A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Garmin Edge 830

Termékkatalógus
Garmin Edge 830
4,8 14 értékelés
GPS navigáció - kerékpárhoz, 2,6"-es kijelző, 3D-s épületek, kadencia mérése, magasságmérő, hőmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, tréningnapló, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás, vízálló, IMG térképformátum, 20 óra akkumulátor üzemidő, Android és iOS kompatibilis, Bluetooth, WiFi, ANT+ és USB kompatibilis, kábel és tartó a csomag része, tok színe fekete, mérete 82 × 50 × 20 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 78 g
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HUGedg830 Termékszám:  010-02061-01 Gyártó honlapja:

Garmin Edge 830

A navigáció már elengedhetetlen része mindennapi életünknek, és rendkívül megkönnyíti az utazást. Az előnyös kerékpáros Garmin GPS navigáció miután kiválasztod a címet, részletes útvonalat mutat az optimális útvonallal kapcsolatban, és részletes utasításokkal segít az odajutásban. Többé nem kell aggódnod a papírtérképek vagy a komplikált útvonalak miatt. A kiválóan olvasható 2,6" méretű kijelző kiválóan ábrázolja az útvonalat. A GPS navigáció egy olyan akkumulátorral rendelkezik, amelynek üzemideje 20 óra, amely alkalmas a hosszú túrákhoz is.

GPS navigáció Garmin Edge 830 Lifestyle
GPS navigáció Garmin Edge 830 ...

Az ismert Garmin Edge 830 GPS navigáció alapvető tulajdonságai

  • Az ismert Garmin kerékpáros GPS navigáció megtalálja a kiválasztott célállomáshoz vezető optimális útvonalat
  • A kiválóan olvasható kijelző mérete: 2,6"
  • A GPS navigáció akkumulátorának üzemideje: 20 óra
  • Az esővel szemben is ellenálló vízálló kialakításnak köszönhetően
  • Az alábbi modern funkciókkal rendelkezik: 3D-s épületek, kadencia mérése, magasságmérő, hőmérő, útmegjegyzés, teljes idő, aktuális vezetési idő, megtett távolság, mozgásérzékelő, tréningnapló, átlagsebesség, aktuális sebesség, pulzusszám mérő és kalóriaszámítás
  • A csomagot az alábbiak alkotják: kábel és tartó
  • A következő operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS
  • Az eszközödhöz Bluetooth, WiFi, ANT+ és USB segítségével kapcsolhatod
  • A tok színe: fekete

A célállomás elérése a modern funkciók segítségével gyerekjáték lesz

Az előnyös Garmin GPS navigáció modern funkciói segítenek a hatékony munkában. A kijelzőn megjelenő aktuális sebesség- és menetidő-adatok segítenek megtervezni az útvonalat és pontosabban megbecsülni az érkezési időt. Az esőálló kialakítás lehetővé teszi, hogy zavartalanul használd a navigációt még esős időben is. A 3D épületmegjelenítés lehetővé teszi, hogy a felhasználók jobban átlássák a környezetüket. Amint elindulsz, a mozgást érzékelve a GPS navigáció azonnal működésbe lép. Az áttekinthető kijelző segítségével nyomon követheted az utazás során eltelt időt és a megtett távolságot. Az átlagsebesség könnyen megállapítható, és feljegyezhető a GPS navigáció segítségébel. A beépített magasságmérőnek köszönhetően könnyen nyomon követheted, hogy milyen magasságot értél el az utazásod során. A beépített hőmérővel könnyen megtudhatod a levegő hőmérsékletét.

GPS navigáció Garmin Edge 830 ...
GPS navigáció Garmin Edge 830 ...

Soha nem téved el az úton

A megbízható Garmin navigáció a helyes útvonalon vezet, így kevesebb időt veszítünk és stresszelünk. Csak az úticélt kell megadni, a GPS navigáció minden mást elintéz. Az autós navigáció az alábbi operációs rendszerrel kompatibilis: Android és iOS.

GPS navigáció Garmin Edge 830 ...

GPS navigációval nyomon követheted a sportteljesítményed

A berendezésben van egy útvonal rögzítési opció is, amely segít az útvonal visszamenőleges átnézésében és kiértékelésében. A szívritmus érzékelő pontosan rögzíti a szívritmus adatait. Ha a testmozgást fogyás céljából végzed, akkor praktikusnak találod majd azt, hogy ez a készülék nyomon követi az elégetett kalóriákat. Ha szeretnéd fejleszteni a teljesítményedet, nyomon követni a fejlődésedet és új célokat kitűzni, az edzésnapló segít neked. Ez a műszer nyomon követi a lépésszámot, vagy a pedálozás sebességét is, így áttekintést ad az egyes túrák intenzitásáról.

GPS navigáció méretei:

82 × 50 × 20 mm (Ma×Sz×Mé)

Tömege:

78 g

Paraméterek

Szélesség
50 mm Kész!
Magasság
82 mm Kész!
Mélység
20 mm Kész!
Tömeg
78 g Kész!
Rendeltetés
Kerékpározás Kész!

Méret

Szélesség
50 mm Kész!
Magasság
82 mm Kész!
Mélység
20 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
78 g Kész!

Navigáció típusa

Rendeltetés
Kerékpározás Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
2,6" (6,6 cm) Kész!
Akkumulátor üzemideje
20 óra Kész!
Tulajdonságok
Vízálló Kész!

Funkciók

Funkciók
3D-s épületek, Kadencia mérése, Magasságmérő, Hőmérő, Útmegjegyzés, Teljes idő, Aktuális vezetési idő, Megtett távolság, Mozgásérzékelő, Tréningnapló, Átlagsebesség, Aktuális sebesség, Pulzusszám mérő, Kalóriaszámítás Kész!

Felszerelés

Csomag része
Kábel, Tartó Kész!

Térképek

Térképformátum
IMG Kész!

Lokalizáció

Felület nyelve
Angol Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!

Tok színe

Tok színe
Fekete Kész!

Hardver és szoftver

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kapcsolódás
Bluetooth, WiFi, ANT+, USB Kész!
Adatátvitel
Vezeték nélküli Kész!

Funkció

Funkció
Biztonsági funkció, GPS, Kadencia mérése, Magasságmérés, Hőmérő, Autostart/stop, Értesítés mobilról, Útmegjegyzés, Kalóriaszámláló, A tartó tartozék, Teljes menetidő, Átlagsebesség, Pillanatnyi sebesség, Megtett távolság, Vízhatlan, Aktuális menetidő, GALILEO, GLONASS, Pulzusmérés, Max. sebesség, Tréningnapló Kész!

Akkumulátor élettartama

Átlagos akkumulátor üzemidő
15 óra Kész!

Méretek

Kijelző mérete
2,6" (66,04 mm) Kész!
Magasság
82 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
78 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 830 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Edge 830. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 830. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 830 Fahrradcomputer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 830 Fahrradcomputer.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ