AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Flowdeck X

Termékkatalógus
Flowdeck X
Elektro longboard -maximális sebesség 32 km / h, max megtehető távolság 18-20 km, max terhelhetőség 120 kg, méretei 93 x 26,5 x 12,8 cm-es
Kód:  SPTbd0878 Termékszám:  SPTbd0878

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Flowdeck X

Elegáns módja annak, hogy gyorsan eljusson a város egyik pontjáról a másikra, az elektromos Flowdeck X Longboard segítségével, amely napi ingázásra alkalmas iskolába, munkába jutáshoz, maximálisan 20 kilométer távolságban. Hatékony motorja 32 km / h sebességgel bír, melyetet egy praktikus vezeték nélküli vezérlő által szabályozhat. Mindig kiválaszthatja a kedvenc vezetési stílusát menet közben anélkül, hogy meg kellene állnia a longboard járművel. A Flowdeck X elektromos longboard fekete, fehér színű, minőségi anyagokból készült, 120 kg terhelhetőségig.

Főbb jellemzők 

  • Elektromos Longboard alkalmas városi közlekedésre
  • A maximális sebessége 32 km / h
  • Maximális hatótávolsága 20 km
  • Kapacitása 120 kg
  • Kiváló minőségű anyagokból
  • Vezeték nélküli vezérlő sebességszabályozáshoz
  • Rejtett Samsung beépített akkumulátor
  • Gyors töltés a mellékelt töltő segítségével
  • Úgy néz ki, mint egy klasszikus Longboard
  • Elegáns kialakítás, fekete-fehér színben

Kiváló minőségű elektromos Longboard

A Soflow egyre népszerűbbé válik a globális piacon, köszönhetően egy nagyszerű meglátásnak, amely zöldebb és olcsóbb közlekedési módokat biztosít. A precíziós munkájuk bizonyítja a Flowdeck X elektromos jármű hosszú élettartamát, mely tartalmazza a beépített Samsung akkumulátort. Az eszköz problémamentesen tölthető fel mindössze 2 óra alatt, így élvezheti a SoFlow longboard segítségével a napi ingázást, mozgást

Méretek:
93 × 26,5 × 12,8 cm

A motor teljesítménye:
2800 W

 

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Flowdeck X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flowdeck X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Flowdeck X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SoFlow Flowdeck X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SoFlow Flowdeck X.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ