Akvizice ApF HU XFF HU

Garmin Fenix 3 Sapphire (szürke)

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Sapphire (szürke)
5 3 értékelés
Okosóra - Lépésszámláló, megtett emeletek mérése, elégetett kalóriák kiszámítása, intervallumtréning, sebességmérés, távolságmérés, tempómérés, útvonalrögzítés; Kompatibilitás: Android, iOS; 100 m-ig vízálló (10 ATM); GPS, iránytű, gyorsulásmérő, magasságmérő, hőmérő
Kód:  SKG070e Termékszám:  010-01338-21 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Sapphire (szürke)


le
Garmin Fenix 3 Sapphire

A külső csalóka lehet

Az átlagosan kinéző karóra külsője alatt egy igazi okosóra rejtőzik, amely gyakorlatilag az okostelefon meghosszabbított keze és egy verhetetlen sportteszter is egyben. A Garmin Fenix 3 új EXO acélantennás érzékeny GPS/GLONASS vevővel és színes Chroma kijelzővel rendelkezik, amely a használat egész ideje alatt bekapcsolva marad, és még így is eléri az akár 6 hetes üzemidőt még Smart üzemmódban is.


le
Garmin Fenix 3 Sapphire

Napi tevékenységek monitoringja

A Fenix 3 lehetővé teszi az egész napos aktivitásunk nyomon követését. Felállíthatunk célokat is, például a megtett távolságra, megtett lépésekre vagy akár az elégetett kalóriákra (passzívat is beleértve) nézve. A Garmin Connect webes felületen pedig kiértékelhetjük az eredményeinket, melyeket össze is hasonlíthatunk másokéval.



Karóra külső

A Garmin Fenix 3 1,2" nagy, köralakú színes 218x218 pixel felbontású kijelzővel van ellátva. A piacon lévő többi okosórával ellentétben a kijelző nem kapcsol ki, és még napsütésben is kiválóan olvasható. Az alapverzióban az okosóra 20 g-al könnyebb és látványosan vékonyabb, mint az előző generáció, a Fenix 2.

le
Garmin Fenix 3 Sapphire

Edzőfunkciók

A Fenix 3 a manapság legjobban felszerelt okosórák közé tartozik, és edzőfunkciók széles skálájával tud szolgálni. Különféle értesítéseket állíthatunk be a pulzusra, a futás tempójára, a sebességre, a távolságra, illetve a teljesítményre egyaránt. Lehetőségünk adódik az előre elkészített edzésterveket is igénybe venni, akár futásról, akár pedig kerékpározásról legyen szó.

le
Garmin Fenix 3 Sapphire


le
Garmin Fenix 3 Sapphire

Úszás és síelés

A Garmin Fenix 3 a beépített érzékelőknek és a magasfokú ellenállóságának köszönhetően kiválóan alkalmas úszóedzésekhez is. A medencében az okosóra méri a leúszott távolságot, SWOLF értéket, úszás hatékonyságát, illetve az úszás stílusát. A téli sportok szerelmeseinek a Fenix 3 a sífutási és sílesiklási funkcióval is örömükre válik. A beépített barométer jóvoltából pedig az óra mindig tudni fogja, hogy mikor síelünk, és mikor ülünk a felvonón.


le
Garmin Fenix 3 Sapphire

Vezeték nélküli kapcsolat

A Fenix 3 Bluetooth segítségével mind Android, mind pedig iOS okostelefonokhoz is csatlakoztatható. Az okosóra jelzi a telefon értesítéseit is. A beépített WiFi-nek köszönhetően az okosóra képes átküldeni az edzés adatait, vagy éppen frissíteni a szoftvert anélkül, hogy be kelljen kapcsolni a számítógépet vagy az okostelefont. A vezeték nélküli ANT+ szabványt legfőképp a fitnesz kiegészítők csatlakoztatásakor fogjuk értékelni.


Legfontosabb jellemzők

  • Fejlett sportteszter stílusos óra képében
  • Nagy érzékenységű GPS/GLONASS vevő
  • Intervallum edzések és edzéstervek
  • Bluetooth, Wi-Fi, ANT+ vezeték nélküli kapcsolatok
  • Online Garmin Connect edzésnapló

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Triatlon, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Üveg
Zafír Kész!
Tömeg
85 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Zafír Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
85 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Triatlon, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Sapphire (szürke) Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Sapphire (Gray). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Sapphire Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Sapphire Grau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ