30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Focus Whistler Elite 27 Limegreen (2017)

Termékkatalógus
Focus Whistler Elite 27 Limegreen (2017)
Mountain bike - montain bike, alumínium váz, 3 x 8 sebességes, 100mm teleszkópos Suntour XCT DS villa, hidraulikus fékek
Kód:  NSPTF1711 Termékszám:  NSPTF1711

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Focus Whistler Elite 27 Limegreen (2017)

Kerék átmérője:

27.5 "

Váz:

alumínium

Villa:

SR Suntour XCT HLO DS

Fékek:

Tárcsafékek

Hátsó váltó:

Shimano Acera

Első váltó:

Hajtókar / Átalakítók:

Shimano FC-TX801, SQ

Kazetta:

Shimano HG-200

Gumiabroncsok:

Schwalbe Ridge Pac

Tömeg:

14,4 kg

A Focus Whistler Elite 27 montain bike kerékpárt értékelni fogja, amikor hegységeket küzd le vagy kellemes erdei utakon és bicikliösvényeken jár. A kerékpár alapját alumínium váz képezi. Előnyei az eredeti Shimano komponensek, amelyeknek köszönhetően pontosabb és könnyebb a futása, és amelyek garantálják a megfelelő áttétel pontos váltását. A SR Suntour XCT DS felfüggesztett villa és a Concept Sport nyereg biztosítják a kényelmes és komfortost kerékpározást. A hidraulikus Tektro fékeknek köszönhetően biztonságban fogja érezni magát, mert mindig megbízhatóan lefékeznek, még akkor is, ha egy dombról száguld lefelé. A 24 áttétel lehetővé teszi, hogy bármilyen terephez alkalmazkodni tudjon.

Legfontosabb jellemzők

  • Mountain bike alumínium vázzal
  • Minőségi Shimano komponensek
  • A kerekek mérete 27,5"
  • Felfüggesztett villa
  • 24 áttétel
  • Tektro hidraulikus fék
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Focus Whistler Elite 27 Limegreen (2017) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Focus Whistler Elite 27 Limegreen (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Focus Whistler Elite 27 Limegreen (2017). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Focus Whistler Elite 27 Limegreen (2017). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Focus Whistler Elite 27 Limegreen (2017).
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ