A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Run Bundle GPS-es futóóra

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Run Bundle GPS-es futóóra
Sportóra - Pulzusszám közvetlen mérése (csukló); Lépésszámláló, elégetett kalóriák kiszámítása, intervallumtréning, sebességmérés, távolságmérés, tempómérés, útvonalrögzítés; Kompatibilitás: Android, iOS; 50 m-ig vízálló (5 ATM); GPS, iránytű, gyorsulásmérő
Kód:  SKG037c03 Termékszám:  010-01614-15 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Run Bundle GPS-es futóóra Megszűnt

Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Run Bundle GPS-es futóóra

A modern Foreruner 735XT GPS-es futóóra multisport képességekkel tökéletes segítőtárs a kitartó sportolóknak, főleg a triatlon szerelmeseinek. Funkcióinak széles választéka, kompakt méretei és könnyű kialakítása minden bizonnyal elkápráztat. Kompakt kialakításának köszönhetően még kisebb méretű csuklóra is remekül illeszkedik, ezáltal a női sportolók is bátran használhatják. Az óra beépített optikai szívritmusmérővel rendelkezik, amely kiegészíthető HRM-Run pánttal is. A készülék rendkívül érzékeny GPS vevővel büszkélkedhet, amely precízen méri be az aktuális helyzetedet. Az adatok az óra tisztán olvasható LCD kijelzőjén jelennek meg, de akár az okostelefonodon vagy a számítógépeden keresztül is nyomon követheted azokat.

Legfontosabb jellemzői

  • Részletes és elemezhető adatok futás, kerékpározás és úszás során
  • Közvetlenül a csuklón mérő beépített szívritmusmérő
  • Kisebb csuklóval rendelkező sportolók számára is alkalmas
  • Színes 215 x 180 pixel felbontású LCD kijelző
  • Normál használat mellett akár 14 órás akkumulátor készenléti idő
  • Kompatibilis Android, iOS és a Windows rendszerű okostelefonokkal
  • Okostelefonra érkező értesítések megjelenítése
  • Lehetőség a funkciók kibővítésére és személyre szabható megjelenés
  • Kiegészíthető HRM-Run mellkaspánttal

A futás elemzése

A futóóra lehetővé teszi, hogy részletesen elemezd a futótechnikádat, amelyhez a "Running Dynamics" nyújt segítséget: fejlesztheted a futásdinamikádat, például a talajérintési időt és az egyensúlyt, a lépéshosszt, a függőleges arányt, illetve igazíthatsz a bal és a jobb lábad használatán. A készülék az edzések első perceiben méri a fizikai állapotodat, majd a teljesítményednek megfelelően egészségügyi, és a pihenő időre vonatkozó javaslatokat tesz.

A továbbfejlesztett adatméréshez használd a HRM-Run mellkas pántot. Vízálló (30 méterig), eleme pedig akár 1 évig is bírja.

Ideális kerékpározáshoz

A nagyobb teljesítményű kerékpározás érdekében a futóórát számos praktikus funkcióval látták el: többek között sebesség-, watt- és kerékfordulatmérővel. Sőt, a készülék még a „VO2 max” értéket, azaz a maximális oxigén felvételi szintjét is méri. Emellett a GPS vevő által kiszámolt aktuális magassági szintről is tájékozódhatsz. A Garmin Connect felület használatával további részletes adatokat is megtudhatsz, mint például a magassági profil, vagy a már megtett és hátralevő szintek száma.

Úszás közbeni mérés

Mérd fizikai aktivitásodat uszodában vagy nyílt vízben való úszás esetén is. Az óra intelligens rendszere felismeri, hogy milyen stílusban és milyen sebességgel úszol, valamint felméri a medence hosszát és a már megtett távolságot. Az igényesebb felhasználók minden bizonnyal értékelni fogják az egy hosszra jutó és az ennek megtételéhez szükséges csapások számának összegének, azaz a SWOLF pontszám kiszámítását.

A továbbfejlesztett adatméréshez, mint például a víz alatti szívritmusméréshez a Garmin HRM-Swim vagy a HRM-Tri pánt beszerzése szükséges.

Széleskörű lehetőségek az egyéb felhasználásra

A triatlon mellett a Garmin futóóra számos egyéb sporttevékenység – úgy mint evezés, sífutás, túrázás vagy edzés – során is jó szolgálatot tesz. A szívritmusodat sem csak a edzések során kísérheted figyelemmel, hiszen a készülék könnyű tömegénél fogva szinte észre sem veszed, hogy rajtad van. Így akár egész nap kihasználhatod a beépített szívritmusmérő nyújtotta előnyöket. Az óra nem csak a pulzusszámodat értékeli, hanem az egész napos aktivitásodról is statisztikát készít. Sőt, segítségével még az alvási ciklusaidat is megfigyelheted.

Az okostelefonoddal való párosítás után az óra kijelzőjén is nyomon követheted a beérkező hívásokat, a szöveges üzeneteket, emaileket és az egyéb olyan értesítéseket, amelyeket beállítasz magadnak. Ez a kapcsolódási forma más érdekes funkciót is lehetővé tesz, ugyanis az edzés során mért össze adat - mint például a jelenlegi helyzeted, a szívritmusod vagy a sebességed – az online, Garmin Connect felületre is továbbítható. Ennek köszönhetően bárki figyelemmel kísérheti a teljesítményedet, bárhol is vagy éppen.

Műszaki paraméterek:

Tömeg:
44 g (óra)
55 g (HRM-Run mellkas pánt)

Az akkumulátor élettartama:
14 óra (normál használat és bekapcsolt GPS mellett)
24 óra (az UltraTrac energiahatékony funkció alkalmazásával)

Üzemi hőmérséklet:
-20 °C-tól 50 ° C-ig

A csomag tartalma:
Forerunner 735XT futóóra
1 ×  HRM-Run mellkas pánt
USB tápkábel és adatkábel
Használati útmutató

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás, Triatlon, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
264 óra (11 nap) Kész!
Üveg
Kémiailag edzett Kész!
Tömeg
44 g Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Kémiailag edzett Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
44 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás, Triatlon, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Intervallum edzés, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Ébresztőóra, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
264 óra (11 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
264 óra (11 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Run Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 735XT, schwarz & grau Run Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 735XT, schwarz & grau Run Bundle.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ