Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Frog 43S - 14"

Termékkatalógus
Frog 43S - 14"
Gyerek kerékpár - Gyermekeknek, 3-5 éves kor között ajánlott, 98-106 cm közötti magasságú gyerekeknek, tömege 6,9 kg, egyszerű gyermekeknek 3 éves kor, súly 6,9 kg, pöttyös mintás
Kód:  SPT3904 Termékszám:  10058

Frog 43S - 14"

Kerék átmérő:

14"

Váz:

Alumínium

Villa:

-

Fékek:

Tektro

Váltókar:

-

Váltó:

-

Hajtókar/Hajtómű:

-

Kazetta:

-

Abroncs:

-

Kerékpár súlya:

6,9 kg

Rendkívül könnyű, alumínium vázas kerékpár teljességgel gyermekekhez, azaz kezdő kerékpárosokhoz alakítva! A kifinomult biztonsági elemeket játékos és vidám design egészíti ki. A biztonsági kormányzárral megelőzhető a kormány olyan szögben történő elfordítása, amely az első kerék blokkolását idézné elő. A hatékony TEKTRO fékekkel, illetve az állítható távolságú fékkarokkal a legapróbb kerékpárosok is ügyesen le tudnak fékezni. A kiváló minőségű kormányszár és kormánycsapágy gondoskodik a kényelmes irányításról és hosszú élettartamról. A FROG termékek a tekintélyes Bike BIZ Awards díjat is elnyerték.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül könnyű, mindössze 6,9 kg tömeg
  • Hatékony Tektro fékek állítható távolsággal
  • Biztonsági kormányzár
  • Puha kormánymarkolat
  • Kiváló minőségű, fényvisszaverő prizmával felszerelt műanyag pedál
  • Jól használható csengő
  • Vidám és játékos design

A biztonság mindenekelőtt!

Az ismételt esések még a legtehetségesebb kis kerékpáros lelkesedését is könnyűszerrel megtörhetik. A legtöbb baleset az első kerék elakadásához vezethető vissza, amelyet a kerekek hirtelen leállása kísér, amely leggyakrabban a kisgyermek nemkívánatos földre esésével ér véget. Ezért a Frog kerékpár egyszerű elven működő biztosági kormányzárral lett felszerelve, amellyel megelőzhető a kormány olyan szögben történő elfordítása, amely az első kerék elakadását eredményezné! 

Valóban a Frog 43 a megfelelő választás?

Ezt rendkívül könnyen kiderítheti. Elegendő gyermeke belső lábhosszának megmérése, azaz a lábak elágazási helyétől a talajig számított távolság lemérése. Amennyiben a hossz eléri a 43 cm-t, de egyúttal nem haladja meg az 48 cm-t, akkor a Frog 43 a tökéletes választás!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Frog 43S - 14"
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Frog 43S - 14" (2017). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Frog 43S – 14" (2017).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ