Shop roku Akvizice ApF HU

Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs Aquablue L/48 cm (2016)

Termékkatalógus
Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs Aquablue L/48 cm (2016)
5 1 értékelés
Elektromos kerékpár - Li-Ion 36V akkumlátor, 11Ah, névleges teljesítmény 250W, hidraulikus fék, első villás felfüggesztés; zárható, a merevség szabályozható, alumínium keret mérete: L/48 cm, kerék mérete 27,5", 9 sebességes
Kód:  SPT12046 Termékszám:  623511067
Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs Aquablue L/48 cm (2016) Megszűnt

Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs Aquablue L/48 cm (2016)

Ha keres egy aktív kerékpáros és sport pedelec, vagy csak szeretne valami újat kipróbálni, így ez csak a tökéletes választás. S tímto celoodpruženým elektrokolem si nejen usnadníte cestu, ale také si ji můžete dvojnásobně prodloužit. Ez lesz egy nagy segítség a mindennapi, ami használható még a nagy távolságokra.


legfontosabb jellemzői

  • Luxus és sportos kezelhetőség
  • Tökéletes asszisztens amatőr és profi
  • Elegendő maximális hatótávolsága egy töltéssel
  • Hidraulikus fékek és alumínium keret
  • Ló könnyedén! Nem izzad egyáltalán vezetés közben.

Erőteljes motor Impulse Evo

Kolo je osazeno motorem, u kterého můžeme očekávat efektivnější výkon a také mnohem silnější převodovku. Most éri el a maximális nyomatéka 100 Nm. Ugyanakkor csökkenti a teljes zaj akár 50% -át irreális. Innovatív többtengelyes fogat után garanciák biztosítása szerelés kezeli. Minden világító található, amely a kerékpáros hajtott egy motoros Impulse Evo. De ez még nem minden, mert az egész motor optimalizálva lett, hogy soha nem akadályozza és nezavázel felhasználása a sportban.


akkumulátor alapján

Elemek nélkül nem fog működni. Ezért, meg fogja találni, hogy az akkumulátor ügyesen elrejtve a keret alsó csövet. Nem annyira feltűnő, így senki nem lesz jobb a szemed. A kapacitás elegendő, és ideális körülmények között is eltarthat akár egy hihetetlen 150 km-re található. Elemek is büszkélkedhet a tartósság, a könnyű kezelhetőség és a hihetetlenül gyors töltés. 


Ez nem csak egy kijelző

Nagy, tömör számítógép klasszikusan elhelyezett kormányon. A számítógép azonban képes kezelni több, mint mutatja az aktuális sebességet és az akkumulátor kapacitását. Ez okos! Ez használ intelligens technológiák, mivel ezek okostelefonok, valamint köszönhetően a Bluetooth szolgál navigáció.Akkor is a vezetési tölti a telefont USB-kapcsolaton keresztül.


Bármilyen látható vezetékek

Veškeré dráty vedou uvnitř rámu kola. Ez biztosítja számukra a nagyobb ellenállás és tartósság. Ugyanakkor ez garantálja a hibátlan és gondtalan vezetést nélkül felesleges problémákat. Ez teszi egyre kerek sportos és elegáns megjelenés. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs Aquablue L/48 cm (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs Aquablue L/48 cm (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Focus Jarifa 27 Donna Impulse Evo rs – Aquablue L/48 cm (2016).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ