A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

FZ Forza Petr Koukal - arany

Termékkatalógus
FZ Forza Petr Koukal - arany
Tollasütő Súlya 87 gramm, Petra Koukala limitált széria, keret anyaga: 40 T U-HM CNT W / teljes háló, fej anyaga: 40 T U-HM CNT grafit
Kód:  Forza001 Termékszám:  2000002280002 Gyártó honlapja:

FZ Forza Petr Koukal - arany

Egészséges életmódot élsz? Inkább töltenéd szabadiődet a sportolással, mintsem a TV előtt ülj egész nap? Akkor értékelni fogod a Forza minőségi tollasütőjét, ami rengeteg szórakoztató percet fog okozni az udvaron való rohangálás közepette.

Főbb jellemzők

  • Ütő középhaladó játékosoknak
  • Kevésbé rugalmas anyag
  • Nagy ütésekhez alkalmas
  • Nagyszerű és letisztult külső
  • Limitált szériájú ütő
  • Játékstílus: támadó
  • Anyaga: 40 T U-HM CNT grafit / 40 T U-HM CNT W / teljes háló

Használd a technikád

A haladó és középhaladó játékosok biztosan értékelni fogják a minőségét ennek a hibátlan limitált kiadású ütőnek, Petr Koukal nevével fémjelezve. A fogása az ütőnek egyensúlyban van a fejjjel, lehetővé téve a játékosnak, hogy még erősebben és célzottabban üthessen bármilyen ütéstípus esetén. Ezáltal sokkal támadószelleműbb lesz a játékod. A csupán 87 grammos súly miatt az ütő lányok és nők számára is kiválóan használható. A nyél és a háló is minőségi, kevésbé elasztikus anyagokból készült (40 T U-HM CNT grafit és 40 T U-HM CNT W / teljes háló). 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FZ Forza Petr Koukal - arany
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FZ Forza Petr Koukal - gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FZ Forza Petr Koukal - zlato. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FZ Forza Petr Koukal - gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FZ Forza Petr Koukal - gold.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ