Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

Všechny dárky vyřešíte Sport Housefit

Garmin Fenix 6 (Első benyomások) – A legendás aktivitásmérő új reinkarnációja

Termékkatalógus

Cikk

Frissítva 2019. szeptember

A régóta várt Garmin Fenix 6 aktivitásmérő szeptember 6. és 11. között került volna bemutatásra a 2019-es berlini IFA kiállításon. A Garmin azonban kellemesen meglepett mindenkit, és már korábban bemutatta a Fenix 6 többfunkciós órák teljes termékcsaládját. De miben jobb a Fenix 6, mint a népszerű Garmin Fenix 5? És mikortól kapható?

Garmin Fenix 6 aktivitásmérő: Hivatalos bemutató és benyomásaink - TARTALOM

  1. A Garmin Fenix 6 órák legfontosabb újdonságai
  2. Garmin Fenix 6 három kijelző mérettel
  3. A Garmin Fenix 6-tal nem fogsz eltévedni
  4. A Garmin Fenix 6 érzékelői és funkciói
  5. Zene, Garmin Pay és további funkciók
  6. Akkumulátor üzemmódok a Garmin Fenix 6-nál
  7. A Garmin Fenix 6 és a Garmin Fenix 5 aktivitásmérők összehasonlítása

A Garmin Fenix 6 órák legfontosabb újdonságai

Saját tapasztalataink alapján megerősíthetjük, hogy a Garmin Fenix 5 a legkiválóbb eszköz bármilyen sportoló számára, s ez a továbbiakban sem fog megváltozni. Napi használatuk során elképzelni sem tudtuk, hogy a Fenix 6 milyen új funkciókat kínál majd. De a Garmin persze előrukkolt néhány dologgal.

Ha érintőképernyőre számítasz, csalódást kell okoznunk. Röviden: a többfunkciós outdoor órák nem használhatóak érintőképernyővel. Az ilyen órák tipikus használója gyakran izzadt, esetleg nedves, vizes környezetben mozog, vagy éppen kesztyűt visel. Ezért maradt a Garmin Fenix 6 a hagyományos nyomógombos megoldásnál. Az öt gomb ezúttal viszont nagyobb kijelző körül van elrendezve, amely az új generáció egyik legfontosabb újítása.

Egy másik változás a még hosszabb akkumulátor-élettartam, és természetesen a fedélüvegbe most először beépített napelem, mely teljességgel bámulatos megoldás. Ezenkívül a Garmin Fenix 6 javított optikai pulzusmérővel is rendelkezik, mely most már úszás közben is használható. További különlegesség a speciális expedíciós üzemmód, amely óránként GPS-felvételt készít. Ebben az üzemmódban a Fenix 6X Solar órák maximális akkumulátor-élettartama 46 nap.

Garmin Fenix 6 három kijelző mérettel

Hogy ne legyen minden teljesen egyszerű, a Garmin több Fenix 6 modellt is piacra dobott. A Fenix 6S jelöléssel ellátott órák 1,2 hüvelykes kijelzőt kaptak, amely kisebb csuklóra is alkalmas. Ez a modell van a leggyengébb akkumulátorral felszerelve. Az alacsonyabb fogyasztói árnak megfelelően ennél a modellnél hiányzik a WiFi-kapcsolat, nem lehet rajta zenét hallgatni, illetve térképet használni sem. A középső Fenix 6 modellnek már nagyobb, 1,3 hüvelykes kijelzője van, nagyobb akkumulátorkapacitása, továbbá 32 GB hely tárhelye zenéhez vagy topográfiai térképekhez egész Európa területén.

Ezt követi a legerősebb, Fenix 6X modell, nagy 1,4 hüvelykes színes kijelzővel. A nagyobb kijelzővel az akkumulátor élettartama is hosszabb. A legjobban felszerelt modell a Garmin Fenix 6X Solar megjelöléssel rendelkezik. Csak ez a változat rendelkezik a már említett Power Glass napelemes töltéssel. Egy ilyen kijelző ideális megvilágításban gyakorlatilag megakadályozza, hogy az óra akkumulátora lemerüljön.

Garmin Fenix 6
A Garmin Fenix 6S kisebb csuklóra is alkalmas.

A Garmin egyik aktivitásmérőjéből sem hiányozhat a pontos navigációs rendszer és a navigációt támogató érzékelők. A Garmin Fenix 6 háromtengelyű iránytűvel, giroszkóppal és barometrikus magasságmérővel büszkélkedhet, mely a tengerszint feletti magasságot  légnyomás segítségével méri, s  a GPS és a GLONASS vagy a Galileo rendszerekről is képes adatot gyűjteni. Szintén a navigációt segítik a kiválasztott Fenix 6 modelleknél (MAP / Music felirattal) gyárilag installált pontos topográfiai térképek (Európa), melyek világszerte több mint 2000 síhelyről és több mint 40 000 golfpályáról tartalmaznak adatot.

A Garmin Fenix 6 érzékelői és funkciói

A Garmin Fenix 6 aktivitásmérő közvetlenül a csuklónál méri a pulzust egy optikai érzékelő segítségével, s VO2 max mérővel is rendelkezik, mellyel jobb képet kapsz fizikai erőnlétedről. További funkció a PacePro, amely például egy kilométeres futási időt kínál edzettségi szinted alapján. Ezenkívül a Garmin Fenix 6 figyeli a stressz szintedet, illetve számolja az elégetett kalóriákat és a megtett lépéseket. Alvásfigyelő módra is lehetőség van, és a Pulse Ox funkció figyeli a vér oxigénellátottságát.

Garmin Fenix 6, měření
A Garmin Fenix 6 minden mozdulatodról adatot gyűjt.

Az edzés során a kijelzőn a mért értékek áttekintése látható. Ide tartozik például a pihenési idő, a VO2 max értéke, a vér tejsav értéke, a tempó, az anaerob küszöbérték mérése, vagy a sebesség. Ezen felül a Garmin Fenix 6 aktivitásmérő segít heti mérföldkövek kitűzésében, és rögzíti a futási eredményeidet. Képes akklimatizálódási értékeket is megjeleníteni, melyek segítségével megtudhatod, hogyan alkalmazkodik szervezeted a szokatlan tengerszint feletti magasságokhoz vagy a meleg, párás éghajlathoz.

Zene, Garmin Pay és további funkciók

Mobiltelefonnal történő párosítás után az új Garmin Fenix 6 aktivitásmérő értesítéseket küld a telefonodra. Aktív internetkapcsolat esetén akár baleseteket is képes észlelni, csakúgy, mint a Garmin Forerunner 945. Az új Fenix 6 (MAP / Music) akár 2000 dal tárolására is alkalmas belső tárhellyel rendelkezik. Alternatív megoldásként a Spotify és a Deezer alkalmazásokat is használhatod offline módban. A Garmin Pay segítségével contactless fizetésre is módod van.

A Garmin Pay ELÉRHETŐ Magyarországon, azonban nem valamelyik magyar bank által kibocsátott kártyával, hanem egy külföldi pénzügyi szolgáltatón, a REVOLUT-on keresztül: www.revolut.com. A Revolut-nál magyar állampolgárként hivatalosan lehetséges bankszámlát nyitni, jelenleg több mint 4 millió ügyféllel rendelkezik szerte Európában, többféle számlát, kártyát és szolgáltatást kínál ügyfeleinek.
Garmin Fenix 6, baterie
A Garmin Fenix 6 aktivitásmérő újdonsága a különböző akkumulátor üzemmódok.

Akkumulátor üzemmódok a Garmin Fenix 6-nál

A Garmin Fenix 6 aktivitásmérő hosszabb akkumulátor üzemidővel rendelkezik, mint a korábbi modellek, különösen a Fenix 5X aktivitásmérő. Okosóra üzemmódban az akkumulátor 14 napig is képes energiát szolgáltatni. Aktív GPS módban az akkumulátor kb. 36 órát bír ki, ha zenét is hallgatsz, akkor egy töltés 10 órára elég; expedíciós GPS üzemmódban viszont az akkumulátor akár 28 napig is kitart. Ha valóban kíméled akkumulátort, akkor az órád egyetlen töltéssel akár 48 napig is működhet. Ezen felül a Power Manager alkalmazásnak köszönhetően mindig szemmel tarthatod az energiafogyasztást. Ha maximális akkumulátor-élettartamra vágysz, akkor a választás egyértelmű: a leghosszabb akkumulátor üzemidő a Garmin Fenix 6X Solar órával érhető el.

Akkumulátor mód Garmin Fenix 6S Garmin Fenix 6 Garmin Fenix 6X Garmin Fenix 6X Solar
GPS 25 h 36 h 60 h 60 + 6 h
UltraTrack 50 h 72 h 120 h 120 + 28 h
SmartWatch 9 nap 14 nap 21 nap 21 + 3  nap
Expedíciós GPS 20 nap 28 nap 46 nap 46 + 10 nap
Energiatakarékos 34 nap 48 nap 80 nap 80 + 40  nap

A Garmin Fenix 6 és a Garmin Fenix 5 aktivitásmérők összehasonlítása

A Garmin Fenix 5-hez képest az új Garmin Fenix 6 különösen az akkumulátor élettartama szempontjából jobb választás. Az óra ugyanakkor nagyobb és jobb kijelzőt is kapott. A Garmin okosóráknál megszokott alapvető funkciók természetesen a Fenix 6-nál is megmaradtak. A kisebb tömeg további előnye (5 grammal alacsonyabb a korábbi modellhez képest).

Funkció
Garmin Fenix 5 Garmin Fenix 6
Kijelző 1,2" vagy 1,3" 1,2" vagy 1,3" vagy 1,4"
Felbontás 240 × 240 px 260 × 260 vagy 270 × 270 vagy 280 × 280 px
A kijelző anyaga Corning Gorilla / Sapphire Glass Corning Gorilla / Sapphire Glass / Power Glass
Pulzusmérés A csuklón A csuklón
Pulse Ox
VO2 max
Akklimatizáció mérése
Vízállóság 10 ATM 10 ATM
Garmin Pay
WiFi Csak a 5X modell A MAP/Music jelölésű modellek
Belső memória 64 MB 64 MB
Akkumulátor üzemmód
Offline zenehallgatás
Méretek 47 × 47 × 15,5 mm 47 × 47 × 14,7 mm
Tömeg 85 g 80 g

A Garmin Fenix 6 sorozat modelljei különféle színkombinációkban kaphatók, beleértve az arany-rózsaszín színűt is. A nagyobb kijelzőn kívül számos új vagy jelentősen továbbfejlesztett funkciót is élvezhetsz, melyek közül egyik legfontosabb a napelemes töltés. A Garmin Fenix 6 modelljei már megvásárolhatóak az Alza.hu-n.

Garmin Fenix 5 Plus Silver, Black Band - Okosóra
-21%
Garmin Fenix 5 Plus Silver, Black Band
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, WiFi, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, biztonsági funkciók, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 100 m (10 ATM), Connect IQ, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 16000 MB, üveg anyaga: kémiailag edzett, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon

-21% 294 500 Ft
231 890 Ft áfa nélkül 182 590 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 12.6. 14:45-tól
Szállításra kész 3 db
Termékkód: SKGfenix5p12
fenix 6S Pro Solar, Light Gold, Sand Band - Okosóra
-25%
fenix 6S Pro Solar, Light Gold, Sand Band
Okosóra - pulzusmérés mellkaspánttal (nem tartozék), közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, biztonsági funkciók, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 100 m (10 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: power glass, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon

-25% 376 860 Ft
283 210 Ft áfa nélkül 223 000 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2020. 12. 04.
Termékkód: SKGfen6sol01
Garmin Fenix 6S Glass, Silver/White Band - Okosóra
-22%
Garmin Fenix 6S Glass, Silver/White Band
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, mobil vezérlése, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 100 m (10 ATM), Connect IQ, Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 64 MB, üveg anyaga: gorilla glass, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon

-22% 204 770 Ft
159 990 Ft áfa nélkül 125 980 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt > 5 db
Várható 2020. 12. 04.
Termékkód: HUGfenix6p02
fenix 6 Pro Solar, Mineral Blue, Whitestone Band - Okosóra
-21%
fenix 6 Pro Solar, Mineral Blue, Whitestone Band
Okosóra - pulzusmérés mellkaspánttal (nem tartozék), közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, Bluetooth és USB, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, biztonsági funkciók, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 100 m (10 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: power glass, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon

-21% 448 500 Ft
352 090 Ft áfa nélkül 277 230 Ft
Kosárba
Átvehető: kedd 12.8. 14:45-tól
Szállításra kész 1 db
Termékkód: SKGfen6sol04
fenix 6 Pro Solar, Slate Gray, Black Band - Okosóra
-27%
fenix 6 Pro Solar, Slate Gray, Black Band
Okosóra - pulzusmérés mellkaspánttal (nem tartozék), közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, biztonsági funkciók, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 100 m (10 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: power glass, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon

-27% 372 130 Ft
271 070 Ft áfa nélkül 213 440 Ft
Kosárba
Átvehető: vasárnap 12.6. 14:45-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SKGfen6sol05
fenix 6 Pro Solar, Black, Slate Gray Band
Okosóra - pulzusmérés mellkaspánttal (nem tartozék), közvetlen pulzusmérés a csuklón, Garmin Pay, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, emelet számlálás, intervallum edzés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, hőmérő, véroxigénszint mérő, Galileo műholdvevő, kapcsolódás: ANT+, WiFi és Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, biztonsági funkciók, menstruációs ciklus nyomon követése, érintéses (NFC) fizetés, vízállóság: 100 m (10 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 32000 MB, üveg anyaga: power glass, tok anyaga: acél, szíj anyaga: szilikon

315 230 Ft áfa nélkül 248 210 Ft
Kosárba
Beszállítás alatt 5 db
Várható 2020. 12. 09.
Termékkód: SKGfen6sol03
0
Nyomtatás
Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
Karácsonyi ajándék ötletek Megjelenít
P-DC1-WEB5
25 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket