A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Garmin Fenix 3 Gray

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Gray
4,8 52 értékelés
Okosóra - Multisport GPS óra, nagyon érzékeny GPS/GLONASS vevő, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő, Bluetooth (okos értesítések), Color Chroma kijelző, VO2 Max számítás, Connect IQ támogatás, és ANT+ kompatibilitás, WiFis Internetcsatlakozás (frissítések, adatok küldéséhez)
Kód:  PP5779a Termékszám:  010-01338-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Gray


le
Garmin Fenix 3 Gray
 

Megtévesztő megjelenés

A Fénix 3 hétköznapinak kinéző külseje egy ellenálló, nagy tudású és okos multisport edző GPS-t és órát takar. Edzésre és szabadtéri sportokra kialakított tudásával a Fénix 3 kész a sportra és a kalandokra. A Connect IQ rendszeren keresztül személyre szabható óraszámlapokat, adatmezőket, widgeteket és tevékenységeket tölthet rá órájára. Mindezen felül a Fénix 3 vékony és könnyű, így nem fogja hátráltatni sportolás közben vagy a napi tevékenységei során. Smart üzemmódban pedig akár hat hétig is használható egyetlen feltöltéssel.


le

 

Garmin Fenix 3 Gray
 

Napi tevékenységek monitorozása

Nincs még egy olyan GPS és ABC (magasságmérő, barométer és iránytű) karóra, mely tartalmazná mindazt az edzési funkciót és GPS technológiát, mint a Fénix 3. Kijelzőjén beállíthatja a naponta megtett lépések számát, megnézheti a teljes távolságot és a lépések számát, valamint az elégetett kalóriákat. A Garmin Connect felületen pedig lehetősége van részletesen kiértékelni a teljesítményét.



Rozsdamentes acél design

A Fénix 3 1,2 hüvelykes kör alakú, színes kijelzője 218 x 218 pixel felbontású. Más okosóráktól eltérően a kijelző sosem kapcsol ki és tökéletes olvashatóságot biztosít még napfényben is. Az óra húsz grammal könnyebb, mint az előző generációs társa és észrevehetően vékonyabb.

le

 

Garmin Fenix 3 Gray
 

Futási dinamika funkció

A Fénix 3 tartalmazza a Garmin futási információs rendszerét, mely adatokat több érzékelő használatával számít ki. Ezek az adatok együttesen jelentik a futási dinamikát, melyek befolyásolják a futási hatékonyságát.

le
Garmin Fenix 3 Gray
 


le

 

Garmin Fenix 3 Gray
 

Úszási profil és sí-snowboard üzemmód

A Fénix 3 nem csak futásra használható, hanem például úszásedzései vagy síelés során is segíti. A Garmin Swim™ úszási funkcióit kölcsönvéve, a Fénix 3 rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és egyéb adatokat. A sí-snowboard funkció mutatja a sebességet, távolságot, függőleges sebességet, valamint automatikus időmérést indít, amint ereszkedni kezd. 


le

 

Garmin Fenix 3 Gray
 

Vezeték nélküli kapcsolat

A Fénix 3 okos értesítéseinek köszönhetően nem marad le az e-mail vagy a szöveges üzenetekről, értesítésekről, melyeket az órán láthat akkor is, ha telefonja a táskájában van. A Fénix 3 vezeték nélkül fogadja a jeleket az arra alkalmas iOS vagy Android okostelefonról, és jelzi, ha üzenete érkezett, megmutatva azt a saját kijelzőjén.


Legfontosabb jellemzők

  • Szívritmus érzékelővel ellátott stílusos karóra
  • Érzékeny GPS / GLONASS vevő
  • Intervallumos edzési tervek
  • Vezeték nélküli Bluetooth, Wi-Fi, ANT + kapcsolat
  • Garmin Connect IQ felület
 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Üveg
Ásványi Kész!
Tömeg
82 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Ásványi Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
82 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt ügyintéző. A beépített szívritmus érzékelő nem egyértelmű. A leírásban szerepel, de a specifikáció nem tartalmazza. Melyik az igaz? köszönöm

Tisztelt Ügyintéző, Szeretnék érdeklődni hogy az Garmin Fenix 3 gray típusú órában van e beépített pulzus mérő ? Köszönettel, Tamás

Kérdések és válaszok: Garmin Fenix 3 Gray
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Gray Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Fenix 3 Gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 - Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 - Grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ