Shop roku Akvizice ApF HU

Garmin Forerunner 225 sport karóra

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 225 sport karóra
5 1 értékelés
Sportóra - Szívritmus/lépés/pulzus/távolság/kalória mérése, beépített gyorsulásmérő, GPS, Garmin Connec Mobile alkalmazás, vízálló
Kód:  SKG036d Termékszám:  010-01472-11 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 225 sport karóra

Hozd ki a legtöbbet az edzésből a Garmin Forerunner 225 sport karóra segítségével. Ez a csúcskategóriás eszköz elengedhetetlen kiegészítője a hatékony edzésnek. A súlya kevesebb, mint 55 g, amivel a jelenlegi legkisebb súlyú sport karóra a piacon, ezáltal rendkívül kényelmes a viselése. A kényelmet fokozza a komfortos pánt, amelyet értékelni fogsz különösen hosszabb távokon. Az egyik legfőbb előnye, hogy precízen képes mérni a teljesítményt, és a mért adatokból pontos és átlátható statisztikákat készít a fejlődés érdekében. Ehhez beépített optikai szívritmus-mérő szenzort használ, így lemondhatsz a kényelmetlen mellkaspántok viseléséről. A számos előnye között tartható számon az is, hogy a karórát csatlakoztathatod okostelefonodhoz is.

Legfontosabb jellemzői

  • Remek segítség az edzésekhez
  • A beépített szenzornak köszönhetően méri és rögzíti a szívritmust, így nincs szükség kényelmetlen mellkaspánt viselésére
  • Rögzíti a megtett távolságot, és ütemet; a tevékenységkövető pedig számolja a lépéseket és a nap során elégetett kalóriát, ezáltal segíti a teljesítmény javulását
  • Automatikus kapcsolódás okostelefonhoz
  • Kényelmes és rendkívül könnyű viselet

Edzésterv a csuklódon

Garmin Forerunner 225 sport karóra egy optikai érzékelőt használ (a Mio szívritmusmérő technológiáját), mely megvilágítja a bőrt és a visszavert fény alapján mér szívritmust. Mivel a visszatérő fény némileg eltér a vér áramlása miatt, az érzékelő ezt felismeri és egy speciális algoritmus segítségével szűri ezen adatokat. Egy pici tömítés a hátlapon segít elszigetelni a környező fényeket, így segítve a pontosabb leolvasást. A műszer lenyűgözően pontos eredményt ad, a maximális teljesítmény érdekében. Az óra kijelzője még erős napsütésnél is pontosan leolvasható, valamint a készülék vízálló, így használata nem okoz gondot extrém körülmények között sem. 

Azonnal megtekinthető teljesítmény

A GPS-es távolságmérésen és tempón túl a 225-ösben beépített gyorsulásmérő is található.  Beltéri futások esetén a beépített gyorsulásmérő révén pontos távolság és tempó adatok állnak rendelkezésre anélkül, hogy lépésszámlálót kellene használni. Az összetett edzéstervek kezelésével a felkészülési szinttől függetlenül a futók idő, távolság, kalória és pulzusszám alapú rezgő riasztásokkal működő egyedi, cél központú edzéseket hozhatnak létre, ezzel a lehető legtöbbet hozhatják ki magukból. A teljesítmény adatait edzés után könnyedén és gyorsan feltöltheted a GarminConnect elektronkus naplóba, egyrészt hagyományos USB-n valamint Bluetooth-on keresztül. Valamint az eszköz csatlakoztatható okostelefonhoz, amely lehetővé teszi a további kapcsolt funkcióként elérhető a valós idejű követést, melynek során barátaid, ismerőseid láthatják egy böngészőben, hogy éppen merre jársz. Néhány mozdulattal megoszthatod a közösségi oldalakon tevékenységeid a Garmin Connect Mobile alkalmazás segítségével.

 

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Forerunner 225. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 225. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 225.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ