30 dnů na vrácení Shop roku

Edző eszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák

A fitness felszerelések minden sportszerető ember elengedhetetlen kellékei, legyen szó futópadról, szobabickliről, súlyzókról, súlyzópadról, vagy akár pilates és jóga kellékekről. Az edzőfelszerelések kiválasztásánál azt kell végiggondolnod, milyen sporttevékenységet fogsz végezni és mi a célod – az izomerősítés, a kondíció megtartása vagy az állóképesség javítása.

Tovább

Fitneszgépek

  • Futópadok – lehetővé teszik a beltéri futást.
  • Szobabiciklik – a kerékpározás szimulálására.
  • , spinning kerékpárok és Elliptikus trénerek - átfogóan egyesítik a futó, a kerékpáros és a lépcsőző mozgást. Az elliptikus tréner a lábak és a karok együttes mozgatásával az egész test edzésére lehetőséget ad.
  • Evezőpadok – az evezési, aerób és erősítő edzést kombinálják.
  • Edzőpadok - a súlyzókkal végzett gyakorlatokhoz ideálisak.
  • Kondigépek – különböző erősítőgépek funkcióit egyesítik magukban. Lehetővé teszik az egyes izomcsoportok külön-külön történő átmozgatását, amivel intenzívebbé tehető az adott izmok erősítése. Izomépítésre kifejezetten alkalmasak.
  • Vibrációs trénerek - hozzájárulnak az izmok nagyobb erősödéséhez az edzés során.
  • Multifunkciós haspadok - segítenek a hasi izomterületek minél hatékonyabb megerősítésében.

i

Az otthoni mozgás nem lehetséges fitness szőnyeg nélkül

A fitness szőnyegek puha, könnyű és gyakran csúszásmentes anyagokból készülnek. Céljuk, hogy kényelmes és biztonságos testedzést biztosítsanak akár otthon is. A fitnesz matrac nemcsak tornagyakorlatokhoz, hanem jógához is használható.

Súlyzók és súlyok - vasgyúró fitness eszközök

A súlyzók és súlyok olyan edző eszközök, amelyek segítenek a felsőtest (például a karok, a vállak, a hát és a mellkas) formálásában, köszönhetően a súlyzókkal végezhető számtalan gyakorlattípusnak. A nagyobb súlyok vagy súlyzsákok a lábedzéshes kínálnak megfelelő edzőfelszerelést.

  • Súlyzók – könnyű, egy darabból állók erőnléti edzéshez, valamint nehezebb, több darabos (rúd + tárcsa) súlyzók erősítő edzéshez, amelyeknél a súlyt tetszésünk szerint változtathatjuk.
  • Súlyok – csuklósúlyok, bokasúlyok, illetve súlymellények és edzőzsákok, amelyek nagyobb terhelést biztosítanak saját testsúlyos edzésnél, vagy a futóedzéseket is új szintre emelheted.
  • Súlyzórudak – különálló rudak, amelyekhez tetszőlegesen lehet súlytárcsákat venni.
  • Súlyzótárcsák – a súlyterhelés növelésére.
  • Kettlebell és Ybell – speciális, fogantyús súlyok. Ötvözik az aerób és az erősítő edzést, javítják a test hajlékonyságát és rugalmasságát, valamint az egyensúlyérzéket.
  • Erősító kötelek - ideálisak a dinamikus testmozgáshoz és erosítéshez, crossfit berkekben gyakran használ edző eszközök.
  • Clubbell - különleges formájú edző eszközök bizonyos gyakorlatok végrehajtására, a kettlebell rokona.

i

Az otthoni edzőterem praktikus és kényelmes

Az otthoni edzőterem remek lehetőség azoknak a fitneszrajongóknak, akik nemcsak a fitneszközpontokban vagy edzőtermekben szeretnének edzeni. Egy ilyen helyiség felszereléséhez elegendő egy edzőpad és egy súlyzókészlet, de természetesen a sportfelszerelések választéka tovább bővíthető a nekünk szükséges edzőfelszerelés beszerzésével.

Az otthoni saját testsúlyos edzés ideális kezdőknek

A saját testsúlyos otthoni fitnesz edzés ideális start, ha frissen szeretnél edzésprogramba kezdeni, vagy csak könnyen és egyszerűen szeretnél edzeni otthonod kényelmében. A jobb eredmények elérésében különféle sportfelszerelések segíthetnek: gumiszalagok, húzódzkodók, felfüggeszthető edzőhevederek, és sok minden más.

  • Felfüggeszthető erősítő rendszerek – TRX néven is ismertek. Alkalmasak az egész test megerősítésére
  • Húzódzkodók – könnyen felszerelhetők akár az ajtókeretre is. Megerősíthetők vele a váll- és hátizmok, a bicepsz és az alkar
  • Haskerekek – a has-, mell- és hátizmokat erősíthetik meg
  • Expanderek és gumiszalagok – az egész test erősíthető és nyújtható velük. A vastagságtól függően 0–50 kg-os ellenállást biztosítanak
  • Egyensúlyozó félgömbök és labdák – hasonló gyakorlatok végezhetők rajta, mint a földön, de fejlesztik az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt
  • Fitness labdák – a stabilitás és az egyensúlyérzék erősítésére. Pihenni is lehet rajtuk (a széknél egészségesebb ülőalkalmatosságot jelenthetnek)
  • Fitness matracok és edző szőnyegek – a testmozgás során elnyelik a nyomást és az ütéseket. Védik a térdet és az alkart a horzsolásoktól

Állóképességjavító fitness felszerelés

  • Ugrókötelek – különböző hosszúságúak és anyagúak lehetnek. Válassz a testmagasságodnál 80-100 cm-el hosszabbat
  • Edzőmaszkok – a magaslati, ritkább levegőn végzett edzést szimulálják. Segítenek növelni a tüdőkapacitást és az anaerób küszöböt

Jóga és Pilates fitness termékek

A jóga és pilates olyan mozgásformák, amelyeket otthon is könnyedén gyakorolhatsz minimális edzőfelszerelés segítségével. A jóga és a pilates segít rugalmasságod fejlesztésében, erősíti az izmokat, növeli az állóképességet és megfelelő légzési technikát tanít.

i

Pilates - Milyen gyakran gyakoroljunk?

Pilates edzésprogramunkat akár napi rendszerességgel végezhetjük. Ideális a hét egészére ütemezni, és minden nap más izomrészt edzeni. Természetesen minden edzés után fontos nyújtani.

Flowin - csúszókorongos edző eszközök

A Flowin egy új, otthon végezhető fitnesz koncepció, amelyet Svédországban fejlesztettek ki a tízpróbás élsportolók környezetében. Alapelve a sima felületen történő mozgás egy csúszókorong segítségével. A gyakorlat a test közepső részére összpontosít, s erősíti a has, a hát és a törzs izmait. Végzéséhez kevés edzőfelszerelés szükséges.

Aerobic fitness kellékek

Az Aerobic lényegében zenére végzett fitnesz gyakorlatok összessége, amelynek középpontjában a keringési rendszer fejlesztése áll, valamint az állóképesség és a teljesítmény növelése. Az aerób testmozgás pozitív hatással van az idegrendszerre is. A hozzá kapcsolódó sportfelszerelések választéka rendkívül széles, de csak a te igényeidtől függ, hogy mire van szükséged.

Gimnasztika és torna edzőfelszerelés

A gimnasztika olyan fitnesz gyakorlatok összessége, amelyek elsősorban a test fejlődését és az erőnlét fenntartását segítik. Hangsúlyozza az erő- és kondicionáló gyakorlatok tiszta végrehajtását. A legismertebb gimnasztikai formák közé tartozik a ritmikus gimnasztika, a talajgyakorlatok, gerenda- vagy korlátgyakorlatok. A gimnasztikához választható edzőfelszerelés választéka gazdag, s tartalmaz fitness labdát, ugrálókötelet, vagy akár trambulint.

i

Ne becsüld alá a fitneszruházat fontosságát

A fitneszruházat megkönnyíti az edzést, mert funkcionális és kényelmes anyagokból készül, amelyek maximális kényelmet biztosítanak még a legkeményebb edzések során is.

Crossfit edző eszközök a testmozgáshoz

A Crossfit edzőfelszerelés olyan edző eszközök összessége, amelyek a test sokoldalú terhelését és funkcionális edzését teszik lehetővé. A Crossfit egyesíti a torna, az erőedzés, a súlyemelés és az atlétika elemeit. Manapság nagyon elterjedt edzésmód, amely fejleszti a sebességet, az állóképességet, az erőt, a robbanékonyságot és a mentális kitartást.

  • Medicinlabdák - homokkal töltött nehéz labdák, amelyek segítségével az egész testet erősítheted különféle gyakorlatsorozatokkal. A slam ball és wall ball típusok is tovább színesíthetik a crossfit órákat.
  • Súlymellények - edző eszközök, amelyek extra súlyt adnak a nagyobb terheléshez.
  • Homokzsákok - olyan edző eszközök, amelyek markolattal ellátott sandbag formájában segítenek az erőnlét javításában.

Fitness termékek

A fitness termékek megkönnyítik az edzést, a testmozgást, és az aktív pihenést. Nem csak kimondottan sporthoz hasznos fitness felszerelések találhatók ebben a kategóriában, hanem az aktív életmódot támogató fitness kellékek is, mint például a sport palackok és shakerek/a>, amelyekkel könnyedén beviheted a szükséges fehérjéket és vitaminokat.

  • Ugrókötelek - edző eszközök, amelyek segítenek az edzettség és az állóképesség javításában.
  • Edzőmaszkok - csökkentik az oxigénbevitelt, és ezáltal javítják a test terhelés közbeni oxigénfelhasználását.
  • Izomstimulátorok - olyan fitness termékek, amelyek ellazítják, erősítik és formálják az izmokat.
  • Shakerek - segítségükkel gyerekjáték fehérjékkel és vitaminokkal teli kedvenc italod elkészítése.

Kemény edzés után kell a pihenés és a regeneráció

A rehabilitációs segédeszközök ideálisak izomlazításhoz. Minden erőnléti gyakorlat vagy edzés után fontos jól megnyújtani és lazítani az izmokat, különben izomsérülés veszélye állhat fenn. Különféle fitness kellékek, például masszázs-segédeszközök, SMR hengerek, kineziológiai szalagok és hűsítő gélek segíthetnek ebben, amelyek enyhítik a megterhelt izmok fájdalmát.

  • Masszázs hengerek és masszázs labdák – lehetővé teszik az akupresszúrás pontok masszírozását
  • Kineziológiai tapaszok – rugalmas tapaszok, amelyek csökkentik az izomfájdalmakat és segítik a gyors gyógyulást. Az izomsérülések megelőzésére is használhatók
  • Rögzítők és szorítók – összehúzzák és melegen tartják a területet, amelyre felhelyezik. Sérülések esetén, de azok megelőzésére is használhatók
  • Merevítők – rögzítik és erősítik az egyes testrészeket, így csökkentve a fájdalmat és segítve a gyógyulást
  • Hűsítő és melegítő párnák – nyugtatnak és enyhítik a fájdalmat gyulladások és sérülések esetén
  • Powerballok – kézi giroszkópos erősítők, amelyekkel az egész kar izomzata úgy erősíthető, mint egy súlyzókészlettel, de könnyen zsebre vághatók. Akár 20 kg-os terhelést is lehetővé tesznek. Kiválóak carpalis alagút-szindróma gyógyításakor

i

További fitness termékeket keresel?

Ha további fitnesz kellékek és sportfelszerelések érdekelnek, tekintsd meg például sport kulacsok kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Zipro One S Gold Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - 4,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 18,5 kg tömeg, 110 kg teherbírás
52 690 Ft

2.
GymBeam Masszázskészülék VI Black Szállításra kész > 5 db
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
30 990 Ft

3.
Zipro beat Szállításra kész > 5 db
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 20,5 kg tömeg, 120 kg teherbírás
70 990 Ft

Még több
2 475 termék
4,2 17×
Zipro One S Gold
Szobabicikli - 4,5 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 18,5 kg tömeg, 110 kg teherbírás
52 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTzip0045
4,3 77×
GymBeam Masszázskészülék VI Black
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
30 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym204
Walkingpad S1 fekete - Sétáló pad Típusok
3,9 16×
Walkingpad S1 fekete
Sétáló pad - két üzemmód, min. sebesség 0,5 km/h, max. sebesség 6 kh/h, alacsony ütésállóságú, nagy tapadású felület, alumíniumötvözet, könnyű tömeg: 25 kg, teherbírás 100 kg, ultravékony kialakítás, LED kijelző, szállítókerekek, távirányítás
171 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol121
Walkingpad S1 Fehér - Sétáló pad Típusok
3,9 16×
Walkingpad S1 Fehér
Sétáló pad - két üzemmód, min. sebesség 5 km/h, max. sebesség 6km/h, alacsony ütésállóságú, nagy tapadású felület, alumíniumötvözet, könnyű tömeg: 25 kg, teherbírás 100 kg, ultravékony kialakítás, LED kijelző, szállító kerekek, távirányítás
153 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTnol123
4,6 10×
Stormred Avalanche
Evezőgép - mágnesfékes, összecsukható, 110 kg teherbírás, 28 kg tömeg
+Ajándék Súlyzókészlet Stormred melynek értéke 3 390 Ft
Szuper ár
113 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm018
4,4 16×
Zipro nitro
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 27,5 kg tömeg, 150 kg teherbírás
106 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor002
4,5 25×
NAIPO MGG-2103
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, 5 fej, akkumulátor, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 10 óra üzemidő, töltési idő 6 óra, tömege 870 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
Szuper ár
43 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16065
4,3 52×
LIFEFIT RELAX
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, érintésmentes kijelző, 4 fej, akkumulátor, koffer a csomag része, 20 sebességfokozat, 9 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 1500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 720 g, mérete 15,5 × 6 × 20 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete kivitel
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16452
5,0
Stormred Wing
Evezőgép - vízellenállásos, összecsukható, 130 kg teherbírás, 30 kg tömeg
+Ajándék Erősítő szett Push melynek értéke 9 090 Ft
Szuper ár
164 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTstorm019
4,0 12×
Zipro drift
Szobabicikli - mágnesfékes, 6 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 19,3 kg tömeg, 120 kg teherbírás
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor003
Stormred Balance board 58 red - Egyensúlyozó félgömb
Típusok
4,3 14×
Stormred Balance board 58 red
Egyensúlyozó félgömb - gumi, csúszásgátlós és felfújható, 100 kg max. teherbírás, mérete 58 × 58 cm (Sz×Mé), átmérője 58 cm, pumpa a csomag része, használati útmutató, piros kivitel
Szuper ár
21 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTris113
Stormred Balance board 58 black - Egyensúlyozó félgömb
Típusok
4,3 14×
Stormred Balance board 58 black
Egyensúlyozó félgömb - gumi, csúszásgátlós, felfújható és kétoldalas, 100 kg max. teherbírás, mérete 58 × 58 cm (Sz×Mé), átmérője 58 cm, pumpa a csomag része, használati útmutató, fekete kivitel
Szuper ár
21 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTris111
4,7 39×
Omron E3 Intense, 3 év garancia
Izom- és idegstimulátor - a hát- és ízületi fájdalom kezelésére, 9 program, 4 kezelési zóna, 4 típusú masszázs, kijelző
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRES001
4,7 84×
Stormred Competition Kettlebell 12kg
Kettlebell - anyaga öntöttvas, tömege 12 kg, fekete és sárga kivitel
Szuper ár
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreet002
4,2
Stormred Balance board 63 black
Egyensúlyozó félgömb - gyakorlat bemutatóval, gumi, csúszásgátlós, felfújható, masszázs és kétoldalas, 100 kg max. teherbírás, mérete 63 × 63 cm (Sz×Mé), átmérője 63 cm, pumpa a csomag része, használati útmutató, fekete kivitel
Szuper ár
29 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTris114
4,7 84×
Stormred Competition Kettlebell 24kg
Kettlebell - anyaga öntöttvas, felülete fém, tömege 24 kg, fekete és kék kivitel
Szuper ár
34 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreet005
OHA01 fekete masszázs hula karika súlyokkal one fitness - Hullahopp karika
Típusok
4,7
OHA01 fekete masszázs hula karika súlyokkal one fitness
Hullahopp karika - állítható hosszúsággal, masszázsnyúlványokkal és forgó súllyal, derékkörfogat 50 - 104 cm. Súly 320 g.
3 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPThmob4
4,7 84×
Stormred Competition Kettlebell 36kg
Kettlebell - anyaga öntöttvas, felülete fém, tömege 36 kg, fekete és piros kivitel
Szuper ár
62 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTreet008
4,7 84×
Stormred Competition Kettlebell 20kg
Kettlebell - anyaga öntöttvas, tömege 20 kg, fekete és zöld kivitel
Szuper ár
29 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreet004
4,7 66×
Powerball 280Hz Autostart
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 20kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló és autostart
23 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZP008a
Stormred Roller 45cm - narancs - SMR henger
Típusok
4,9 52×
Stormred Roller 45cm - narancs
SMR henger - méretei: 45 × 13,5 cm, színe: narancssárga
Szuper ár
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref002
4,0
Christopeit Mini Bike MB 3, mechanical breaking
Mini szobakerékpár - tömege: 5,5 kg, terhelhetőség: 100 kg, mérete: 50 × 42 × 31 cm (mé ×sz × ma)
28 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTchri018
4,6 21×
PUSH ELEMENT Fitness készlet
Erősítő szett - a készlet tartalma erősítő kerék (terhelhetőség 130 kg), ugrókötél 76 cm, hab alátét és súlyzó támasz (terhelhetőség 150 kg)
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpush008
5,0
Stormred Foam roller 60x15 cm
SMR henger - méretei: 60 × 15 cm, színe: zöld
Szuper ár
9 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpek02

Edző eszközök

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.
Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók...
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.
A kerékpáros edzőgörgők segítenek megnövelni az erőnlétedet, ami akkor válik hasznodra, ha erős szélben, hidegben vagy esőben kerékpározol. Ezenkívül intenzív edzéshez is használhatók. 
Az egészséges életmód a fizikai és mentális egészség alapja. De hogyan tartható ez hosszú ideg? Ebben segítenek a különböző okos eszközök. Már a kezdetektől motiválnak és támogatnak, rögzítik az összes fontos értéket és hosszú távú áttekintést nyújtanak arról, hogy...
További cikkek

Edző eszközök

A Edző eszközök kategóriában összesen 2471 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó edző eszközök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább edző eszközök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb edző eszközök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: edző eszközök vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ