A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Garmin Edge 830

Termékkatalógus
Garmin Edge 830
5 4 értékelés
GPS navigáció - vezeték nélküli, kadencia alapú mérés, magasságmérő, hőmérő, auto start/stop funkció, átlagsebesség mérése, sebességmérő, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, beépített GALILEO műholdvevő, összidő mérése, tréningnapló, útvonal memória, értesítés mobilról, tartóval, vízálló, ANT+, WiFi, Bluetooth és USB, iOS és Android kompatibilis, 2,3" kijelző, IMG térképformátum, tömege: 78 g
Kód:  SKGedg830 Termékszám:  010-02061-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 830

A(z) Garmin Edge 830 navigáció az amatőr és profi kerékpározók pótolhatatlan társává válik. A(z) Garmin navigáció értelemszerűen minden jelentős adatot megjelenít az utadról. A pontos IMG térképek egész Európa kerékpáros útvonalaival dicsekedhetnek, Magyarországot is beleértve. Vízálló konstrukciójának hála akár esőben is használhatod. A bringázás szerelmeseinek kifejlesztettek egy különleges funkciót, amely fel tudja ismerni a közlekedési balesetet és jelezni azt a sérült családtagjai felé. A jelzés SMS-ben érkezik, tartalmazza a sérült nevét és a GPS koordinátákat. A mért adatokat 2,3" átlójú kijelzőn mutatja meg. 50 × 82 × 20 mm mérete röviden azt jelenti, hogy a(z) Garmin Edge 830 bármilyen kormányra gond nélkül felszerelhető. Súlya 78 g. Egyetlen feltöltéssel az akkumulátor funkcionálási ideje akár 15 óra. Ez a kerékpáros navigáció fekete színkivitelű.

A(z) Garmin Edge 830 kerékpáros navigáció fő pozitívumai

  • A(z) Garmin Edge és Garmin Edge 830 kerékpáros navigáció egy kitűnő útitárs
  • 2,3" képátlójú képernyő
  • Precíz magasságmérő
  • A csomag belsejében ezek is megtalálhatók: töltőkábel és tartó
  • Térkép formátuma: IMG
  • Teljesen feltöltve az akkumulátor üzemideje akár 15 óra
  • Vezeték nélküli adatátvitel
  • A(z) Garmin márkájú kerékpáros navigáció színkivitele: fekete
  • Támogatott OS: iOS és Android
  • Kapcsolódás: ANT+, WiFi, Bluetooth és USB
  • Automatikusan bekapcsol, mihelyst útnak indulsz
  • Installált GPS modul

Mit kínál még a(z) Garmin Edge 830 kerékpáros navigáció?

A(z) Garmin kerékpáros navigáció minden követelményedet teljesíti. Az autostart/stop funkciónak köszönhetően magától be- és kikapcsol. A kerékpár mozgásba hozását követően megjeleníti a pillanatnyi sebességedet. A statisztikákban megnézheted a teljes menetidődet. Így a további edzéseket könnyebben hozzáigazíthatod az elvárásaidhoz. Az előrehaladásodat az átlagsebesség is megmutatja, ami minden egyes tréninggel egy picit növekedni fog. Továbbá a letekert távolságról is tájékoztat. Hogyha komolyan gondolod az edzést, akkor a telepített tréningnaplónak is örülni fogsz. A csomagolás belsejében ezek is megtalálhatók: töltőkábel és tartó. A(z) Garmin Edge 830 kerékpáros navigáció képes kommunikálni a(z) iOS és Android rendszerrel. Az adattovábbítás vezeték nélkül történik.

Paraméterek

Tulajdonságok
Vízálló Kész!
Funkciók
3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!
Csomag része
Kábel, Tartó Kész!
Térképformátum
IMG Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Funkciók

Funkciók
3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!

Felszerelés

Csomag része
Kábel, Tartó Kész!

Térképek

Térképformátum
IMG Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!

Tok színe

Tok színe
Fekete Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!
Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!

Funkció

Funkció
Biztonsági funkció, GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Hőmérő, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Aktuális menetidő, GALILEO, GLONASS, Pulzusmérés, Max. sebesség, Tréningnapló Kész!

Akkumulátor élettartama

Max. akkumulátor üzemidő
24 óra Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
15 óra Kész!

Méretek

Szélesség
50 mm Kész!
Kijelző mérete
2,3" (58,42 mm) Kész!
Magasság
82 mm Kész!
Mélység
20 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
78 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 830 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 830 PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 830. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 830. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 830.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ