézségi fokozat, kijelző, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória és szállítógörgők, tömege: 23 kg, terhelhetőség: 120 kg
59 990 Ft

Még több
1 751 tétel
Capital Sports Azura X1 X-Bike - Szobabicikli
Típusok
Capital Sports Azura X1 X-Bike
Szobabicikli - mágnesfékes, lendkerék tömege: 4 kg, 8 nehézségi fokozat, pulzusszám mérő, függőleges nyereg beállítás, elégetett kalória és összecsukható konstrukció, tömege: 20 kg, terhelhetőség: 120 kg

-31% 86 690 Ft
59 990 Ft áfa nélkül 47 240 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif1672
Beurer EM49
Izom- és idegstimulátor - bőrön keresztüli elektromos ideg stimuláció (TENS) - gyógyszer- és mellékhatás-mentes fájdalomcsillapító, öntapadó elektródák 4, 64 előre beállított program, 6 program egyénileg állítható időzítővel (5-100min), inverz LCD kijelző kék háttérvilágítással, ergonomikus kialakítás övcsattal, kimeneti áram max. 200 mA, pulzáló tartomány 50-450 mikroszekundum és 1 impulzus, akkumulátorok 3 x 1,5 V AAA elem (tartozék)

17 490 Ft áfa nélkül 13 770 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEUES001
Sharp Shape Kettlebell 16 kg
Kettlebell - acél, egy darab tömege: 16 kg

15 490 Ft áfa nélkül 12 200 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0004
Biofreeze gél 118 ml
Testápoló gél - hűsítő gél, hatékonyan enyhíti a hátfájást, az izom- és ízületi fájdalmat

2 790 Ft áfa nélkül 2 200 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPT18804
Sharp Shape Kettlebell 24 kg
Kettlebell - acél, egy darab tömege: 24 kg

21 990 Ft áfa nélkül 17 310 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0006
Sharp Shape Kettlebell 20 kg
Kettlebell - acél, egy darab tömege: 20 kg

18 990 Ft áfa nélkül 14 950 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0005
Bodysonic BS MG03 - fekete - Masszázskészülék Típusok
Bodysonic BS MG03 - fekete
Masszázskészülék - 6 fej, 20 sebességfokozat, amplitúdó: 12 mm, elem üzemideje: 4 óra, tömege: 1200 g

87 590 Ft áfa nélkül 68 970 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTbod001
LifeFit Rotana Computer 28cm
Egyensúlyozó korong - fitnesz korong, LCD kijelző számlálóval

4 390 Ft áfa nélkül 3 460 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTms0173
Sharp Shape Kettlebell 12 kg
Kettlebell - acél, egy darab tömege: 12 kg

12 990 Ft áfa nélkül 10 230 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0003
Vibration Platform Vibro Shaper
Vibrációs tréner - minden izomcsoportot megmozgat, kalóriát éget, 3 intenzitási beállítás, beágyazott mérési idő, 99 sebességfokozattal

62 490 Ft áfa nélkül 49 200 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDS005
GymBeam Gymnastické Crossfit gyűrű
Felfüggeszthető edzőheveder - teherbírása: 200 kg,

-1% 10 180 Ft
10 060 Ft áfa nélkül 7 920 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTgym183
Powerball 250Hz - kék
- maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 18kg, átmérője: 65mm, anyaga: műanyag

6 490 Ft áfa nélkül 5 110 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: ZP001a2
Miracle Bamboo
Egyensúlyozó párna -

7 490 Ft áfa nélkül 5 900 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EDS007
Acra rúd króm 152 cm / 25 mm
Súlyzórúd - Kétkezes, tömeg 8 kg

9 090 Ft áfa nélkül 7 160 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTif0839
McDavid Runners Therapy Achilles Sleeve 4100 - Rögzítő/tartásjavító
L S XL
Típusok
McDavid Runners Therapy Achilles Sleeve 4100
Rögzítő/tartásjavító - bokaszorító,

10 790 Ft áfa nélkül 8 500 Ft
Részletek
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTmcd002nad
Omron E3 Intense
Izom- és idegstimulátor - hát, kar és comb masszírozásához - fájdalomcsillapítás - elektrostimulációval - kijelző- tápellátás: akkumulátoros - 3 masszírozó program

24 690 Ft áfa nélkül 19 440 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: OMRES001
Lifefit anti-burst ezüst
Fitnesz labda - terhelhetőség: 200 kg, antiburst kialakítás

Ár több darab vásárlása esetén 2 890 Ft áfa nélkül 2 280 Ft
Részletek
Raktáron változat szerint
Termékkód: SPTrul014nad
Sharp Shape fali húzódzkodó
Húzódzkodó - falra, terhelhetőség: 250 kg

14 590 Ft áfa nélkül 11 490 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0009
Sharp Shape húzódzkodó rúd
Húzódzkodó - ajtókeretbe, 63cm min. hossz × 93cm max. hossz, terhelhetőség: 120 kg

4 390 Ft áfa nélkül 3 460 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTkn1344
Powerball 280Hz Classic Blue
Powerball - maximális fordulatszáma: 18000ford/perc, maximális ellenállása: 16kg, anyaga: műanyag

6 890 Ft áfa nélkül 5 430 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTkn0340
Sharp Shape Kettlebell 8 kg
Kettlebell - acél, egy darab tömege: 8 kg

10 490 Ft áfa nélkül 8 260 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTss0002
Biofreeze spray - Fájdalomcsillapító spray természetes mentollal
Fagyasztó spray - nem tartalmaz fájdalomcsillapítót

3 690 Ft áfa nélkül 2 910 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: SPTbd0896
Lifefit súlyzó 13 kg
- egykezes súlyzó, egy súlyzó tömege: 13 kg, súlyzórúd átmérője: 30 mm,

16 490 Ft áfa nélkül 12 980 Ft
Kosárba
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPT4335
PUSH ELEMENT Fekvőtámasz bakok
Tolódzkodó - teherbírásuk 149 kg, nagyobb stabilitást biztosít edzés közben, csúszásmentes végek

14 600 Ft áfa nélkül 11 500 Ft
Kosárba
Különleges ajánlat
Átvehető: azonnal a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpush007

Edző eszközök

fitness karkötőPulzusmérés a hatékony edzéshez Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány...
Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem...
Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár...
szobakerékpárHogyan válassz kerékpáros edzőgörgőket? A kerékpáros edzőgörgők segítenek megnövelni az erőnlétedet, ami akkor válik hasznodra, ha erős szélben...
Az egészséges életmód a fizikai és mentális egészség alapja. De hogyan tartható ez hosszú ideg? Ebben...
További cikkek

Edző eszközök

A Edző eszközök kategóriában összesen 1751 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):


27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Alza fiókom Bejelentkezés Cégeknek Hogyan vásárolj Rólunk
Szállítás ide:
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ