A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Garmin Fenix 3 Sapphire Ezüst bőr

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Sapphire Ezüst bőr
Okosóra - Multisport GPS karóra, pulzusmérő HRM Run, nagyérzékenységű GPS / GLONASS vevő, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő, Bluetooth (intelligens értesítés), Color Chroma kijelző, VO2 Max kalkuláció, Connect IQ támogatása , ANT + kompatibilitás, WiFi, Sapphire üveg, bőrpánt
Kód:  SKG070c6 Termékszám:  010-01338-62 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Sapphire Ezüst bőr


le
Garmin Fenix 3

Megtévesztő megjelenés

A hagyományos megjelenésű órák homlokzata alatt rejtett okosórát találhat, kiterjesztett telefonvezérlési lehetőségekkel és kompromisszumok nélküli pontos pulzusméréssel sporttevékenységekhez. A Garmin Fenix 3 Sapphire érzékeny GPS / GLONASS vevőkészülékkel rendelkezik, és új acél EXO antennával, amely a színes Chroma kijelző körül található. Mindig megbízhatóan fog működni, Smart módban például akár 6 hétig is kibírhatja egyetlen feltöltéssel.


le
Garmin Fenix 3

Napi tevékenységeinek monitorozása

A Phoenix 3 Watch lehetőséget nyújt egész napos tevékenységei mmonitorozására. Lehetőség van arra, hogy beállítsa a napi célértéket, nyomon kövesse a megtett távolságot és a lépései számát, megjeleníti az elégetett kalóriákat, beleértve a passzívabb fizikai aktivitások általi értékeket is. A Garmin Connect webes felülete lehetővé teszi az egyes napi teljesítmények részletes összehasonlítását.



A karórák megjelenése és kialakítása

A Garmin Fenix 3 Sapphire egy 1.2 "méretű, nagy kör alakú színes kijelzővel rendelkezik, 218 x 218 képpontos felbontással. A piacon lévő más okos órákkal ellentétben kijelzője tökéletesen olvasható még napsütéses időben is. Az új verzió 20 gramm könnyebb, mint az előző generációs Fenix 2, és szemmel láthatóan vékonyabb is.

le
Garmin Fenix 3

Speciális funkciók edzéshez

A Fenix 3 Sapphire az egyik legjobb felszereltségű okosóra, és széles körű edzés-támogató lehetőségeket kínál. Ezek a szívritmus, távolság, teljesítmény és elégetett kalória mérés és az edzési idő, betekintési szög beállításásának lehetősége, Előre elkészített tréning-terveket is használhat a futáshoz vagy a kerékpározáshoz.

le
Garmin Fenix 3


le
Garmin Fenix 3

Úszáshoz és síeléshez is használható

A Garmin Fenix 3 Sapphire a beépített érzékelői és nagy ellenállóképessége által képes úszásóedzésen való használatra is. Az óra méri az úszási távolságot, az SWOLF értéket, az úszási hatékonyságot, a hosszok számát és az úszásnemet is képes felismerni. A téli sportok kedvelői számára is alkalmas a Fenix 3 Sapphire sífutás és sílesiklás funkcióival. A beépített barométernek köszönhetően az óra működik síelés közben is és azt is érzékeli, ha a sífelvonóban van.


le
Garmin Fenix 3

Vezeték nélküli kapcsolódás

A Fenix 3 Sapphire képes kapcsolódni az Android és iOS mobiltelefonokhoz Bluetooth-on keresztül. Az óra képes megjeleníteni a telefon értesítéseit. A beépített Wi-Fi-vel rendelkező órák képesek továbbítani a mentett adatokat vagy frissíteni a szoftvereket számítógép vagy mobiltelefon bekapcsolása nélkül. A vezeték nélküli ANT + szabvány elsősorban a fitness tartozékok csatlakoztatására szolgál.


Legfontosabb jellemzői

  • Részletes szívritmus monitor stílusos karórával
  • A csomag tartalma a HR run2 pulzusmérő
  • Nagy érzékenységű GPS / GLONASS vevő
  • Edzés tervek és intervallumok beállítása
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat, Wi-Fi, ANT +
  • Online edzés napló Garmin Connect

Paraméterek

Átlagos akkumulátor üzemidő
50 óra (2,08 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
50 óra (2,08 nap) Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Sapphire Ezüst bőr Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Sapphire Silver Leather. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Sapphire Silber Leder. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Sapphire Silber Leder.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ