A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle
5 3 értékelés
Okosóra - multisport GPS óra, különösen érzékeny GPS/GLONASS vevő, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő, Bluetooth (smart notifikációk), színes Chroma kijelző, VO2 Max mérés, Connect IQ támogatás, ANT+ kompatibilitás, a csomag tartalmazza a HR Run Premium pulzusmérőt
Kód:  SKG070a5 Termékszám:  010-01338-11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle


le
Garmin Fenix 3 Gray Performe

A külső csalóka lehet

Az átlagosan kinéző karóra külsője alatt egy igazi okosóra rejtőzik, amely gyakorlatilag az okostelefon meghosszabbított keze és egy verhetetlen sportteszter is egyben. A Garmin Fenix 3 új EXO acélantennás érzékeny GPS/GLONASS vevővel és színes Chroma kijelzővel rendelkezik, amely a használat egész ideje alatt bekapcsolva marad, és még így is eléri az akár 6 hetes üzemidőt még Smart üzemmódban is.


le
Garmin Fenix 3 Gray Performe

Napi tevékenységek monitoringja

A Fenix 3 lehetővé teszi az egész napos aktivitásunk nyomon követését. Felállíthatunk célokat is, például a megtett távolságra, megtett lépésekre vagy akár az elégetett kalóriákra (passzívat is beleértve) nézve. A Garmin Connect webes felületen pedig kiértékelhetjük az eredményeinket, melyeket össze is hasonlíthatunk másokéval. A pulzusmérővel együtt (ami a cosmaoglás része) végre új szintre emelheti az edzésprogramját.



Karóra külső

A Garmin Fenix 3 1,2" nagy, köralakú színes 218x218 pixel felbontású kijelzővel van ellátva. A piacon lévő többi okosórával ellentétben a kijelző nem kapcsol ki, és még napsütésben is kiválóan olvasható. Az alapverzióban az okosóra 20 g-al könnyebb, mint az előző generáció, a Fenix 2.

le
Garmin Fenix 3 Gray Performe

Edzőfunkciók

A Fenix 3 a manapság legjobban felszerelt okosórák közé tartozik, és edzőfunkciók széles skálájával tud szolgálni. Különféle értesítéseket állíthatunk be a pulzusra, a futás tempójára, a sebességre, a távolságra, illetve a teljesítményre egyaránt. Lehetőségünk adódik az előre elkészített edzésterveket is igénybe venni, akár futásról, akár pedig kerékpározásról legyen szó.

le
Garmin Fenix 3 Gray Performe


le
Garmin Fenix 3 Gray Performe

Úszás és síelés

A Garmin Fenix 3 a beépített érzékelőknek és a magasfokú ellenállóságának köszönhetően kiválóan alkalmas úszóedzésekhez is. A medencében az okosóra méri a leúszott távolságot, SWOLF értéket, úszás hatékonyságát, illetve az úszás stílusát. A téli sportok szerelmeseinek a Fenix 3 a sífutási és sílesiklási funkcióval is örömükre válik. A beépített barométer jóvoltából pedig az óra mindig tudni fogja, hogy mikor síelünk, és mikor ülünk a felvonón.


le
Garmin Fenix 3 Gray Performe

Vezeték nélküli kapcsolat

A Fenix 3 Bluetooth segítségével mind Android, mind pedig iOS okostelefonokhoz is csatlakoztatható. Az okosóra jelzi a telefon értesítéseit is. A beépített WiFi-nek köszönhetően az okosóra képes átküldeni az edzés adatait, vagy éppen frissíteni a szoftvert anélkül, hogy be kelljen kapcsolni a számítógépet vagy az okostelefont. A vezeték nélküli ANT+ szabványt legfőképp a fitnesz kiegészítők csatlakoztatásakor fogjuk értékelni.


Legfontosabb jellemzők

  • Fejlett sportteszter stílusos óra képében
  • Nagy érzékenységű GPS/GLONASS vevő
  • Intervallum edzések és edzéstervek
  • Bluetooth, Wi-Fi, ANT+ vezeték nélküli kapcsolatok
  • Online Garmin Connect edzésnapló
  • A csomagolás HR Run Premium pulzusmérőt is tartalmaz
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Gray Performer Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Grau Performer Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Grau Performer Bundle.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ