A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Garmin Forerunner 235, Black & Blue

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 235, Black & Blue
5 1 értékelés
Sportóra - Pulzusszám közvetlen mérése (csukló); Lépésszámláló, elégetett kalóriák kiszámítása, intervallumtréning, sebességmérés, távolságmérés, tempómérés, útvonalrögzítés; Kompatibilitás: Android, iOS; 50 m-ig vízálló (5 ATM); GPS, gyorsulásmérő
Kód:  SKG037c Termékszám:  010-03717-49 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 235, Black & Blue

A Garmin piacra dobta ezt a csúcsminőségű sport karórát, a Forerunner 235 modellt, amely a népszerű Garmin Forerunner 230 utóda. Az elődjétől alapvetően abban különbözik, hogy a szívritmus érzékeléséhez nincs szükség mellkasi szíjra. A beépített optikai érzékelő a pulzust közvetlenül a csuklón méri. Ennek köszönhetően többé nem kell kényelmetlen szíjat viselnie a mellkasán, ami korlátozza mozgását edzés közben. Minden szükséges információ egy nagy és letisztult LCD kijelzőn jelenik meg.
A készülék Li-Ion akkumulátorának üzemideje legfeljebb 11 óra a GPS állandó használata esetén, de óra módban akár 5 hétig is kibírja egyetlen töltéssel. Ezenkívül a modell multisport profilokkal is rendelkezik - kerékpározáshoz, futáshoz és így tovább.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy, színes, kiváló olvashatóságot biztosító kijelző
  • Beépített pulzusmérő
  • Okos funkciók
  • iOS és Android készülékekhez csatlakoztatható
  • Multisport profilok
  • Hangutasítások
  • Connect IQ platform támogatása
  • Minőségi GLONASS vevő  
  • Vízálló 5 ATM

Sport karóra intelligens funkciókkal

A készülék újdonsága, hogy nem csak sportóraként, hanem okosóraként is használhatja, ugyanis bluetooth segítségével könnyedén párosítható Android vagy iOS okostelefonokkal. Az óra ezután információkat képes jeleníteni meg a bejövő / nem fogadott hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről és egyéb értesítésekről.  Képes arra is, hogy kényelmesen elküldhesse az edzés során mért adatokat közvetlenül a training szerverre, vagy megossza az edzőjével, szeretteivel aktuális aktivitási eredményeit a Live tracking funkció segítségével.

Kiváló GPS

Természetesen GPS-chippel is ellátták a komputert, és a GLONASS műholdas rendszer jeleinek fogadását is támogatja, így nem szükséges külső vevőt vásárolnia. A GPS-jel nagyon pontos, és néhány másodperc alatt képes a koordináták megváltoztatására - az óra mégsem fog lemerülni, még hosszú edzésidő alatt sem, állandó GPS használat mellett. A karóra kifejezetten futók számára készült, de a kerékpárosok, a görkorcsolyások, a síelők és mindenki használhatja, aki valamilyen módon elkötelezte magát az aktív életvitel mellett.

Számtalan edzési funkció

A Forerunner 235 többek között a pillanatnyi vagy az átlagos tempót jeleníti meg. Például, órája minden kilométer után (opcionálisan beállítható) csipog és kijelzi az adott szakasz teljesítésének idejét. Haladó szintű edzőfunkciókat is kínál a készülék, mint például az intervallum edzés, beleértve az edzések megtervezését is, valamint hang- és rezgő jelzéseket is ad. Az intervallum edzés egy különleges edzésforma, amihez a telepített beállításokat is használhatja, vagy létre hozhat saját paramétereket is, amit aztán feltölthet az órára. Ezután az óra utasítani fogja, hogy mikor gyorsítson, lassítson, vagy mennyi ideig kell az aktuális intenzitással futnia.

Connect IQ funkció

A Garmin Connect Mobile segítségével a Connect IQ funkciót nemcsak a Garmintól, hanem más szolgáltatók által is hozzáadhatja az órájához. A készüléket könnyedén testreszabhatja a kijelző megjelenésének beállításával, vagy különböző adatmezők, widgetek és alkalmazások használatával.

  • Az óra megjelenése - Lehetővé teszi az órája megjelenésének bellítását
  • Adatmezők - lehetővé teszi új adatmezők letöltését, amelyek mutatják a legfrissebb értesítéseket, tevékenységeket és az előzményadatokat. A Connect IQ adatmezők hozzáadhatók a beépített funkciókhoz és oldalakhoz
  • Segédprogramok - azonnali információkat szolgáltatnak, beleértve a szenzoradatokat és riasztásokat
  • Alkalmazások - interaktív funkciókat kínálnak az órájához, például új szabadtéri és fitnesz tevékenységeket.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Üveg
Kémiailag edzett Kész!
Tömeg
42 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Kémiailag edzett Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
42 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
216 óra (9 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Forerunner 235, Black & Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 235, Black & Blue.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ