A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Garmin Edge 820 Bundle

Termékkatalógus
Garmin Edge 820 Bundle
GPS navigáció - vezeték nélküli, kadencia alapú mérés, magasságmérő, hőmérő, auto start/stop funkció, átlagsebesség mérése, sebességmérő, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, összidő mérése, tréningnapló, útvonal memória, érintőképernyő, értesítés mobilról, tartóval, vízálló, ANT+, WiFi, Bluetooth és USB, Android és iOS kompatibilis, 2,3" kijelző, tömege: 68 g
Kód:  SKG152a6 Termékszám:  010-01626-11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 820 Bundle

A csúcskategóriás Garmin Edge 820 kerékpárkomputert kifejezetten az igazi profik számára fejlesztették ki. Ám nem csak egy egyszerű navigációs eszközről van szó, hanem egy kiváló sebesség-, és távolságmérőről, illetve egy tökéletes adatforrásról, amelynek segítségével egyszerűen javíthatsz az edzéseid színvonalán, és fokozatán. A Bluetooth-nak köszönhetően könnyűszerrel csatlakoztathatod a készüléket az iOS, Android, vagy Windows Phone rendszerű okostelefonodhoz. Ezáltal az elmulasztott hívásokról, a szöveges üzenetekről, és az egyéb értesítésekről sem maradsz le, ugyanis mind megjelenik közvetlenül a Garmin Edge 820 kijelzőjén. És ez még közel sem minden, amire ez a kis eszköz képes! A kijelzőn az időjárás-előrejelzést is nyomon követheted, illetve egyszerűen kommunikálhatsz a tréning szerverrel. Sőt, még a mobil adatkapcsolatot is használhatod.

Legfontosabb jellemzők

  • 2,3" érintőképernyő
  • Akár 15 órás akkumulátor élettartam
  • Barometrikus magasságmérő
  • Grouptrack funkció
  • Bluetooth, WiFi és ANT  vezeték nélküli kapcsolat
  • Garmin Connect IQ mobilalkalmazás
  • IPX7 - vízvédelem (30 percig egy méteres vízben)
  • Szívritmus monitor, kerékpárfordulat és ütemjeladó
  • 16 GB belső memória

Nagyszerű HW készülék

A készülék kis mérete ellenére a gyártónak sikerült egy 2,3 hüvelykes érintőképernyővel felszerelnie a Garmin Edge 820-at, amely az IPX7 szabványnak megfelelően a kormányra illesztve még vizes időjárásban, és kesztyűt viselve is egyszerűen használható. A beépített akkumulátor bekapcsolt GPS mellett, egyetlen töltéssel akár 15 órás készenléti időt is képes biztosítani. A Garmin Edge 820 továbbá együttműködik a GPS és GLONASS műholdas rendszerekkel, a magasság pontos méréséhez pedig barometrikus magasságmérőt alkalmaz. A Garmin a 16 GB tárhelyén belül Európa összes kerékpáros útvonalát tartalmazza.

Nagyszerű bővítési lehetőségek

Az Edge 820 kerékpárkomputer kompatibilis az ANT+ érzékelőkkel, így akár sebesség-, pedálfordulat- és szívritmusmérőhöz is csatlakoztatható. Az ANT+ technológiának köszönhetően pedig a készülék a Garmin Vector2-vel, kerékpáros radattal (Varia Radar), és a Varia Vision okoslámpa rendszereket is támogatja. A kerékpárosok minden bizonnyal értékelni fogják a készülék sokoldalú funkcionalitását. A Garmin Edge 820 természetesen önmagában, mobiltelefonos párosítás nélkül is használható.

A készülék segítségével tökéletesen átfogó képet kaphatsz a fiziológiai állapotodról. A készülék olyan teljesítmény adatokat is mér, mint például a VO2Max vagy az FTP (Funkcionális Küszöb Erő). A teljesítménymérés során többet tudhatsz meg a bal és jobb lábad egyensúlyáról, valamint az általad produkált ütemről.

GroupTrack funkció

A Garmin Edge 820 a STRAVA alkalmazást is támogatja, amely rögzíti az útvonalaidat, illetve azt is meg tudod nézni, hogy más felhasználók milyen útvonalakat hoztak létre eddig az alkalmazáson belül. A felületre való belépést követően megoszthatod, és akár össze is hasonlíthatod a teljesítményedet másokkal. Ha csatlakozol egy csoporthoz, akkor azt is láthatod, ha valaki ugyanahhoz az útvonalhoz csatlakozott, amelyen te is vagy, illetve megtudhatod, kik lettek a csoport újabb tagjai.


A Bundle csomag tartalma:

  • Garmin Edge 820
  • Prémium HRM pulzusmérő
  • Pedálfordulat mérő 
  • Sebességmérő
  • Alap és előre nyúló tartók
  • USB tápkábelt és adatkábel
  • Pánt
  • Európa kerékpáros térképe
  • Útmutató

További információk:

Elem:
Típus: Li-Ion
Akkumulátor üzemidő: akár 15 óra bekapcsolt GPS mellett; és legfeljebb 24 óra UltraTrac módban bekapcsolt GPS mellett

Kijelző:
Felbontás: 200 x 265 pixel
Típus: érintőképernyős színes LCD
Képátló: 2,3" (35 x 47 mm)

Tömeg:
59,9 g

Méretek:
49 x 73 x 21 mm

 

Paraméterek

Tulajdonságok
Vízálló Kész!
Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!
Csomag része
Kábel, Tartó, Mellheveder, Érzékelők Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Funkciók

Felszereltség
Érintőképernyő Kész!
Funkciók
Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!

Felszerelés

Csomag része
Kábel, Tartó, Mellheveder, Érzékelők Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 820 Bundle Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 820 Bundle.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ