ApF HU Akvizice ApF HU

Fekvőtámasz keret

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

A fekvőtámasz keret praktikus és ergonomikus kiegészítő a felsőtest erősítésére. Ez a push up bar, mely gyakorta tartós anyagból készül, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb kényelemmel és biztonsággal végezhessék a különböző gyakorlatokat. Kialakításának köszönhetően fokozza a mozgástartományt, és lehetővé teszi az egyes izomcsoportok pontos elérését. A fekvőtámasz keret hatékony eszköz az erő és az állóképesség fejlesztéséhez. Miért érdemes őket választanod? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

A fekvőtámasz keret tökéletes eszköz a felsőtest erősítésére

A fekvőtámasz keret az egyik legelterjedtebb edzéskiegészítő, amely segít a felsőtest erősítésében. Ezek az egyszerű eszközök lehetővé teszik a számodra, hogy nagyobb kényelemmel és nagyobb kontrollal végezd a gyakorlatokat. A push up bar növeli a mozgástartományt, lehetővé teszik a megfelelő testtartást és csökkentik a sérülés kockázatát. Különböző kondícióval rendelkező sportolók számára alkalmasak, valamint népszerű az otthoni és az igényes edzőtermi edzésekhez egyaránt.

i

Milyen gyakorlatokra alkalmas a fekvőtámasz keret?

A fekvőtámasz keret számos gyakorlathoz használható. Leginkább fekvőtámaszhoz, plankinghez és kézenálláshoz alkalmas, ahol elsősorban a mellizom és a deltaizom, valamint a tricepsz érintett.

Milyen anyagból készül a fekvőtámasz keret?

A fekvőtámasz keret különböző anyagokból készül, többek között fémből, műanyagból, gumiból, habból, szilikonból, sőt fából is. A fémszerkezeteket gyakran erőssége és tartóssága miatt részesítik előnyben, míg a műanyag fekvőtámasz bak könnyebb és megfizethetőbb lehet. A markolatok gyakran ergonomikus kialakítással rendelkeznek, és gumival, habbal vagy szilikonnal borítottak lehetnek, hogy kényelmes fogást biztosítsanak, és megakadályozzák a kezek mozgását edzés közben.

A fekvőtámasz keret számos változatban kapható

A konkrét kialakítást tekintve a fekvőtámasz keret sokféle formát ölthet. Leggyakrabban két fekvőtámasz keret kialakítással találkozhatsz, amelyek tetszőlegesen elrendezhetők. Egy másik lehetőség az úgynevezett fekvőtámasz keret - állvány, amely 25 különböző pozícióba elhelyezhető, melyek színenként eltérőek - minden egyes színösszeállítás más-más izomrész erősítésére alkalmas. A klasszikus push up bar vagy egy multifunkcionális segédeszköz mellett dönts?


fekvőtámasz bak
Fekvőtámasz keret - forgatható fekvőtámasz állvány

fekvőtámasz bak
Fekvőtámasz keret - erősítő szett

Push Up Bar
Push Up Bar

Fa fekvőtámasz keret
Fa fekvőtámasz keret

A fekvőtámasz keret teherbírása a modelltől és a gyártótól függ, de általában úgy van kialakítva, hogy egy átlagos felnőtt súlyát elbírja. Ez azt jelenti, hogy a terhelhetőség fogantyúnként 100 és 150 kg között mozog.

Mi a helyzet a designnal? Előny, ha a fekvőtámasz keret már az első pillanatban tetszik neked

Néhány fekvőtámasz bak egyszerű és minimalista kialakítással rendelkezik, míg másoknak merészebb és színesebb elemei lehetnek. Az ergonomikus push up bar szintén nagyon népszerű, mert így kényelmesebb a markolat fogása a gyakorlás során. A színvilág a semleges színektől a merész és élénk színekig terjedhet, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy preferenciáik és ízlésük szerint válasszanak. Egy egyszerű feketét szeretnél, vagy esetleg egy foszfor zöldet?

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
PUSH ELEMENT Fitness készlet Szállításra kész > 5 db
Erősítő szett - a készlet tartalma erősítő kerék (terhelhetőség 130 kg), ugrókötél 76 cm, hab alátét és súlyzó támasz (terhelhetőség 150 kg)
9 090 Ft

2.
Push Pro MT fekvőtámasz bak Utolsó termék a raktáron
Fekvőtámasz keret - hossza 28 cm, teherbírása 200 kg
17 790 Ft

3.
Sharp Shaper Spiral Push up bar Szállításra kész > 5 db
Fekvőtámasz keret - a felsőtest erősítésére alkalmas
3 290 Ft

Még több
11 termék
4,6 21×
PUSH ELEMENT Fitness készlet
Erősítő szett - a készlet tartalma erősítő kerék (terhelhetőség 130 kg), ugrókötél 76 cm, hab alátét és súlyzó támasz (terhelhetőség 150 kg)
9 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpush008
3,7
Push Pro MT fekvőtámasz bak
Fekvőtámasz keret - hossza 28 cm, teherbírása 200 kg
17 790 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTbfp004
4,2 43×
LifeFit fekvőtámasz bak, pár
Fekvőtámasz keret - állvány a hatékonyabb és szabályosabb fekvőtámaszért
3 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTms0169
4,6 35×
Sharp Shaper Spiral Push up bar
Fekvőtámasz keret - a felsőtest erősítésére alkalmas
3 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTss0066
3,0
PUSH Element Multifunkcionális nyújtó 3az1-ben
Húzódzkodó ajtókeretbe - hordozható, csúszásmentes markolat, terhelhetősége 130 kg, öntartó, leesés elleni védelem, mérete 17 × 19,5 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), markolat átmérője 2,8 cm, anyaga acél, tömege 2,5 kg, fekete és piros kivitel
15 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTpush015
Sharp Shape Stalky mini
Fekvőtámasz keret - Csehországban készült, minőségi bükkfából, fekvőtámaszhoz
12 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 2 db
Várható 2024. 03. 28.
Termékkód: SPTss906
4,7 40×
Sharp Shape Push up bar
Fekvőtámasz keret - hab markolat, nagyon stabil
5 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTkn1346
5,0
Push Pro MT alacsony tolódzkodó
Fekvőtámasz keret - hossza 28,4 cm, teherbírása 200 kg
19 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SPTbfp003
5,0
LifeFit fekvőtámasz állvány- egy pár
Fekvőtámasz keret - forgatható fekvőtámasz állvány, a fekvőtámasz tökéletes kivitelezéséhez, a nehézségi szint könnyen állítható
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTms0170
8 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPTMPhr024
4,6 21×
PUSH ELEMENT Fitness készlet
Erősítő szett - a készlet tartalma erősítő kerék (terhelhetőség 130 kg), ugrókötél 76 cm, hab alátét és súlyzó támasz (terhelhetőség 150 kg)
8 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTpush008
cikkOtthoni edzés eszközök Melyek a legjobb otthoni edzés eszközök és hogyan kell őket használni? A cikkben bemutatunk pár mozgásformát, amivel otthon olcsón formába tudod magad hozni.

Fekvőtámasz keret

A Fekvőtámasz keret kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó fekvőtámasz keret Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább fekvőtámasz keret A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb fekvőtámasz keret A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: fekvőtámasz keret vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ