Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo RS Deeppurple (2016)

Termékkatalógus
Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo RS Deeppurple (2016)
Elektromos kerékpár - Li-Ion akkumlátor 36V, 11Ah, teljesítmény 250W, hidraulikus fék, zárható teleszkópos első villa változtatható rugókeménységgel, kerékméret: 27,5", 10 sebesség
Kód:  NSPT12045 Termékszám:  NSPT12045
Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo RS Deeppurple (2016) Megszűnt

Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo RS Deeppurple (2016)

Kerék méret

27.5 "

váz:

alumínium

villa:

Suntour XCR Air

fékek:

kör alakú

váltókar:

kapcsolók:

Hajtókar:

kazetta:

Gumiabroncsok:

Schwalbe Super Moto X

Kerékpár tömeg:

Ha aktív kerékpáros vagy, és egy sportos elektromos kerékpárt keresel, vagy ha csak kipróbálnál valami teljesen újat, figyelmedbe ajánljuk a Focus elektromos kerékpárját. A menetkészre szerelt biciklit nem csak hajtani könnyű, de az akkumulátorja is kétszer tovább bírja, ezért tökéletes választás hosszú tekerésekhez.

Legfontosabb jellemzők

  • Előkelő és sportos design egyben
  • Tökéletes társ amatőröknek és profiknak egyaránt
  • Elegendő út egy töltéssel is
  • Hidraulikus fékek és alumínium váz
  • Tekerj erőbefektetés nélkül!

Impulse Evo: az erőteljes motor

A kerékpár egy nagyon hatékony és rendkívül erős sebességváltóművel rendelkező motorral van felszerelve, ami akár 100 Nm nyomatékra is képes. Ezzel együtt, 50%-al kevesebb hangot bocsájt ki. Egy innovatív, ún. "multi-tooth" tengely gondoskodik a hajtókar biztonságáról. Az Impulse Evo motor a világításról is gondoskodik. És ez még nem minden: az egész motor úgy van optimalizálva, hogy soha ne zavarjon, és ne legyen aktív sportoláskor.  

Az akkumulátor alapvető

Akkumulátor nélkül nem is lenne elektromos kerékpár. Ezért a váz alsó részében elrejtve egy akkumulátor található. Nem nagyon észrevehető, így senkinek sem tűnik fel. Kapacitása elegendő, és ideális körülmények között egy hihetetlen 150 km-es utazáshoz is elég. Az akkumulátor a tartósságával, egyszerű kezeléssel és  hihetetlenül gyors töltéssel is büszkélkedhet.

Nemcsak kijelző

Egy nagy, jól elrendezett kerékpárkomputer található a kormányon. Ez azonban többet tud, mint az aktuális sebességet és az akkumulátor töltöttségét mutatni. Ez egy intelligens eszköz! Az intelligens technológiákat, például az okostelefonokat és a Bluetooth-ot navigációként használja. Vezetés közben akár telefonját is töltheti USB-csatlakozóval.

Nincsenek látható vezetékek

Minden vezeték a kerékpár vázán belül vezet. Ez növeli tartósságukat és biztonságukat, ugyanakkor garantálja a hibátlan és gondtalan utazást, felesleges problémák nélkül. Arról nem is beszélve, hogy így a kerékpár is sportosabb és elegánsabb.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo RS Deeppurple (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Focus Jarifa Pro 27 Donna Impulse Evo rs Deeppurple (2016).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ