Výměna nevhodného dárku 30 dnů na vrácení

Edző eszközök

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Márkák

A fitness felszerelések minden sportszerető ember elengedhetetlen kellékei, legyen szó futópadról, szobabickliről, súlyzókról, súlyzópadról, vagy akár pilates és jóga kellékekről. Az edzőfelszerelések kiválasztásánál azt kell végiggondolnod, milyen sporttevékenységet fogsz végezni és mi a célod – az izomerősítés, a kondíció megtartása vagy az állóképesség javítása.

Tovább

Fitneszgépek

 • Futópadok – lehetővé teszik a beltéri futást.
 • Szobabiciklik – a kerékpározás szimulálására.
 • , spinning kerékpárok és Elliptikus trénerek - átfogóan egyesítik a futó, a kerékpáros és a lépcsőző mozgást. Az elliptikus tréner a lábak és a karok együttes mozgatásával az egész test edzésére lehetőséget ad.
 • Evezőpadok – az evezési, aerób és erősítő edzést kombinálják.
 • Edzőpadok - a súlyzókkal végzett gyakorlatokhoz ideálisak.
 • Kondigépek – különböző erősítőgépek funkcióit egyesítik magukban. Lehetővé teszik az egyes izomcsoportok külön-külön történő átmozgatását, amivel intenzívebbé tehető az adott izmok erősítése. Izomépítésre kifejezetten alkalmasak.
 • Vibrációs trénerek - hozzájárulnak az izmok nagyobb erősödéséhez az edzés során.
 • Multifunkciós haspadok - segítenek a hasi izomterületek minél hatékonyabb megerősítésében.

i

Az otthoni mozgás nem lehetséges fitness szőnyeg nélkül

A fitness szőnyegek puha, könnyű és gyakran csúszásmentes anyagokból készülnek. Céljuk, hogy kényelmes és biztonságos testedzést biztosítsanak akár otthon is. A fitnesz matrac nemcsak tornagyakorlatokhoz, hanem jógához is használható.

Súlyzók és súlyok - vasgyúró fitness eszközök

A súlyzók és súlyok olyan edző eszközök, amelyek segítenek a felsőtest (például a karok, a vállak, a hát és a mellkas) formálásában, köszönhetően a súlyzókkal végezhető számtalan gyakorlattípusnak. A nagyobb súlyok vagy súlyzsákok a lábedzéshes kínálnak megfelelő edzőfelszerelést.

 • Súlyzók – könnyű, egy darabból állók erőnléti edzéshez, valamint nehezebb, több darabos (rúd + tárcsa) súlyzók erősítő edzéshez, amelyeknél a súlyt tetszésünk szerint változtathatjuk.
 • Súlyok – csuklósúlyok, bokasúlyok, illetve súlymellények és edzőzsákok, amelyek nagyobb terhelést biztosítanak saját testsúlyos edzésnél, vagy a futóedzéseket is új szintre emelheted.
 • Súlyzórudak – különálló rudak, amelyekhez tetszőlegesen lehet súlytárcsákat venni.
 • Súlyzótárcsák – a súlyterhelés növelésére.
 • Kettlebell és Ybell – speciális, fogantyús súlyok. Ötvözik az aerób és az erősítő edzést, javítják a test hajlékonyságát és rugalmasságát, valamint az egyensúlyérzéket.
 • Erősító kötelek - ideálisak a dinamikus testmozgáshoz és erosítéshez, crossfit berkekben gyakran használ edző eszközök.
 • Clubbell - különleges formájú edző eszközök bizonyos gyakorlatok végrehajtására, a kettlebell rokona.

i

Az otthoni edzőterem praktikus és kényelmes

Az otthoni edzőterem remek lehetőség azoknak a fitneszrajongóknak, akik nemcsak a fitneszközpontokban vagy edzőtermekben szeretnének edzeni. Egy ilyen helyiség felszereléséhez elegendő egy edzőpad és egy súlyzókészlet, de természetesen a sportfelszerelések választéka tovább bővíthető a nekünk szükséges edzőfelszerelés beszerzésével.

Az otthoni saját testsúlyos edzés ideális kezdőknek

A saját testsúlyos otthoni fitnesz edzés ideális start, ha frissen szeretnél edzésprogramba kezdeni, vagy csak könnyen és egyszerűen szeretnél edzeni otthonod kényelmében. A jobb eredmények elérésében különféle sportfelszerelések segíthetnek: gumiszalagok, húzódzkodók, felfüggeszthető edzőhevederek, és sok minden más.

 • Felfüggeszthető erősítő rendszerek – TRX néven is ismertek. Alkalmasak az egész test megerősítésére
 • Húzódzkodók – könnyen felszerelhetők akár az ajtókeretre is. Megerősíthetők vele a váll- és hátizmok, a bicepsz és az alkar
 • Haskerekek – a has-, mell- és hátizmokat erősíthetik meg
 • Expanderek és gumiszalagok – az egész test erősíthető és nyújtható velük. A vastagságtól függően 0–50 kg-os ellenállást biztosítanak
 • Egyensúlyozó félgömbök és labdák – hasonló gyakorlatok végezhetők rajta, mint a földön, de fejlesztik az egyensúlyérzéket és a mozgáskoordinációt
 • Fitness labdák – a stabilitás és az egyensúlyérzék erősítésére. Pihenni is lehet rajtuk (a széknél egészségesebb ülőalkalmatosságot jelenthetnek)
 • Fitness matracok és edző szőnyegek – a testmozgás során elnyelik a nyomást és az ütéseket. Védik a térdet és az alkart a horzsolásoktól

Állóképességjavító fitness felszerelés

 • Ugrókötelek – különböző hosszúságúak és anyagúak lehetnek. Válassz a testmagasságodnál 80-100 cm-el hosszabbat
 • Edzőmaszkok – a magaslati, ritkább levegőn végzett edzést szimulálják. Segítenek növelni a tüdőkapacitást és az anaerób küszöböt

Jóga és Pilates fitness termékek

A jóga és pilates olyan mozgásformák, amelyeket otthon is könnyedén gyakorolhatsz minimális edzőfelszerelés segítségével. A jóga és a pilates segít rugalmasságod fejlesztésében, erősíti az izmokat, növeli az állóképességet és megfelelő légzési technikát tanít.

i

Pilates - Milyen gyakran gyakoroljunk?

Pilates edzésprogramunkat akár napi rendszerességgel végezhetjük. Ideális a hét egészére ütemezni, és minden nap más izomrészt edzeni. Természetesen minden edzés után fontos nyújtani.

Flowin - csúszókorongos edző eszközök

A Flowin egy új, otthon végezhető fitnesz koncepció, amelyet Svédországban fejlesztettek ki a tízpróbás élsportolók környezetében. Alapelve a sima felületen történő mozgás egy csúszókorong segítségével. A gyakorlat a test közepső részére összpontosít, s erősíti a has, a hát és a törzs izmait. Végzéséhez kevés edzőfelszerelés szükséges.

Aerobic fitness kellékek

Az Aerobic lényegében zenére végzett fitnesz gyakorlatok összessége, amelynek középpontjában a keringési rendszer fejlesztése áll, valamint az állóképesség és a teljesítmény növelése. Az aerób testmozgás pozitív hatással van az idegrendszerre is. A hozzá kapcsolódó sportfelszerelések választéka rendkívül széles, de csak a te igényeidtől függ, hogy mire van szükséged.

Gimnasztika és torna edzőfelszerelés

A gimnasztika olyan fitnesz gyakorlatok összessége, amelyek elsősorban a test fejlődését és az erőnlét fenntartását segítik. Hangsúlyozza az erő- és kondicionáló gyakorlatok tiszta végrehajtását. A legismertebb gimnasztikai formák közé tartozik a ritmikus gimnasztika, a talajgyakorlatok, gerenda- vagy korlátgyakorlatok. A gimnasztikához választható edzőfelszerelés választéka gazdag, s tartalmaz fitness labdát, ugrálókötelet, vagy akár trambulint.

i

Ne becsüld alá a fitneszruházat fontosságát

A fitneszruházat megkönnyíti az edzést, mert funkcionális és kényelmes anyagokból készül, amelyek maximális kényelmet biztosítanak még a legkeményebb edzések során is.

Crossfit edző eszközök a testmozgáshoz

A Crossfit edzőfelszerelés olyan edző eszközök összessége, amelyek a test sokoldalú terhelését és funkcionális edzését teszik lehetővé. A Crossfit egyesíti a torna, az erőedzés, a súlyemelés és az atlétika elemeit. Manapság nagyon elterjedt edzésmód, amely fejleszti a sebességet, az állóképességet, az erőt, a robbanékonyságot és a mentális kitartást.

 • Medicinlabdák - homokkal töltött nehéz labdák, amelyek segítségével az egész testet erősítheted különféle gyakorlatsorozatokkal. A slam ball és wall ball típusok is tovább színesíthetik a crossfit órákat.
 • Súlymellények - edző eszközök, amelyek extra súlyt adnak a nagyobb terheléshez.
 • Homokzsákok - olyan edző eszközök, amelyek markolattal ellátott sandbag formájában segítenek az erőnlét javításában.

Fitness termékek

A fitness termékek megkönnyítik az edzést, a testmozgást, és az aktív pihenést. Nem csak kimondottan sporthoz hasznos fitness felszerelések találhatók ebben a kategóriában, hanem az aktív életmódot támogató fitness kellékek is, mint például a sport palackok és shakerek/a>, amelyekkel könnyedén beviheted a szükséges fehérjéket és vitaminokat.

 • Ugrókötelek - edző eszközök, amelyek segítenek az edzettség és az állóképesség javításában.
 • Edzőmaszkok - csökkentik az oxigénbevitelt, és ezáltal javítják a test terhelés közbeni oxigénfelhasználását.
 • Izomstimulátorok - olyan fitness termékek, amelyek ellazítják, erősítik és formálják az izmokat.
 • Shakerek - segítségükkel gyerekjáték fehérjékkel és vitaminokkal teli kedvenc italod elkészítése.

Kemény edzés után kell a pihenés és a regeneráció

A rehabilitációs segédeszközök ideálisak izomlazításhoz. Minden erőnléti gyakorlat vagy edzés után fontos jól megnyújtani és lazítani az izmokat, különben izomsérülés veszélye állhat fenn. Különféle fitness kellékek, például masszázs-segédeszközök, SMR hengerek, kineziológiai szalagok és hűsítő gélek segíthetnek ebben, amelyek enyhítik a megterhelt izmok fájdalmát.

 • Masszázs hengerek és masszázs labdák – lehetővé teszik az akupresszúrás pontok masszírozását
 • Kineziológiai tapaszok – rugalmas tapaszok, amelyek csökkentik az izomfájdalmakat és segítik a gyors gyógyulást. Az izomsérülések megelőzésére is használhatók
 • Rögzítők és szorítók – összehúzzák és melegen tartják a területet, amelyre felhelyezik. Sérülések esetén, de azok megelőzésére is használhatók
 • Merevítők – rögzítik és erősítik az egyes testrészeket, így csökkentve a fájdalmat és segítve a gyógyulást
 • Hűsítő és melegítő párnák – nyugtatnak és enyhítik a fájdalmat gyulladások és sérülések esetén
 • Powerballok – kézi giroszkópos erősítők, amelyekkel az egész kar izomzata úgy erősíthető, mint egy súlyzókészlettel, de könnyen zsebre vághatók. Akár 20 kg-os terhelést is lehetővé tesznek. Kiválóak carpalis alagút-szindróma gyógyításakor

i

További fitness termékeket keresel?

Ha további fitnesz kellékek és sportfelszerelések érdekelnek, tekintsd meg például sport kulacsok kínálatunkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
GymBeam Masszázskészülék VI Black Szállításra kész > 5 db
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
33 890 Ft

2.
LIFEFIT TM3301 Szállításra kész > 5 db
Futópad - motoros, akár 17 km/h sebesség, motorteljesítmény: 3,00 HP, manuális dőlésszög-állítás, Bluetooth és USB csatlakozás, 120 kg teherbírás, 54 kg tömeg
211 790 Ft

3.
Omron E3 Intense, 3 év garancia Szállításra kész > 5 db
Izom- és idegstimulátor - a hát- és ízületi fájdalom kezelésére, 9 program, 4 kezelési zóna, 4 típusú masszázs, kijelző
35 990 Ft

Még több
2 516 termék
SKG F7-E
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, automatikus kikapcsolás, érintésmentes kijelző, 4 fej a csomag része, 5 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 1800 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, anyaga műanyag, tömege 350 g, mérete 112 × 49 × 159 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, szürke kivitel
65 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTskg001
1,0
SKG T3 PRO
Anatómiai párna - atipikus forma, méret 68 × 38 × 12 cm, töltőanyag memóriahab, meditációhoz, oldalt alváshoz, relaxációhoz, fej mögé, fehér és kék kivitel
24 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTskg002
4,7 28×
Omron E3 Intense, 3 év garancia
Izom- és idegstimulátor - a hát- és ízületi fájdalom kezelésére, 9 program, 4 kezelési zóna, 4 típusú masszázs, kijelző
35 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRES001
4,4 23×
NAIPO MGG-2103
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, eltávolítja a tejsavat, automatikus kikapcsolás, csúszásmentes fogantyú, kefe nélküli motor, 5 fej, akkumulátor, töltő a csomag része, 5 sebességfokozat, 12 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 10 óra üzemidő, töltési idő 6 óra, tömege 870 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
51 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16065
4,3 54×
GymBeam Masszázskészülék VI Black
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, akkumulátor töltöttség jelző, 6 fej, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátor kapacitás 2500 mAh, 6 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 1200 g, zajszint 45 dB, fekete kivitel
33 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym204
4,4
Zipro Shox Rs
Elliptikus tréner - 8 nehézségi fokozat, 28 cm lépéshossz, 7 kg-os lendkerék, mágnesfék, 120 kg teherbírás
55 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor013
4,2 37×
LIFEFIT RELAX
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, érintésmentes kijelző, 4 fej, akkumulátor, koffer a csomag része, 20 sebességfokozat, 9 mm amplitúdó, elemes, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 1500 mAh, 4 óra üzemidő, töltési idő 3 óra, anyaga műanyag, tömege 720 g, mérete 15,5 × 6 × 20 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete kivitel
24 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16452
4,9 33×
Stormred Competition Kettlebell 20kg
Kettlebell - anyaga öntöttvas, tömege 20 kg, fekete és zöld kivitel
Szuper ár
27 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreet004
3,3
Zipro easy fekvő szobabicikli
Szobabicikli - mágnesfékes, 8 kg-os lendkerék, 8 nehézségi fokozat, 31 kg tömeg, 150 kg teherbírás
108 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTmor005
4,4
Mujetech M2
Masszázspisztoly - felmelegíti az izmokat, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, akkumulátor töltöttség jelző, 4 fej, akkumulátor a csomag része, 3 sebességfokozat, 11 mm amplitúdó, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 2000 mAh, 7 óra üzemidő, töltési idő 4 óra, anyaga műanyag, tömege 800 g, mérete 23,8 × 18 × 6,2 cm (Ma×Sz×H), zajszint 45 dB, fekete kivitel
+Ajándék Fitness labda Stormred melynek értéke 3 390 Ft
32 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTstr34
4,5
Omron PocketTens, 3 év garancia
Masszírozó gép - egész test kezelésére, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, elektrostimulációval, 10 intenzitási szint, 3 program, automatikus kikapcsolás, AAA elem, fehér kivitel, tömege 75 g, mérete 7 × 7,5 × 2,2 cm (Ma×Sz×H)
20 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: OMRMP660
3,8
Stormred Balance board 63 black
Egyensúlyozó félgömb - gyakorlat bemutatóval, gumi, csúszásgátlós, felfújható, masszázs és kétoldalas, 100 kg max. teherbírás, mérete 63 × 63 cm (Sz×Mé), átmérője 63 cm, pumpa a csomag része, használati útmutató, fekete kivitel
Szuper ár
29 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTris114
Stormred Roller - zöld - SMR henger
Típusok
4,5 12×
Stormred Roller - zöld
SMR henger - méretei: 34 × 14 cm, színe: zöld
Szuper ár
2 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTiron56
4,4
LIFEFIT SPORTY
Masszázspisztoly - csökkenti a fájdalmat, merevséget és izomfeszültséget, növeli a mozgási tartományt, serkenti a vérkeringést, érintőképernyő, 6 fej, akkumulátor, töltő, koffer a csomag része, 30 sebességfokozat, 10 mm amplitúdó, hálózati tápellátás, akkumulátoros, akkumulátor kapacitás 6000 mAh, 3 óra üzemidő, töltési idő 2 óra, tömege 740 g, mérete 20 × 6,8 × 19 cm (Ma×Sz×H), zajszint 57 dB, fekete kivitel
37 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPT16453
4,8 116×
Sharp Shape Kettlebell 8 kg
Kettlebell - anyaga öntöttvas és acél, felülete fém, tölteléke öntött acél, tömege 8 kg, 33 mm átmérőjű markolat, fekete és kék kivitel
12 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0002
4,9 33×
Stormred Competition Kettlebell 12kg
Kettlebell - anyaga öntöttvas, tömege 12 kg, fekete és sárga kivitel
Szuper ár
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTreet002
4,8 14×
Stormred Gymball világoskék
Fitness labda - 200 kg teherbírás, sima felületű
Szuper ár
3 390 Ft -tól
típustól/mérettől függően
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTris354nad
Stormred Roller 33cm - piros - SMR henger
Típusok
4,6 48×
Stormred Roller 33cm - piros
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: piros
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref004
4,8 20×
Powerball 250Hz Pro Autostart Lights
Powerball - maximális fordulatszáma: 15000ford/perc, maximális ellenállása: 16kg, átmérője: 75mm, anyaga: műanyag, számláló, háttérvilágítás és autostart
8 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ZP001j
4,5 15×
Prémium csillapító betét PUSH PRO MT 6 mm-es fitneszgépekhez
Tompító alátét - 2000 x 1000 x 6 mm, szín: fekete, színes kiemelésekkel
26 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpod002
4,6 21×
Stormred Súly edzéshez 2x1 kg
Súly -, 1 kg-os
Szuper ár
2 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTliv038
4,4 24×
Stormred Gymball 65 fekete
Fitness labda - 65 cm-es átmérő, 500 kg teherbírás, sima felületű
Szuper ár
4 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTris346
Stormred Roller 33cm - szürke - SMR henger
Típusok
4,6 48×
Stormred Roller 33cm - szürke
SMR henger - méretei: 33 × 14 cm, színe: szürke
Szuper ár
2 690 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTkref009
5,0
Stormred Foam roller 90x15 cm
SMR henger - méretei: 90 × 15 cm, színe: zöld
Szuper ár
14 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SPTpek01

Edző eszközök

sportMondopoint: Hogyan válasszunk cipőméretet A Mondopoint a láb leghosszabb méretét jelzi. Segítségével ellenőrizhetjük, hogy a cipő megfelelően fog-e illeszkedni a lábunkra. Cikkünkben tanácsokat adunk a méréssel kapcsolatban.
Akár fogyni, akár erősödni szeretnél, célodat nehezebb lesz elérni az optimális pulzustartomány fenntartása nélkül. Miért hasznos mérni a pulzusszámot? És melyik tartomány megfelelő számodra? Cikkünkből megtudhatod.
Magyarország nyáron rengeteg látnivalót kínál. Nem muszáj hosszú órákat reptereken várakoznod, nem szükséges egész napokat a volán mögött izzadnod. Hazánk csodái maximum néhány órás autóút vagy vonatozás árán a lábaid előtt hevernek. Áttekintésünkben az egyes régiók...
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.
A kerékpáros edzőgörgők segítenek megnövelni az erőnlétedet, ami akkor válik hasznodra, ha erős szélben, hidegben vagy esőben kerékpározol. Ezenkívül intenzív edzéshez is használhatók. 
Az egészséges életmód a fizikai és mentális egészség alapja. De hogyan tartható ez hosszú ideg? Ebben segítenek a különböző okos eszközök. Már a kezdetektől motiválnak és támogatnak, rögzítik az összes fontos értéket és hosszú távú áttekintést nyújtanak arról, hogy...
További cikkek

Edző eszközök

A Edző eszközök kategóriában összesen 2516 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó edző eszközök Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább edző eszközök A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb edző eszközök A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: edző eszközök vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ