Az elektromos kerékpár akkumulátora

Az akkumulátorok kapacitását amperórában (Ah) vagy wattórában (Wh) adják meg. Leggyakrabban 300 és 600 Wh között van a kapacitásuk, és ez az egyik legfontosabb szempont az elektromos kerékpár kiválasztásakor, hiszen ez határozza meg az e-bike hatótávolságát. A hagyományos akkumulátorok töltési ideje nem haladja meg a 6 órát. Az elektromos kerékpárok akkumulátorainak élettartama 18 000 és 30 000 km között van, és körülbelül 1000 töltési ciklust bírnak ki. A konkrét értékek nagymértékben függnek a gyártótól és a felhasználás körülményeitől is.
  • Li-Ion – contain liquid electrolytes and are protected by a metal sheath. They are cheaper than Li-Pol batteries.
  • Li-Pol – use polymer electrolytes, usually housed in a metalic film. They can be manufactured into various shapes and represent the best balance between weight, endurance and durability, although at a higher price.

Nyomtatás

30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ