Shop roku Akvizice ApF HU

G21 Alyssa, tavaszi zöld (2016)

Termékkatalógus
G21 Alyssa, tavaszi zöld (2016)
Elektromos kerékpár akkumulátorral Li-Ion 36V, 10Ah, névleges teljesítmény 250W, tartomány 50km-ig, V-fék fékek, acél váz, 26 "kerekek, 16,5" magasságú kerék, teherbírás 110 kg
Kód:  SPT12051 Termékszám:  8595627408831
G21 Alyssa, tavaszi zöld (2016) Megszűnt

G21 Alyssa, tavaszi zöld (2016)

A lehető legjobban kihasználni a kerékpáros útját, próbálja ki, hogyan történik ez a modern testvérével. G21 Alyssa nemcsak vidám, élénkzöld színű, hanem egy elektromos meghajtó, amely kiegészíti azt. A motor működését a futópad aktiválja, amelyet egy különleges érzékelő érzékel a futópadról. Még ha fizikai aktivitása is van, a motorkerékpár segíti Önt. És annyira, hogy egy kis erőfeszítéssel akár 25 km / h sebességgel is vezethet. Ez idő alatt megvizsgálhatja a kerékpáron elérhető összes 6 sebességfokozatot. Hatalmas lítium akkumulátort, amely 4-6 órát tölt fel, akár 50 kilométert is képes vezetni. 

Főbb jellemzők

  • Erős 10 Ah-os akkumulátor
  • Maximális sebesség 25 km / h
  • Egy díj 50 km-ig
  • Kényelem és kényelem
  • Könnyű, megszakítás nélküli utazás
  • Környezetbarát
  • Modern vonzó design

Kényelmes utazás könnyedén

Az Elektrokola évente egyre népszerűbb, és nem indokolatlanul. Az általuk nyújtott előnyök minden korosztály nélkül élvezhetik. Alkalmas az időseknek és a mozgáskorlátozottaknak, valamint azoknak, akik nem szeretik a vezetést.  

Környezetvédelem

Az elektromos autók kivételesen környezetbarátak . Ezek olyan funkciók, amelyek ideálisak a rövid utakra, ahol kevesebb energiát fogyasztanak, mint az autók vagy a segédmotoros kerékpárok. Mivel törvényi szempontból klasszikus kerékpárnak minősülnek, nem szükséges külön engedély vagy vezetői engedély. Mégis bárhová eljuthat a rendszeres kerekekkel, bármilyen hajtás nélkül.  

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G21 Alyssa, tavaszi zöld (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 Alyssa, Spring Green (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si G21 Alyssa, Jarná zelená (2016).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ