Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Garmin Fenix 3 Sapphire Titanium

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Sapphire Titanium
Okosóra - Multisport GPS karóra, nagy érzékenységű GPS/GLONASS vevő, magasságmérő, barométer, iránytű, hőmérő, Bluetooth (intelligens értesítés), szines Chroma kijelző, VO2 Max számítás, Connect IQ támogatás, pihenőidő jelző, zafír kristályüveg
Kód:  SKG070e7 Termékszám:  010-01338-41 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Sapphire Titanium

A hétköznapi kinézetű óra egy rendkívül intelligens és strapabíró szerkezetet rejt, amely telefon-kiegészítő és okos multisport edzőóra a komoly sportolók és kültéri kalandorok számára. A Fenix 3 elődjéhez képest 20 grammal könnyebb és érzékeny GPS/GLONASS vevővel lett felszerelve az új acél EXO antenna körül található Chroma színes kijelzőn. A kijelző mindig bekapcsolva marad, az akkumulátora pedig Smart üzemmódban akár hat hétig is bírja egy feltöltéssel. A GPS bekapcsolt állapotában az óra akkumulátora 16-50 órát bír (a GPS-tárolási pont beállításától függően).

 

Legfontosabb jellemzői

  • Részletes szívritmus monitor a stílusos karórán
  • Nagy érzékenységű GPS/GLONASS vevő
  • Intervallumos edzés és edzési tervek
  • Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat, Wi-Fi, ANT+
  • Online edzési napló a Garmin Connect-en

 

Felügyelet alatt

Az óra iránytűvel, barométeres magasságmérővel, érzékeny GPS-szel, lépésszámlálóval és beépített hőmérővel van felszerelve. Mindez részletesen figyelemmel kíséri a fizikai aktivitásodat, sokféle adatot regisztrál, és széles körűen javíthatod vele az edzéseidet. Állítsd be egyszerű intervallum edzésre, és határozz meg (akár számítógép segítségével) változó hosszúságú intervallumokat és különböző riasztásokat. A futás, kerékpározás és az úszás hatékonyságának növelésére előre programozott edzési tervek vannak benne. A közeledő vihart is képes előre jelezni, mivel érzékeli a környezeti nyomás változását.

A pulzusmérővel (nem tartozék) együtt használva szintet léphetsz az edzésterveid tekintetében. Például, az óra minden tevékenység után megmondja, mennyit kellene pihenned. Minden 10 percnél hosszabb futás után kiszámítja a VO2 max értéket, és előre jelzi a következő távolságokon várható időeredményt: 5 km, 10 km, félmaraton és maraton.

 

Garmin Connect

Minden mért érték automatikusan rögzítésre kerül a memóriában, majd átkerül a Garmin Connect alkalmazásba, amelyet számítógépen vagy okostelefonon használhatsz. Az adatátvitelhez ANT+, WiFi vagy Bluetooth vezeték nélküli technológiát használ. A Garmin Connect szolgáltatással edzési naplódat tárolhatod, elemezheted és megoszthatod az interneten. A szolgáltatásnak világszerte több millió felhasználója van, egyszerű kezelni, és teljes egészében magyarul is elérhető. A Garmin Connect segítségével folyamatosan nyomon követheted a fejlődést, megoszthatod az eredményeidet és az edzésterveidet a barátaiddal és más felhasználókkal.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
1 008 óra (42 nap) Kész!
Tömeg
82 g Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
20 óra (0,83 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0,03 GB Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
82 g Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
1 008 óra (42 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
20 óra (0,83 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0,03 GB Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Sapphire Titanium Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Sapphire Titanium. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Sapphire Titanium. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix ??3 Sapphire Titanium.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ