A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Force BAT - fekete, L-XL, 57-61 cm

Termékkatalógus
Force BAT - fekete, L-XL, 57-61 cm
Kerékpáros sisak - MTB és Országúti, férfi, női, csattos övvel, 25 szellőzőnyílás, bogárháló, belső bélés, levehető belső betét, fényvisszaverő elemek, tömege: 235 g
Kód:  SPTforce218 Termékszám:  8592627097584

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Force BAT - fekete, L-XL, 57-61 cm

A megfelelő kerékpáros sisak a biztonságos közlekedés elhanyagolhatatlan része, ugyanis a legsúlyosabb sérülések a fejet érik baleset során. A Force BAT - fekete L - XL, 57 cm - 61 cm sisak kimondottan MTB kerékpárokhoz ajánlottEzt a masszív konstrukció, egyes modelleknél a hosszabb tarkórész, valamint az állítható napellenző alapján tudod felismerni. Országúti kerékpárokhoz is kiváló választás. Ezt az aerodinamikus kivitel és a napellenző hiánya jelzi, hiszen előredőlve a napellenző blokkolná a kilátást. Nyugodtan viseld a sisakot bármilyen típusú biciklin, hiszen a fajtája csupán a küllemét befolyásolja, az általa kínált biztonságot nem. 

Létfontosságú, hogy a sisak jól illeszkedjen még akkor is, ha mozgatod a fejed. 

A Force BAT - fekete L - XL, 57 cm - 61 cm kerékpáros sisak legfontosabb jellemzői

  • Tömege: 235 g
  • 25 szellőzőnyílással látták el
  • MTB és országúti kerékpárhoz ajánlott
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Force BAT - fekete termékhez:

13 990 Ft - 13 990 Ft

Force BAT - fekete, S-M, 54-58 cm

Kerékpáros sisak - uniszex, MTB és országúti sisak, mérete S és M 54 - 58 cm fejkerülethez, in-mold technológia, rözítés csatos öv segítségével, CE minősítés, bogárháló, fényvisszaverő elemek, szellőzőnyílások, párnázás és forgókerék a méret beállításához a felszerelés része, levehető párnázás, tömege 225 g, fehér és fekete kivitel
Kosárba
13 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Force BAT - fekete, L-XL, 57-61 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Force BAT, černá L - XL, 57 cm - 61 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Force BAT, čierna L – XL, 57 cm – 61 cm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ