Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Funscoo 145 mm

Termékkatalógus
Funscoo 145 mm
Összecsukható roller - városi, kerék mérete 145 mm, teherbírás 100 kg
Kód:  SPT5215 Termékszám:  4260410073902

Funscoo 145 mm

Ki ne szeretne egy saját rollert! Különösen napjainkban, amikor a roller a gyermekkori álmok részévé válva újra divatos közlekedési eszköz lett. A roller alumíniumból készült, és el van látva egy kitámasztóval, így a parkolás sem jelenthet gondot. A minőségi kerekek lehetővé teszik a gyors és kényelmes közlekedést a városban. Egyszerű összecsukható mechanizmusa biztosítja a kompakt méretét, a kényelmes szállítását autóval vagy a zökkenőmentes tárolását például az iskolai öltözőben. A rollert városi, kemény és sima felületen történő közlekedéshez tervezték. Lepd meg gyermekedet ezzel a rollerrel, amely segítségével bárhova eljuthat a városban, ráadásul egyszerűen összecsukható!

A roller tulajdonságai

  • városi közlekedéshez tervezték
  • színe fekete-kék 
  • alumínium 
  • fel van szerelve egy kitámasztóval 
  • hossza: 48,5 cm 
  • fellépőlap szélessége: 10,8 cm
  • fellépőlap magassága a talajtól: 6 cm 
  • kormány szélessége: 39 cm 
  • állítható kormánymagasság: 80-90 cm 
  • kerék átmérője: 14,5 cm 
  • ABEC 7 csapágyak 
  • egyszerű összecsukható mechanizmus 
  • maximális terhelhetőség: 100 kg 
  • tömeg: 2,8 kg 

A rollerezésnél nincs jobb

A roller alkalmas a minden korosztályú gyermekek számára. Amennyiben a gyermek képes megérteni a rollerrel közlekedés mikéntjét - pl. hogyan rugaszkodjon el egy lábbal, és hogyan fékezzen -, vásárolhatunk számára egy rollert. A nagyon kicsi gyermekeknek olyan rollert szerezzünk be, amelyen a jól elérik a kormányt, és amely nem túl nehéz számukra. Az egyszerű közlekedésnek köszönhetően, és mivel a roller szinte mindenhol használható, a gyerekek gyakran előnyben részesítik a rollert a kerékpárral szemben. A roller összecsukható, és ha a gyermek az iskolába közlekedik vele, az öltözőben tárolható anélkül, hogy valakit zavarjon. Nem foglal otthon sem sok helyet, így minden gyermeknek saját rollere lehet. Vásárolj gyermekednek minőségi rollert, amellyel valóban kellemesen és élvezetes módon közlekedhet! 


 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Funscoo 145 mm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Funscoo 145 mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Funscoo 145 mm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ