A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Garmin Approach Z80

Termékkatalógus
Garmin Approach Z80
Lézeres távolságmérő - GPS golfozáshoz, színes térkép a pályáról és a greenről, precíziós, akár 20cm-es távolság-bemérés 320m-ről, optikai képstabilizátor, előre felvett pályaadatok több mint 41.000 golfpályáról
Kód:  PPappz80 Termékszám:  010-01771-00 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Approach Z80

A Garmin Approach Z80 egy forradalmi lézeres távolságmérő beépített GPS-szel és precíziós, akár 20 cm távolságra is képest megmutatni a zászló helyét 320 méterről. A készülék klasszikus lézeres távolságmérőként működik, ám a célpont felmérésekor nem csak a távolságot fogod látni, hanem részletes, színes térképet a greenről, amelyet olyan fontos dolgok egészítenek ki, mint például az akadályok, illetve a green elejének, közepének és végének távolsága. A távolságmérő tökéletes pontossággal dolgozik, 6x-os közelítést és képstabilizációt garantál, a beépített GPS-nek köszönhetően pedig részletes pályarajzot mutat, ráadásul 41 000 golfpálya előre felvett adatait is tartalmazza. A Garmin Approach Z80 egy nagyszerű segítőtárs a szabadidős és professzionális golfozók számára, akik szeretnék tökéletesíteni a játékukat és teljes mértékben kiélvezni a játékot.

A Garmin Approach Z80 legfontosabb jellemzői

  • Forradalmi lézeres távolságmérő golfozáshoz
  • Garmin Approach Z80 beépített GPS-szel
  • Akár 20 cm pontossággal mutatja a zászlót 320 m távolságból
  • Színes, részletes térképet jelenít meg a greenről
  • 6 × zoom és képstabilizálás
  • Előre felvett adatbázis több mint 41 000 golfpályáról
  • A POINTER PIN funkció az akadályok ellenére is megmutatja a zászlók irányát és távolságát
  • A PLAYSLIKE DISTANCE funkcióval pontosítja az emelkedők vagy lejtők figyelembe vételével a távolságot
    • Nagyon könnyű és ellenálló
    • Színes kivitel: fekete-fehér

    A távolság a célig és a green kezdete

    A Garmin Approach Z80 könnyedén ráfókuszál a célpontra, amelynek távolságát szeretnéd bemérni. A távolság 20 cm-es pontossággal jelenik meg. Ráadásul a keresőn átnézve, a GPS-nek köszönhetően látható a hatósugár, a teljesen színes pályarajz az akadályokkal, és a green elejének, közepének és végének távolsága.

    Az akadályok ellenére méri a távolságot

    A Garmin Approach Z80 nem csak a célpont helyét méri fel, hanem a green elejét, közepét és végét is. A PIN POINTER funkciónak köszönhetően a készülék akkor is pontos távolságot mér, ha fák, köd vagy egyéb akadályok találhatók az úton. A távolságmérő továbbá LASER RANGE ARC funkcióval is rendelkezik, amely egy ívet rajzol a térképre, amelyen látszik, hogy milyen távolságban van a meghatározott célpont. Végül, de nem utolsó sorban a PLAYSLIKE DISTANCE funkció a távolságokat a lejtő vagy emelkedő figyelembevételével határozza meg.

    A Garmin Approach Z80 kompakt és könnyű

    A távolságmérő fő jellemzői közé tartozik a kompakt méret és a rendkívül alacsony tömeg, amely mindössze 226 grammot tesz ki. A beépített GPS miatt az újratölthető akkumulátor néha töltést igényel, ám a készülék egyetlen töltéssel akár 15 órán keresztül is bírja. A távolságmérő rossz időjárás esetén is problémamentesen működik, ellenáll a víznek és a szélsőséges időjárási viszonyoknak. A Garmin Approach Z80 egy kiváló minőségű golf-eszköz, amely tökéletes pontossággal és eredménnyel méri fel a kérdéses távolságot.

    Tömeg:
    226 g


    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Garmin Approach Z80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Approach Z80. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Approach Z80.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ