Shop roku Akvizice ApF HU

Garmin Edge 1030 EU Bundle

Termékkatalógus
Garmin Edge 1030 EU Bundle
GPS navigáció - vezeték nélküli, kadencia alapú mérés, magasságmérő, hőmérő, auto start/stop funkció, átlagsebesség mérése, sebességmérő, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, összidő mérése, tréningnapló, útvonal memória, érintőképernyő, értesítés mobilról, tartóval, vízálló, ANT+, WiFi, Bluetooth és USB, Android és iOS kompatibilis, 3,5" kijelző, tömege: 123 g
Kód:  SK599e1030b Termékszám:  010-01758-11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 1030 EU Bundle

A Garmin Edge 1030 PRO Bundle kiváló vezetőjévé válik terepen és utakon egyaránt. Az érzékelők rögzítik a teljesítményét, mellyel motiválják Önt annak növelésére. A kiválasztott pályaszakaszokon (például a legmagasabb díjakért menő versenyeken) az Edge 1030 képes rögzíteni a legjobb időket és összemérni más versenyzőkével, így nem akadályozza meg semmi, hogy felülmúlja és felülírja eredményüket! Az érzékeny GPS / GLONASS vevőkészüléknek köszönhetően soha nem fog eltévedni. Olyan helyeken is működik, ahol minimális a nyílt terület, mint például sűrű erdőkben vagy városi közegben.

A Garmin Edge 1030 PRO kerékpáros computer legfontosabb jellemzői

  • GPS / Glonass navigáció edzés funkciókkal
  • Ütközés-, sár- és vízálló (IPx7)
  • Vezeték nélküli intelligens kapcsolatok, WiFi és ANT +
  • Könnyen leolvasható, nagy, 3,5"-os érintőképernyő
  • Barométer, légnyomás, elektronikus iránytű, hőmérő
  • STRAVA Live alkalmazások, LiveTrack, GroupTrack
  • Varia, Vector, VIRB kompatibilitás
  • Okostelefonos értesítések
  • Akár 20 órás akkumulátor élettartam
  • Automatikus üzenetküldés baleset esetén
  • A Bundle csomag sebesség-, ütem- és pulzusérzékelőt is tartalmaz

A Garmin Edge 1030 PRO Bundle-nak köszönhetően soha többé nem fog eltévedni

A készülékre előre telepítettek egy részletes európai kerékpáros térképet és Csehország térképét. A Topo Czech PRO turisztikai térképei nem csupán a Cseh Köztársaság teljes út- és utcatérképét foglalják magukban, hanem idegenforgalmi utakat, kerékpárutakat, terep- és erdei utakat egyaránt. A szintet és a tenger feletti magasságot is megadja a felhasználók számára a választott útvonalról. A Topo Csehország térkép lehetővé teszi az útvonal kiszámítását és az útvonal azonnali újratervezését is, abban az esetben, ha rossz iránya fordulna.

Az eredmények nyomon követése a Garmin Edge 1030 PRO Bundle segítségével

A fitnesz szerelmesei, épp úgy, mint az edzők, értékelhetik a kerékpáros computer funkcióit. Ugyanis minden mért érték automatikusan rögzítésre kerül a memóriában, majd átkerül a Garmin Connect naplóba a számítógépere vagy az okostelefonjára. El lehetővé teszi előrehaladásának és teljesítményének elemzését. Megfigyelheti átlagos tempóját egy adott időszakra vonatkozóan, a havonta megtett kilométerek számát, vagy összehasonlíthatja a pulzusszámok és az ütemek átlagait az év során. A Garmin Edge 1030 PRO teljes mértékben alkalmazkodik a környezethez, ellenálló az ütésekkel, a sárral, a nedvességgel és a vízzel szemben. A navigáció kompatibilis a Strava és a Training Peaks alkalmazásokkal. 

Terepen és utakon egyaránt kiváló

Az irányok és az adatok megjelenítése tökéletes a 3.5" képátlójú kijelzőn, mely még közvetlen napfényben is kiváló láthatóságot biztosít. A kijelző minden napszakban és bármilyen időjárás esetén tökéletes, mivel automatikusan megváltoztatja a háttérvilágítás intenzitását az aktuális fényviszonyoknak megfelelően. A képernyő nagy érzékenységének köszönhetően biciklis kesztyűben is használható.

A Garmin Edge 1030 PRO Bundle tartalma

  • Edge 1030 navigáció előre telepített Cyclo Europe térképpel
  • Standard biciklis tartó (010-11430-00)
  • Elávolítható biciklis tartó (010-12563-00)
  • MicroUSB kábel (010-11478-01)
  • Strap (010-11251-16)
  • Sebesség-érzékelő (010-12103-00)
  • Pedálozási ütem érzékelő (010-12102-00)
  • Prémium pulzusmérő (010-10997-07)
  • Kézikönyv

Paraméterek

Tulajdonságok
Vízálló Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!
Csomag része
Kábel, Tartó, Mellheveder, Érzékelők Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Funkciók

Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!

Felszerelés

Csomag része
Kábel, Tartó, Mellheveder, Érzékelők Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!

Tok színe

Tok színe
Fekete Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!
Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!

Funkció

Funkció
Biztonsági funkció, GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Hőmérő, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Érintőképernyő, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Aktuális menetidő, GLONASS, Pulzusmérés, Max. sebesség, Tréningnapló Kész!

Akkumulátor élettartama

Max. akkumulátor üzemidő
20 óra Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
20 óra Kész!

Méretek

Szélesség
58 mm Kész!
Kijelző mérete
3,5" (88,9 mm) Kész!
Magasság
114 mm Kész!
Mélység
19 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
123 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 1030 EU Bundle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 1030 EU Bundle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 1030 PRO Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1030 PRO Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1030 PRO Bundle.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ