A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Garmin Epix Europe + SK TOPO

Termékkatalógus
Garmin Epix Europe + SK TOPO
4,0 1 értékelés
Sportóra - színes érintőképernyő, GPS/GLONASS, iránytű, Bluetooth Mobile Connect számára, Live Tracking, okos funkciók, online tréningnapló, Garmin Connect, Connect IQ és ANT+ támogatás
Kód:  SKG035e Termékszám:  010-01247-02 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Epix Europe + SK TOPO

A többfunkciós órák leginkább a sportolókat célozzák meg, akiknek szükségük van a tréningek és a hosszú versenyek rögzítésére, mint az Ironman verseny, ultramaraton és egyéb extrém sportversenyek. Az EPIX egyike az első óráknak, amelyek térképeket tartalmaznak, és képesek kiszámítani az útvonalat a telepített térkép alapján. Az óra tájékoztatni fog a megtett távolságról, a tengerszint feletti magasságról, az aktuális tempóról, átlagtempóról, persze nem hiányozhat az idő mérése és a stopper sem. A regenerációs asszisztens minden sportteljesítmény után jelzi az ajánlott pihenőidőt, hogy a test maximálisan eredményeket tudjon kihozni a tréningből. Ezzel szemben hosszas ülés vagy tétlen állapot után az óra figyelmeztet, mikor kell felállni és sétálni.

Legfontosabb jellemzők

  • Fejlett okosóra stílusos karóra formájában
  • Nagy érzékenységű GPS/GLONASS vevő
  • Előre rögzített rekreációs Európa térkép + Szlovákia turistatérképe
  • Úszó- és multisport tréningek (profilok)
  • Intervallum edzés és tréningtervek
  • Bluetooth Connect Mobile számára, Live Tracking, okos funkciók
  • Garmin Connect online tréningnapló

Minden egyes tevékenységhez

A szívmonitor beszerzése után (opcionális - nem tartozék), az óra méri a futás közbeni oszcillációt, a láb érintkezési idejét a talajjal, a VO2 max értékeket, a lépések ütemét és számát. A medencében az úszás stílusát, a leúszott távolságot, az úszás hatékonyságát, a SWOLF értéket és a felvételek számát. Az óra azonban más tevékenységek esetén is használható, mint például a séta, kerékpározás, lovaglás, síelés (lesiklás és sífutás) vagy görkorcsolya. A kerékpár csatlakoztatható a pedálozás ütemének érzékelőjével, a kerékforgás érzékelőjével vagy a wattméterrel (Garmin VECTOR teljes támogatása). Síeléskor a tempó helyett az óra képes jelezni a pillanatnyi vagy átlagsebességet, vagy esetleg más változók mérésére is képes.

Garmin Connect

A Garmin Connect szolgáltatás egy internetes tréningnapló a sporttevékenységek adatainak tárolására, elemzésére és megosztására, amelyek az Epix óra által rögzítettek. Ezt a szolgáltatást felhasználók milliói használják világszerte, használata egyszerű, és teljes egészében rendelkezésre áll magyar nyelven is. A Connect lehetővé teszi, hogy nyomon kövesd a fejlődésedet egy bizonyos időszak alatt, valamint hogy megoszd az elért eredményeket vagy a megtett útvonalakat a barátaiddal és a többi felhasználóval.

 

Paraméterek

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Tömeg
85 g Kész!

Vízállóság és tartósság

Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
85 g Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Epix Europe + SK TOPO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Epix Europe + SK TOPO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Epix Europe + SK TOPO.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ