A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO

Termékkatalógus
Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO
GPS navigáció - Színes érintőképernyő 3.9 x 635 cm (240 x 400 pix), nagy érzékenységű GLONASS vevő, hőmérő, magasságmérő, iránytű, micro SD, bluetooth, wifi, vízálló (IPX7), Cyclomap kerékpáros térkép EU + SK TOPO Bike V.54
Kód:  SKG152d Termékszám:  010-01161-04 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO

Ez a kerékpáros komputer rögzíti teljesítményét, és arra ösztönzi használóját, hogy szárnyalja túl határait. Meghatározott pályákon az Edge 1000 képes figyelni és rögzíteni a legjobb időeredményeket és bicikliseket - ne habozzon, írja át a rangsort, és javítson egyéni idején! Az érzékeny GPS / GLONASS vevőnek köszönhetően soha nem fog eltévedni. Olyan helyeken is működik, ahol csak minimálisan látszik az ég, mint például egy sűrű erdőben vagy városi környezetben.

Legfontosabb jellemzői

  • GPS / GLONASS kerékpáros navigálció
  • Európa-térképpel és a Szlovákia turisztikai térképével Szlovákia (01:25 000)
  • Közvetlen napfényben is jól olvasható kijelző (automatikus fényerő-szabályozás)
  • Ellenáll az ütéseknek, sárnak és víznek
  • Intelligens Bluetooth vezeték nélküli technológia, Wi-Fi és ANT +
  • Barometer, magasságmérő, elektronikus iránytű, hőmérő
  • A csomag egy sebesség/ritmus-érzékelőt és pulzusmérőt is tartalmaz
  • Az akkumulátor élettartama 15 óra, a memória 180 órányi felvétel rögzítésére képes

Összehasonlítás

A készülék az összes mért adatot automatikusan rögzíti a memóriájában, amit továbbíthat a számítógépére vagy okostelefonjára telepített Garmin Connect alkalmazásba. Elemezze fejlődését és teljesítményét, hogy fejlődjön! Kövesse nyomon átlagtempóját egy meghatározott ideig, a havi megtett kilómétereket, vagy hasonlítsa össze éves átlagos pulzusszámát az év során! Ez egy hasznos segítség edzőknek és a fitnesz szerelmeseinek egyaránt.

Aszfalton és terepen

A navigációs eszköz teljes mértékben alkalmazkodik a környezethez, így bírja, a rázkódást, vagy ha sár, nedvesség vagy víz éri. Biztonsággal merülhet benne 1 méter mélységbe, akár 3 percig. Az útvonal és az adatok megjelenítéséhez a készülék egy 3"-es kijelzővel rendelkezik, ami közvetlen, erős napsütésben is jól olvasható. A kijelző bármely napszakban, minden időjárási körülmények között jól látható, ugyanis háttérvilágításának erőssége automatikusan a környezeti fényviszonyokhoz igazodik. A nagy érzékenységű érintőkijelzőt kesztyűben is kezelheti.

Soha nem téved el

A készüléken előre telepítve megtalálható egy európai kerékpáros térkép, valamint Szlovákia részletes térképe 1:25,000 méretarányban. A Slovakia Topo 4 térképei nem csak a teljes út- és utcahálózat térképeit tartalmazzák, hanem túra- és kerékpáros útvonalakat is. Szintvonalak és magassági értékek tájékoztatnak a választott útvonal nehézségi szintjéről.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 1000 Bundle EÚ + SK TOPO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1000 Bundle EU + SK TOPO.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ