30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Garmin Edge 520

Termékkatalógus
Garmin Edge 520
GPS navigáció - színes, 2,3 hüvelykes LCD-kijelző (200 x 265px.) nagy érzékenységű GPS/GLONASS vevő, barometrikus magasságmérő, elektromágneses iránytű, Bluetooth, okos értesítések, ANT+ kompatibilis, kerékpáros tartó
Kód:  SKG151a Termékszám:  010-01368-00 Gyártó honlapja:

Garmin Edge 520


le
garmin
 

A Garmin Edge 500 sorozat népszerű kerékpáros computereinek új, és továbbfejlesztett utódja, amelynek fejlesztésekor a hangsúly a minimális tömegen, és a lehető legnagyobb színes kijelzőn volt. Mivel egy kerépáros versenyőknek szánt számítógépként indult, ezért számos prémium funkcióval is rendelkezik. Elsőként kapta meg integrált funkcióként a VO2max-t (maximális oxigén felhasználás), a különböző szívműködési szakaszok elemzésének képességét, és STRAVA támogatást, hogy a versenghess a többi kerékpáros felhasználóval.


 

Legfontosabb jellemzői

  • Versengési lehetőségek másokkal a STRAVA szegmensekben
  • Jelentések, VO2max hasznosítása és regenerálódási idő
  • Kompatibilis az ANT+ technológiával, és a beltéri használattal
  • Akár 10 paraméter is egyszerre megjeleníthető a színes kijelzőn
  • Livetracking, okos értesítések, időjárás, magasságmérő, iránytű
  • Vízállóság - IPX7 (legfeljebb 1 m, 30 percnyi bemerítés)
  • Az akkumulátor élettartama akár 15 óra is lehet
  • Műholdas rendszer: GPS + GLONASS

Edzz az Edge segítségével

Hiányzik a motiváció? Edzz a legjobbakkal, a barátaiddal vagy egy személyi edzővel. Csak találj ki egy úticélt és az Edge 520 elvezet oda. A vonatkozó információk a kijelzőn áttekinthetően jelennek meg, és közöttük a gombok segítségével tudsz váltani. Csatlakoztasd az Edge 520-at egy a teljesítménymérőhöz és a készülék felajánlja az FTP (funkcionális küszöb erő), és a watt per kilogramm arány mérésének lehetőségét, így az eredményeket azonnal kézhez kapod. További előnye a pulzus visszaállási idő mérése, így pontosan tudod, hogy mikor kezdheted újra!


Kösd össze az okostelefonoddal

A Garmin Edge 520 tartalmaz egy színes kijelzőt, amelynek felbontása 200 x 265 pixel, és valósághű színvisszaadást garantál minden időben. Csatlakoztatva az okostelefonodhoz, elérheted az értesítéseidet (SMS, hívások és e-mailek), livetracking funkciót vagy a képzési adatok továbbításának lehetőségét, így megoszthatod az útvonalaidat. Emellett kompatibilis az újonnan megjelent Garmin kerékpáros Varia radarral és adaptív kerékpáros világítással. Az akkumulátor akár 15 órát is kibír egy töltéssel, és egy mikro USB csatlakozón keresztül tudod feltölteni.

 

Paraméterek

Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!

Hardver és szoftver

Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 520 Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 520. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 520 Fahrradcomputer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 520 Fahrradcomputer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ