AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Garmin Forerunner 735XT, fekete és szürke Tri Bundle

Termékkatalógus
Garmin Forerunner 735XT, fekete és szürke Tri Bundle
Sportóra - a triatlonosok számára nagy érzékenységű GPS vevővel, 1,23"-es kijelző (215x180 pixel), újratölthető Li-ion akkumulátor, az akkumulátor egy feltöltéssel edzéshez használva 9 órahosszáig, energiatakarékos üzemmódban pedig 11 napig működik, okos értesítések, vízálló (5ATM), Bluetooth, ANT+, HRM-Tri, HRM-Swim
Kód:  SKG037c05 Termékszám:  010-01614-09 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Garmin Forerunner 735XT, fekete és szürke Tri Bundle Megszűnt

Garmin Forerunner 735XT, fekete és szürke Tri Bundle

A modern, GPS-szel is ellátott Forerunner 735XT sport karóra ideális segítség sportolóknak, bármilyen állóképességűek legyenek is, különösen a triatlon szerelmeseinek. A kompakt méretű és súlyú eszköz meglepően sok funkciót kínál. Ráadásul kisebb csuklóra is felhelyezhető, így a nők is prolbéma nélkül használhatják. Beépített optikai szívritmusmérővel rendelkezik, amely kiegészíthető víz alatti szívritmusmérővel (ehhez HRM-Tri vagy HRM-Swim pánt szükséges). Az órák nagyon érzékeny GPS-vevővel is büszkélkedik, amely mindig információt nyújt az  aktuális helyéről. Az óra jól áttekinthető LCD kijelzője minden információt megjelenít. Ugyanezek az információk okostelefonon vagy számítógépen is megnézhetők.

Fontosabb termékjellemzők

  • Fejlett dinamikaadatokat biztosít futáshoz, kerékpározáshoz és úszáshoz
  • Közvetlenül a csuklón méri a szívritmust, így szabadabban futhat
  • Kisebb csuklójú sportolók sázmára is alkalmas
  • A színes LCD kijelző felbontása 215 x 180 pixel
  • Az akkumulátor egy feltöltéssel akár 14 órán át is mködik  normál használat esetén
  • Támogatja az Android, az iOS és a Windows operációs rendszereket futtató mobil eszközöket
  • Értesítések megjelenítése okostelefonon
  • Könnyedén személyre szabható letölthető óraszámlapokkal, alkalmazásokkal vagy adatmezőkkel
  • A víz alatti szívritmus méréshez HRM-Tri vagy HRM-Swim mellkaspánt szükséges

A futás elemzése

Az óra a részletes Running Dynamics statisztikával segít a futástechnika értékelésében: méri  talajérintési időt, a  lépéshosszt, a függőleges arányt, stb. Teszteli a fittséget edzés közben, már az első perceket követően. A teljesítménytől függően jelzi, ha már pihenésre van szükségünk. 

A speciális statisztikákhoz HRM-Tri érzékelő szükséges (kiegészítő tartozék). A vízálló készülék akkumulátora egy töltéssel akár 10 hónapig is működik.

Ideális kerékpározáshoz

Az óra számos praktikus funkciót kínál kerékpárosok számára. Ők különösen nagyra értékelik majd a sebességmérőt, de fejleszthető bringás pedálfordulatmérővel vagy ANT+ rendszerű wattmérőkkel is.  A fejlődést és a regenerálódást segítő adatokat mellkaspánti pulzusmérő segítségével: VO2 max becslést is végez. Ezenkívül megmutatja a GPS által kiszámított aktuális magasságot. A Garmin Connect alkalmazás segítségével  részletesebb adatokat is láthatunk – például magassági profilt vagy az emelkedő/lejtő százalékos arányát.

Ideális úszáshoz

Mérhetjük fittségünket úszás közben, kül- és beltéri medencében egyaránt. Az intelligens rendszer felismeri az úszásnemet, a távot és a csapásszámot. Az igényes felhasználók számára nagyon fontos, hogy az eszköz értékeli az úszás hatékonyságát és rögzíti a SWOLF értéket.

 

Úszás közben a HRM Swim vagy HRM Triple mellkaspánt használható. Az adatokat a belső memóriában rögzítik, és közvetlenül a vízből kijőve vagy az edzés befejezését követően szinkronizálja. Az akkumulátor egy feltöltéssel a használattól függően akár tíz hónapig is használható. Mindkét érzékelő ellenáll a 50 méter mélységig áll ellen a nyomásnak. Továbbá, a HRM úszásérzékelő felülete úgy van kialakítva, hogy a lehető legkisebb ellenállást fejtse ki.

Széles körű lehetőségek egyéb felhasználásra

A triatlonon kívül számos egyéb sportághoz, például evezéshez, sífutáshoz, túrázáshoz vagy fitnesz-edzéshez is használható. Nem szükséges épp terhelés alatt mérni a szívritmust. Annyira könnyű a készülék, hogy szinte nem is érezni. Egész nap mérhető vele a pulzusszám. Majd pedig az óra nemcsak a szívritmust, hanem az aznap végzett mozgást is értékeli. Alvás közben is rajtunk lehet: ekkor az alvás minőségét értékeli. 

Okostelefonhoz csatlakoztatva az óra képes megjeleníteni a bejövő üzeneteket hívásokat, az SMS-eket, az e-maileket és sok más értesítést is az igényeinknek megfelelően. Az okostelefon és az óra összekapcsolásával az edzés során minden alapvető fontos információt – aktuális hollétünk, pulzusszám, stb. továbbítható az internetre. Ennek köszönhetően mások is követhetik edzésünket, bárhol legyenek is.

Műszaki paraméterek:

Tömeg:
44g (óra)
49g (HRM Tri mellkaspánt)
51g (HRM Swim mellkaspánt)

Az akkumulátor élettartama egy feltöltéssel:
14 óra (normál használat esetén, GPS funkcióval)
24 óra (az UltraTrac aktív energiatakarékossági funkció használatával)

Működési hőmérséklet:
-20 – 50°C

A csomag tartalma:

Forerunner 735XT GPS óra

HRM-Tri™ pánt

HRM-Swim™ pánt

Töltő- és adatkábel

Útmutató

 

 

Paraméterek

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!

Funkciók

Pulzusmérés mellkasi övvel
igen Kész!
Megjegyzés:
» További Garmin órák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Garmin Forerunner 735XT, Black & Gray Tri Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 735XT, schwarz & grau Tri Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 735XT, schwarz & grau Tri Bundle.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ