Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Focus JAM2 PLUS L/47

Termékkatalógus
Focus JAM2 PLUS L/47
Elektromos kerékpár - összteleszkópos Shimano Steps E8000 motorral, 756 Wh akkumulátor, RockShox Monarch R teleszkópos villa, Shimano XT 10 fokozatú váltórendszer, 29” kerekek, Magura MT2 203mm és 180 mm tárcsákkal rendelkező hidraulikus fék, fekete-kék szín
Kód:  SPTF1800 Termékszám:  625513152

Focus JAM2 PLUS L/47

A FOCUS JAM2 PLUS elektromos, összteleszkópos kerékpárral a legmeredekebb hegyre is feltekersz anélkül, hogy megizzadnál. A Focus JAM2 PLUS Shimano E8000 motorral és nagy kapacitású, 378 Wh akkumulátorral felszerelt modell (a csomagolás egy akkumulátort tartalmaz). A motor gyorsan és egyszerűen segít megmászni akár a legmagasabb csúcsokat is. A két akkumulátor összkapacitása 756 Wh, és a Tailored Energy (T.E.C.) koncepció alapján dolgozik. Ez annyit jelent, hogy tekerés közben magunk döntünk, az útra elég lesz-e egy akkumulátor közvetlenül a vázba integrálva, vagy felszereljük a másik, külső akkumulátort is.

A Focus JAM2 PLUS elektomos kerékpár főbb jellemzői

  • Shimano E8000 motor
  • 756 Wh akkumulátor (2 × 378 Wh)
  • Tailored Energy Concept - T.E.C.
  • Tartós alumínium váz belső bovdenvezetéssel
  • Elegáns kék-fekete szín
  • RockShox DeLuxe RT hátsó rugóstag
  • RockShox Sector Silver RL teleszkópos villa 140 mm rugóúttal

Összteleszkópos kerékpár a legnehezebb terepre

A tökéletes csillapításért a RockShox cég márkás termékei felelnek. Elöl RockShox Sector Silver RL levegős teleszkópos villa található 140 mm rugóúttal, amely nem ijed meg semmilyen kihívástól. Ehhez párosul a RockShox DeLuxe RThátsó rugóstag. Lejtőzés közben a sebesség csökkentéséért a Shimano Deore BL-M615 hidraulikus tárcsafékek felelnek - elöl 200 mm, hátul pedig 180 mm átmérőjű tárcsákkal. A sebességváltásról a jól bevált Shimano XT hátsó váltó és a 11 fokozatú Shimano SLX váltórendszer gondoskodik.


Figyelmeztetés:

  • A csomagolás egy akkumulátort tartalmaz (378 Wh)
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Focus JAM2 PLUS L/47
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus JAM2 PLUS L/47. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Focus JAM2 PLUS L/47. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fokus JAM2 PLUS L/47. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fokus JAM2 PLUS L/47.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ