Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Garmin Fenix 3 Gray

Termékkatalógus
Garmin Fenix 3 Gray
4,6 7 értékelés
Okosóra - Pulzusszám közvetlen mérése (csukló); Lépésszámláló, megtett emeletek mérése, elégetett kalóriák kiszámítása, intervallumtréning, sebességmérés, távolságmérés, tempómérés, útvonalrögzítés; Kompatibilitás: iOS, Android; 50 m-ig vízálló (5 ATM); GPS, iránytű, gyorsulásmérő, magasságmérő, hőmérő
Kód:  SKG070a Termékszám:  010-01338-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Fenix 3 Gray


Garmin Fenix ??3 Gray

Megjelenés megtéveszt

A sima megjelenésű órák homlokzata alatt az intelligens órát rejtették , mint egy kiterjesztett telefonkéz és egy kompromisszumok nélküli sporttester . A Garmin Fenix ??3 szürke érzékeny GPS / GLONASS vevőkészülékkel van felszerelve, egy új acél EXO antennával, amely a színes Chroma kijelző körül helyezkedik el. Mindig bekapcsolt állapotban van, és például intelligens üzemmódban akár 6 hétig is tart egyetlen töltésnél.


Garmin Fenix ??3 Gray

Napi tevékenységmonitor

A Fénix 3 intelligens órája lehetőséget kínál az egész napos tevékenységek megtekintésére . Lehetőség van arra, hogy beállítsa a napi célértéket, nyomon kövesse a megtett távolságot + a lépések számát, megjeleníti az égetett kalóriákat, beleértve azokat is, amelyek passzívak. A Garmin Connect webes felület lehetővé teszi a teljesítmény részletességének és teljesítményének összehasonlítását.



Az órák megjelenése és kialakítása Fenix ??3

A Garmin Fenix ??3 szürke, intelligens órája 1,2 "méretű, kör alakú, színes kijelzőt kínál, 218 x 218 képpont felbontással. Ellentétben a piacon megjelenő egyéb intelligens órákkal, a kijelző nem tűnik ki, és tökéletes tökéletességgel bír a napban. Az alapváltozatban az óra 20 gramm könnyebb, mint az előző generációs Fenix ??2, és észrevehetően vékonyabb.

Garmin Fenix ??3 Gray

Képzési lehetőségek

A Smart Fenix ??3 óra az egyik legnépszerűbb óra, és széles körű képzési lehetőségeket kínál. Ezek különböző szívritmus riasztási beállítások, futásidő, szögtartás, távolság, teljesítmény. Előfordulhat, hogy előkészített tréning-terveket használ a futáshoz vagy a kerékpározáshoz.

Garmin Fenix ??3 Gray


Garmin Fenix ??3 Gray

Úszás és síelés

A Garmin Fenix ??3 a beépített érzékelőkkel és nagy ellenállóképességgel is képes úszási edzésre . Az úszómedencében a Garmin Fenix ??3 intelligens órája megmérgezi a távolságot, az SWOLF értéket, az úszás hatékonyságát, a lövések számát és az úszás stílusát. A téli sportok rajongói számára a Fenix ??3 sílesiklőt és sílesiklást kínál. A beépített barométernek köszönhetően az óra felismeri a síelést és a vontatáskor.


Garmin Fenix ??3 Gray

Vezeték nélküli kapcsolat

A Fenix ??3 képes kapcsolódni az intelligens Android és iOS mobiltelefonokhoz Bluetooth-on keresztül. Az óra képes megjeleníteni a telefon értesítést. A beépített Wi-Fi segítségével a Garmin Fenix ??3 órák képesek továbbítani képzési adatokat vagy frissíteni a szoftvereket számítógép vagy mobiltelefon bekapcsolása nélkül. A vezeték nélküli ANT + szabvány elsősorban a fitness kiegészítők csatlakoztatásához használható.

Garmin Fenix ??3 Gray

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

Elektronikus térkép Csehországban

A Fenix ??3 rendelkezik Csehország elektronikus turisztikai térképével. A Garmin Fenix ??3 pályája magában foglalja az Ön pozícióját, magassági adatait vagy magassági profilját is, lehetővé téve számomra, hogy ne csak hány kilométert már megtettél, hanem hány kilométert hagyott és hányszor érkezett. A Cseh Köztársaság idegenforgalmi térképét az előre betöltött SD / microSD adatkártyán lévő órák csomagja tartalmazza, és le kell tölteni az ingyenes Garmin BaseCamp programot.


A Garmin Fenix ??3 Smart Watch legfontosabb jellemzői

  • Speciális sporttester a stílusos óráApproxan
  • Nagyon érzékeny GPS / GLONASS vevő
  • Intervallumképzési és képzési tervek
  • Vezeték nélküli Bluetooth, WiFi, ANT +
  • Online oktató napló Garmin Connect

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Üveg
Ásványi Kész!
Tömeg
82 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Ásványi Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
82 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Síelés, Úszás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
504 óra (21 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Garmin Fenix 3 Gray Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Fenix 3 Gray. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Fenix 3 Grau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ