Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Garmin Edge 1000 Explore PRO

Termékkatalógus
Garmin Edge 1000 Explore PRO
3,0 1 értékelés
GPS navigáció - színes érintőképernyő: 3.9x6.3 cm (240x400 px), nagy pontosságú GLONASS vevő, hőmérő, magasságmérő, iránytű, micro SD, Bluetooth, WiFi, ANT+, vízálló - IPX7
Kód:  SKG152c9 Termékszám:  010-01527-10 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Edge 1000 Explore PRO

A Garmin Edge Explore 1000 egy csúcskategóriás kerékpáros komputer, amelyet kifejezetten az igazi profik számára fejlesztettek ki. Ez nem csak egy egyszerű navigációs eszköz, de egy nagyszerű sebességmérő, valamint tökéletes adatforrás is egyben, amelynek köszönhetően könnyedén növelheted az edzettségi szintedet. A termék természetesen Bluetooth technológiával rendelkezik, amely egyszerű csatlakoztatást biztosít a mobitlelefonodhoz. Ennek köszönhetően a komputer a kijelzőjén képes megjeleníteni a beérkező és/vagy elmulasztott SMS-eket, hívásokat és egyéb értesítéseket.

És ez még nem minden, amire ez a kis készülék képes. Ez az első GPS-es Garmin számítógép, amely egy baleset esetén automatikusan vagy manuálisan figyelmeztetést tud küldeni egy kiválasztott telefonszámra. Ezen felül kompatibilis a Garmin Varia kiegészítőkkel. Okoslámpa használata esetén például automatikusan beállítja a fény típusát és intenzitását a vezetési stílusodnak megfelelően. Radarral képes figyelemmel kísérni a kerékpáros mögötti helyzetet az úton, és figyelmeztetni, amennyiben jármű közeledik. 

Legfontosabb jellemzői

  • 3" érintőképernyő
  • Az akkumulátor élettartama akár 15 óra is lehet
  • Barometrikus magasságmérő
  • Távolság, sebesség,...mérése
  • Bluetooth, WiFi és ANT+ vezeték nélküli kapcsolat
  • Garmin Connect IQ mobil alkalmazás
  • IPX7 - ellenáll az esőnek, a hónak vagy verejtéknek
  • MicroSD kártya hely

Kiváló minőségű felszerelés

A készüléket kompakt mérete ellenére a gyártó egy multitouch-képes 3"-es színes kijelzővel látta el, amely napon is tiszta képet ad, és tökéletesen látható marad. Természetesen IPX7 minősítéssel rendelkezik, amely garantálja, hogy a készülék ellenáll az esőnek, hónak vagy éppen verejtéknek. Az integrált Li-Ion akkumulátor akár 15 órát is kibír egy töltéssel, még a GPS használata mellett is. A GPS/GLONASS mellett rendelkezik egy barometrikus magasságmérővel, a magasság, emelkedés és süllyedés pontos mérésére. Ez a számítógép fel van szerelve ANT+ vezeték nélküli technológiával, amely lehetővé teszi, hogy csatlakoztasd szívritmus, sebesség vagy kadencia érzékelőhöz. 

A csomag tartalma:

  • Edge® Explore 1000
  • Bővített kerékpáros tartó
  • Univerzális kerékpáros tartó
  • USB kábel a PC-hez/Mac-hez csatlakoztatáshoz
  • Edge távirányító, kormányra rögzíthető
  • Szilikon védőtok
  • Használati útmutató

További információk:

Akkumulátor típusa:
Újratölthető Li-Ion

Üzemidő:
Akár 15 óra

Kijelző:
Multi-touch LCD

Felbontás:
240 × 400 px

Tömeg:
114 g

Méretek:
112 × 58 × 20 mm

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Edge 1000 Explore PRO Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Edge 1000 Explore PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1000 Explore PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Edge 1000 Explore PRO.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ